İkisi de özünde kadınların isteyeceği şeyler. En basitinden eskiden kız sıkılmasın diye gideceğim mekanı kıza sorarken şimdi yeri, saati vs. ben belirliyorum, Hanfendiye kapıyı açtıktan sonra geçrken beline ufak dokunuşlar falan onların da hoşuna gidiyor. Redpill zaten erkeklerin boş işler peşinde koşmak yerine kendilerine odaklanmalarını söylüyordu
AMA
Bunlar öyle bir noktaya geldi ki bugün çok toksik olmaya başladı. En basitinden kadınlar her zaman en iyi erkeği seçer diyenler var. Kadına karşı duygusal olursanız sizi erkek olarak göremez diyen var. Çok konuşur ve gülerseniz sizi erkek olarak göremez diyen var (Ben çok severim konuşmayı). Kadınlar iyi erkek sevmezler biraz kötü olun diyenler çıktı. Bu böyle her kadın aldatır falan diye dallanıp budaklanarak gidiyor.
Biri kadınlar ağırbaşlı erkek sever diyor diğeri kendinizi öne atmanız gerekiyor diyor.
Ben de kadınların fikrini merak ettiğim için soruyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bahsettiğim konular sizi erkekten soğutur mu yoksa sorun olmaz mı?
Fiziksel şeylere girmiyorum zira 187 boyum var ama üstüme atlayan falan görmedim boy hiçbir şey değil bana göre :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aksine duygusal erkeği severiz ama duygusaldan kastım ağlamak mızmız olmak değil bize karşı şefkatli uyumlu olması
Onlar var zaten. Demek istediğim sırf bir kere mızmızlandı diye ya da duygularını fazla fazla belli ediyor diye erkeği erkek değil gibi görür müsün?
Ya da çok konuşuyo ve gülüyor diye ciddiyetsiz ve boş görür müsün?
Kardeşim tek gerçek blackpill “Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
Çevrenizdeki ilişkiler de mi böyle? Zira benim annemin farklı şansları da varken zamanında işsiz babamla evlenmiş. Babam Brad Pitt falan da değil haliyle. Nasıl oluyor o zaman bu?
Şu an büyük bir kadın düşmanlığı yaşıyorlar, ben anlamıyorum gaylerle mi si*işiyorlar? Yok zengin değilsen bakmaz, yok boyun 1.80 altındaysa bakmaz, bu liste uzayıp gider böyle. Ya zaten kafayı 31den kaldırıp dışarı baksalar öyle bir şey olmadığını görecekler, ne güzel pırlanta gibi kızlar davar gibi heriflerin yanında. Hafif bi maskülenite hoş ama ketum birini de kimse yanında istemez, bakmayın bu canım. Bunların hepsi incel, oturdukları yerden sallıyorlar.
aslında tipten ziyade o kişiler çirkin ama maskülen olduğu için kızları tavladıklarını söylüyorlar ama bilemiyorum ben mi çok feminenim bu abiler mi yanlış anlamadım.
Ki hayatımda 1 kere de bana feminen diyen birini duyamadım :D
Maskülenlik kavramının anasını si*tiler, maskülenlik böyle bir şey değil. Bu tiplere bakan kadınlar da ya canımsın ya canımsın. Bakarsan iki tarafta da bi iq düşüklüğü mevcut, bu canım inanma ya. Çirkin ama öz güvenli, rahat, sıcak hissettiren kişilerdir o bahsettiğin. Çirkin ama bahsettikleri kadar maskülen bir adamı ne yapsınlar, yemin ederim bana böyle tipler ahırdan çıkma geliyor. Kronun dibi ya, ötesi yok. Bizim dedelerimiz bu kadar hot döt demiyordu, kasılmaktan g*tleri delindi.
Maskülen dediğim o değil zaten. Onlar bildiğin keko, kıro tipler.
Kibar, nazik, korumacı, özgüvenli kişilerden bahsediyorum.
Derler ya şiir yazabilecek incelikte ama gerektiğinde de koruyabilecek güçte diye. O tarz.
Ha baktığımda hepsini ben de yaptım ama neden olmuyor anlamadım :D
Çok mu hevesli davranıyorsun?
Özel olarak hevesli davranmıyorum. Ama genel hayatımda da insan ilişkilerine çok önem veren ve herkesin enerjisini yukarı kaldırmaya çalışan biriyim. Dışarıdan bakanlar soğuk görebiliyor ama çok oturaklı biri de olduğum söylenemez bu noktada :D
Bu sebeple karşımdaki insan sıkılmasın ve daha yakından tanışalım diye uğraşıyorum ama galiba onların gözünde sadece onları eğlendirmeye çalışan bi palyaço gibi oluyorum. Ya da uff bu slk yine geldi falan diyorlardır belki bilmiyorum.
Kendimi geri tutmayı pek beceremiyorum. 1 kere becerdim ama zaten karşı da çok üstüme düşmedi.