Kadınların gözünden redpill ve maskülenlik?

İkisi de özünde kadınların isteyeceği şeyler. En basitinden eskiden kız sıkılmasın diye gideceğim mekanı kıza sorarken şimdi yeri, saati vs. ben belirliyorum, Hanfendiye kapıyı açtıktan sonra geçrken beline ufak dokunuşlar falan onların da hoşuna gidiyor. Redpill zaten erkeklerin boş işler peşinde koşmak yerine kendilerine odaklanmalarını söylüyordu

AMA

Bunlar öyle bir noktaya geldi ki bugün çok toksik olmaya başladı. En basitinden kadınlar her zaman en iyi erkeği seçer diyenler var. Kadına karşı duygusal olursanız sizi erkek olarak göremez diyen var. Çok konuşur ve gülerseniz sizi erkek olarak göremez diyen var (Ben çok severim konuşmayı). Kadınlar iyi erkek sevmezler biraz kötü olun diyenler çıktı. Bu böyle her kadın aldatır falan diye dallanıp budaklanarak gidiyor.

Biri kadınlar ağırbaşlı erkek sever diyor diğeri kendinizi öne atmanız gerekiyor diyor.

Ben de kadınların fikrini merak ettiğim için soruyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bahsettiğim konular sizi erkekten soğutur mu yoksa sorun olmaz mı?

Fiziksel şeylere girmiyorum zira 187 boyum var ama üstüme atlayan falan görmedim boy hiçbir şey değil bana göre :D

Kadınların gözünden redpill ve maskülenlik?