Tabii bu aşağıdaki durum herkes için geçerli değildir. Genellemek yanlış olur. Ama bir boşanma avukatının tespit ve yorumlarına göre siz ne düşünüyorsunuz?

Tabii bu aşağıdaki durum herkes için geçerli değildir. Genellemek yanlış olur. Ama bir boşanma avukatının tespit ve yorumlarına göre siz ne düşünüyorsunuz?

Bitki gibidir kadın. Ya da ağaç diyeyim. Başta yeni dikilmiş iken az su ister. Büyüdükçe su ihtiyacı artar. Bir gün önceki verdiğin suyu verirsen yetersiz gelir ağacın büyümesine. Kadın da aynen böyle, her gün bir önceki gün verdiğinden daha fazlasını vereceksin ki senin etrafında dursun. Yoksa daha fazlasını verene gider.
Açıklamaya katılmıyorum. Hep daha fazlasını isteyen insanlar olabilir bu kadın için de erkek için de geçerli ama herkes böyle değil. Elindekinin kıymetini bilen insanlar da var çok şükür. Henüz daha evlenmedim ama başkalarına bakınca iyi bir eşin ne kadar büyük bir nimet olduğu anlaşılır diye düşünüyorum
Kadınlar her zaman “daha iyisini” istemez.
Aslında çoğu insan, kendini değerli ve huzurlu hissettiği ilişkiyi ister.
Eğer bu yoksa, o zaman daha iyisini değil, daha doğrusunu arar.
Kadın iyileştirme etkili güçtür daha fazla iyileştirmek ister buna erkek te dahildir. Ama bu yolculukta kadın daha azına sevgiyle razı gelir, sonra iyileştirme başlar
Bu avukatın tespitleri aslında “kadın hep daha iyisini ister”den çok “insan alıştığı iyiyi artık normal sayar” psikolojisiyle ilgili 🙂 Beklenti yükseldikçe, verilen emek görünmezleşiyor.
Sorun cinsiyette değil; konuşmamakta, şükürle hakkı aynı kefeye koymakta. İlişkide denge, net sınırlar ve emek görülme ihtiyacı var 💬💔
Cevap
5Cevap
Erkeklerden hiçbir halt istemediğimizi biliyorum en azından.
kadınlar her zaman daha iyisini ister yetinmezler evet
Hayır, kadınlar daha iyisini istemez özünde iyi hissettireni ister bunu genelde erkekler anlamaz biz kadınlar biliriz.
Kesinlikle
Kadınların çoğu doyumsuzdur her şeyin daha fazlasıni ister
Kadınların doğasında en güzel yumurtaya sahip olma var her zaman :)
Evlenen kim. Nikaha layık değiller. Çak geç.
Evet daha iyisini ister
Bunu bir erkek avukat yazmıştır kesin :)
Tabii ki de evet ya
Biz sevgi sadakat isteriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?