AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Hani büyüklerimiz diyor ya "sEyTaN dİyO kİ iKiNcİ kArIsI oL" onlarda şeytanı seviyorlar tabii gariplerim şeytan cok hawliymiş gibi uyuyorlar şeytana. Kesinlikle saçmalamadın UvU-
Erkek ikinci kadını neden arıyor bunu da sormak lazım?
İlerde ; size neden bir kadın yetmiyor diyebilmek için.. Tabi işin ucunda milyon dolarlar yoksa 😂 sonuçta ikinci kadını alan suçludur ama ikinci olmayı kabul eden kadın sevmiştir değil mi? 😅😅
Hayır kadın o gözle bakmıyorki yanındaki eşine rağmen bak beni sećiyor diye daha bi özguven içinde oluyor. Egosunu tatmin ediyor. Cinsel manada oda bir nevi erkeği kullanıyor
Her kadının kendince bir erkekte aradığı olmazsa olmaz şeyler vardır. Bunların ne olduğu kadına göre değişir. Bu kritere veya kriterlere sahip olan bosta erkek yoksa diğerinin ikinci üçüncü kadını olmayi yegler. Kadının doğası böyledir. Erkekler söylediğim şeye anlam vermeyebilir hatta saçma da bulabilir ama bunun bir önemi yok. Zaten kim karşı cinsin doğasını kabul edip ona göre davranmaya çalışıyor ki?
evet
Beyin yaktın..:)
Erkeklerin doğasında nasıl ki birçok kadının anlam veremediği hatta yanlış bulduğu durumlar varsa kadınlar için de aynı şey geçerli. Birbirimize küfür etmek yerine bunları kabul edip ona göre davranırsak daha mutlu olabiliriz.
Boşta erkek yoksa nedir ya. Yoksa yok. Saçmalığa bak. Boşasın karısını gelsin metresine o vakit
Boşta erkek yoksa demedim erkekte aradığı olmazsa olmaz şeyi taşıyan boşta erkek yoksa dedim. Lütfen bu kastettiğim şeyde de aklınıza sadece para statü gibi basit maddesel şeyler gelmesin. Çünkü bunlar kadının da sahip olabileceği şeylerdir ve erkeğin doğasından gelen ruhsal güçle ilgisi yoktur.
Tamamen çıkar için. Erkek zenginse parasını yiyen çok olur.
kadınlık gururu olmayıp sadece insan olarak kadınlık cinsine sahip olanlar ikinci kadın olmayı kabul eder.
Sebep; her şey
Sebep ; hiçbir şey
Karmaşık çok karışık durumlar.
Kadınlara sormak lazım Şekil Hanımcım 😂
herkese soruyoruz Emir bey :D
😂
Bundan haberi olmadığı için yoksa akıl işi değil
Evet bu da var. Bazılarının ilk başta haberi olmuyor.
3 4 5 olmaktan daha iyidir diye heralde.
Off Haliiim 🤦♀️
Bir kadin gibi düsünmeye calistim 🙂
Hahaha umarım böyle düşünen kadın yoktur 😅
Bilmem. Varsa bana mesaj atsin. Bende bir'den elliye kadar kontenjan boslugu var. d
Hahaha 😂
🙂😊👍👍
Aşıksa
Para içinse yapabilir her şeyi
Aşkla alakası yok ya, sevdiğin adamı başkasının kollarına gönderiyorsun günün sonunda sonuçta
Seviyordur , kocasının değerini biliyordur
Yalnız ikinci kadın genelde metres oluyor 😅
İlla legal evlilik mi olacak
Yaa adam zaten evli oluyor bu durumda ve hayatına ikinci bi kadın alıyor, yanii boşanmıyor ama metresindende vazgeçmiyor
Tamam işte kuma olur o da eş
Kadinda rekabet hırsı çok fazla. Ona ragmen bana geldi, ben kazandim. Ben ondan daha güzelim.
kim kabul ediyor ayol artık bu varoş ezikliklei kaldıramıyorum pliiss lütfen medeniyet
Karaktersiz kadın mı var karaktersiz adam da var yani
Cinsellik yetmezliği canım o nedenle her haltı kabul ederler
Tamamen aptallık bunun başka hiçbir açıklaması yokturrr!!
ben hayatta 2. kadın olmayı kabul etmezdim bi erkeğin 2. seçeneği olmam tek beni sevebilir
Aç gözlülük, hep fazlasini isteme, bence çok yanliş
Aşkından kör olmuştur ya da dinine uymaya çalışan bir enayidir
Kadınlar rekabeti sever
Rekabet etmiş olmuyor ki. Adam karısından boşanıp onu mu alacak? Hiç böyle biten ikinci kadın ilişkisi görmedim, duymadım
Duydum gördüm bire bir şahit oldum. Bir çift 70 yaşlarında diğerleri de 25 yaşlarında canlı örnek. Hayat tecrübesi ile ilgili bir durum.
Grup fantezisi vardır belki.
Birinden memnun olmamış ki 2 ciye gelmiş demiştir belki
Hiç bir kadın kendi istegi ile kabul etmez erkeklerin de yaptığı serefszlk aynısını kadin yapsa neler derlerdi
Bunu evli bir adamla birlikte olan eski kız arkadaşıma sormalıyım.
Kimsenin seçeneği olmayın.
Karaktersizdir ondan 👍🏻
Gurursuz ve onursuz olduğu için.
Buna tazı gelmiştir beni seven olmıycak diye
Bunu hiç anlamış değilim
Haberi yoktur ikinci olduğundan
Eden gurursuz kadının tekidir
Sanırım mutsuzluk veya acabalar
( Diliyle çekiştirenlerin vay haline - onlar o duruma düşmeden ölmezler. Ayet ) + ( Onlar eşlerini aldattı - eşleri de onları aldattı. Ayet ) Yani eden bulur diyorum.
@wwwhayvanistancom bana neden bu yorumu yazdın anlayamadım!
Sanırım mutsuzluk ve acabalar diye yazdın ya bende o kuşkuların cevabının delillerini kopyala yapıştır yaptım. Belki faydası olur diye.
@wwwhayvanistancom teşekkürler
Bence kabul etmemeli efendim..
Bunun cevbı bende yok, bilmiyorum
İkinci kadın olduğundan bihaber olduğu için
Kendine saygısı yoktur
Kadının sevgisi baskın olduğu için
Ben.. Bir bayana asla bu hakareti yapmam
Karaktersizlik.
Bence dogru bir şey degıl
Onursuz ve gurursuz olduğundan
kendine saygısı yoktur ve midesi de geniştir
Valla bunu bende bilmiyorum
3. Olmak istemiyordur
Ya çok aptaldır ya da çok aşıktır
2 eşim var resmi nikahlı biri ama ikinci de onun fikriydi bi cinsel fantezi olarak. Fantezi olayı eşim olarak sonuçlandı
Sokak hayvanları sizden kıymetli
Herkesin kendi görüşü
Zaten soru ikinci kadın olmayı nasıl kabul ediyorlar. 2. Birlikte oldugun kadın neden kabul etti bunu
Kabul etti işte. İçinden gelen bişey bence bu
Vay be paylasabiliyorlar yani baya baya ilginç. İnsan hic mi kıskanmaz dicem ama kiskansalardı boyle olmazdı
Zaten birinci eşim istedi ikincisi de daha önce evlenip ayrılmış bi arkadaşıydı
😮😮 siz nerelisiniz böyle Doğulu mu
Hayır Bilecik
İlk eşini daha çok seviyosun gibi geldi
Cidden hangisini seviyorsun iki kişiyi sevebilir mi bir insan merak ettim cidden
İkisini de seviyorum bişey alırken ikisine de alıyorum. Ayrıcalık yapmadım şimdiye kadar
Iyyy
Bizde ıyyy diye bi durum yok. Gayet memnunuz hayatımızdan
Sizin hayatınız
@feyziihüsnü ilk eşimi daha çok seviyomuşum hissiyatına nasıl kapıldın merak ettim
İkinci de onun fikriydi dedin
İkinci eşim ilk eşimşn fikri olması onu daha çok seveceğim anlamına gelmez ki. Eşit olmaya çalışıyorum ve eşit olduğumu da düşünüyorum
Yemek yatak ve fazlası midesi de bozuklar işte
İkinci kadın ne oluyor 🙄
Metres
Bence aşıktır çok seviyordur
Erkek fizyolojik olarak 2. Kadın hayatına sokabiliyor "bilimsel" 👈
Binlerce yıllık erkek egemen zihniyetin bir ürünü ve güzel de bir uygulama ayrıca dini boyutu da var
Benim gibi kadına değer veren bir erkek için kabul eder
Kadına değer verdiğin için mi aldatıyorsun? Çok değerliymiş cidden. :)
Aldatmadım
Önce yazdığın şeyin ne anlama geldiğini öğren sonra konuş.
Her ağzı olan konuşuyor da boş konuşuyor.
Kadın beni yoldan çıkardı aldatma sayılır mı
En alt katta arşiv bölümündeydik, kaçmamam için beni köşeye sıkıştırdı elleri vücudumun her yerindeydi direnemedim
Erkek saglam bi erkektir. Ezik erkekle olacagıma 2. Kadın da olurum 12. Kadın da
Neden? Sağlam bir erkeğin asıl kadını, ilk kadını olmak varken ikinci olmayı kabul ediyorsun?
Saglam erkeklerin ilki olabilsem olurum. Olamıyosam da 2. Olurum
Başka kadına bakan karaktersiz bir adam nasıl "sağlam erkek" kalıbına girsin?
@I0IİmparatoriçeI0I 👏😌
Zaten saglam bir erkegi tek bi kıza hapsetmemek gerek bence. Cok fazla kız bu tadı alabilmeli eziklerle ugrasmaktansa
o da boyle mutludur her sey karsilikli
birinci den daha iyi olduğunu düşündüğü için olabilir mi
O zaman defolsuuun gitsin
olur mesajını ileticem
ne kızıyorsun bana bee acaba dedim fikir beyan ettik hata mı ettik :))
Acaba demedin 😅
içimden demişim çok pardon :))
Nefis istiyor işte gerekli şartlar oluşsa 4. Kadını bile alirim. Ancak gayrı meşru bir ilişki asla
karakter zaafiyeti..
Karakter yoksunluğu
Beyinsizlik başka bir şey değil
Kendisine saygısı olmadığından