- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl0-7 yaş arası babadan uzak kalmış olabilir, babadan sevgisini alamamış olabilir, babası anneyi aldatmış olabilir, kadınlara karşı bu yüzden kendi bilinçdışında bir intikam veya öfke duygusu yatıyordur, babası ile arasında hep ikinci kadınlar olmuş olabilir. Bu ikinci kadının illa ki aldatma olmasına gerek yoktur. Misal çocukluğunda babasının ona sevgisini göstermesini engelleyen bir ebeveyn, babaanne, anneanne bile olabilir. İkinci kadınların bilinçdışında yatan travmalar bunlar olabiliyor.
Çok güzel bir çocukluk dönemi geçirmiş sağlıklı hiçbir kadının bunu kabul edeceğini zannetmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu bence erkekten sebep. Muhtemelen ikinci kadının birinci kadından haberi yoktur, olduğu zaman da çok geçtir. Tipik erkek bahanesi “ondan ayrılacağım/boşanacağım ama şimdi olmaz” işte “alışkanlık oldu, sevgi yok” gibi şeyler. Eh ikinci kadını da bırakmıyor tabii çünkü sözde birincisini sevmiyor bütün duyguları ikinci kadına karşı :D aşkından ölüyooo.. vs gel gör ki, ikinci kadın birinciyi öğrendiğinde tüm irtibatı kesmeyi öğrenmeli. Tabii baştan ikinci kadınına gelen ruh hastası kadınlar da var onların derdi de parası falandır.
54 Yorumla
Soran+1 yılWuhuuu.. Füze az geldi bebeğim.. 😎😘
- +1 yıl
Senin golden sonra :D
Soran+1 yılGol mü bıraktın ortada be, gömdün..😉👊🏻
- +1 yıl
😍😘
Birincisi bu durum adamdan kaynaklanır kadınların birbirinden haberi yoktur çünkü ya evli olduğunu ya da hayatında biri olduğunu saklıyodur, ikincisi eğer kadın bile bile kabul ediyosa ikinci kadın olmayı gurursuzluktur.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ezik olduğundandır, kendisine saygısı yoktur. Hatta karşı tarafa da yoktur. Bir bakıma ahlaksızdır da. Çünkü ikinci kadın olduğunda aynı zamanda bir başka hemcinsine iyi bir kazık atmış oluyor. Onun kocasının onu aldatmasına sebep oluyor. Yetmiyor, evliyken veya bir birlikteliği varken bir başka kadına bakan, onunla birlikte olabilen, karasını/sevgilisini aldatan aşağılık bir adamı da kendisine yakıştırmış oluyor. Aslında bu açıdan baktığında tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş oluyor. Olan o her şeyden habersiz aldatılan kadına oluyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılTencere-kapak..👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elde etme hırsı olabilir. Hani şu kimseye kaptırmayacağım benim olacak o tarzı düşüncede olanlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu tür olaylar da bana göre de hırs ön planda oluyor..
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü karakteri zayıf bir sac telidir
10 Yorumla
+1 yılAtaerkil dünya ve feodal erkek egemen dünya toplum
Ve ağalık düzen
Kadının özgürleşme kimlik kişilik bulması kendini bulmasina engel
Bu ulkede rahmetli Duygu Asena Kadının adı yok diye boş yere demedi
214 Yorumla- +1 yıl
İslam hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?
- +1 yıl
Ben burada bir cevap verdim benim bilgi birikimi mi sorgulamak kimsenin haddine değil
Kaldı ki bende kimsenin dili dini ırkı milleti inancı etnik kimliğini sorgulamak haddime değil
Din Allah'a kul arasındadır 2 3 kişileri asla ilgilendirmez - +1 yıl
Siz burada bildiğniz "İslam karalaması" yapıyorsunuz ve bu benim inandığım dinse tabikide beni ilgilendirir.
İslam, kadının çocuğu olmazsa onu degersizleştirdiği falanda yok, buna delilen bissüru ayet gösterebilirim ve gördüğum kadarıyla 4 eş olayınin ne gibi durumlarda olması gerektiğininide bilmiyorsunuz. - +1 yıl
Hanımefendi sizle değil burada kimseyle bir polemiğe girmem
Ben ocakzade Alevi Bektaşi inancından gelen bir insanım neyin ne olduğunu biliyorum bunu sizden öğrenecek değilim
Ben Naçizane olarak bir yorum yaptım
Bu benim yorumum
Soruyu soran cevap vermiyor siz benimle neden ve niçin polemiğe girdiniz anlamadim
Herkesin inancı bakış açısı farklıdır siz sizden olmaya önce saygı duyun Ben duyuyorum çünkü - +1 yıl
Polemiğe girmem girmicem kusura bakmayın
- +1 yıl
Ben, benden olmayana saygı duymuyor değilim, benim inandığima karalayana laf atarım.
- +1 yıl
Üstünlük takvadadir kimin ne kadar inançlı olduğunu kimse bilemez bu olaylara girmeyin bence ben size saygı duyup cevap veriyorum
Sizde duyun
Benim dini karaladigim yok
Bana yalnis dünya görüşüme yalnis onu belirttim
Siz öyle dusunmeyebilirsiniz size kalmış artık
Cevap vermicem
Bu olay uzar gider - +1 yıl
İslami karaladığnız, koyduğunuz fotodan belli ben anlamak için hepsini tam 3 kere okudum ve ortada İslamafobilikten başka bir şey göremedim nedense...
Neyse hadi güle güle 🖐🏻 - +1 yıl
Benim inancımı sorgulamak haddinize değil ben Alevi Bektaşi inancına sahip bir insanim dede soyundan gelen bir insanım inançsız değilim haddinizi bilin
Kore gazisi bir büyükbabanin emekli bir albayın şehit bir Cumhuriyet savcısı yegeniyim
Haddinizi bilin - +1 yıl
"Kore gazisi bir büyükbabanin emekli bir albayın şehit bir Cumhuriyet savcısı yegeniyim"
Sizin boyle yakinlarinîzin olması, sizin dokunulmaz olduğunuzun, istediğinizi söyleyebileceğiniz anlamına mı geliyor? - +1 yıl
İslamı saçma sapan göstermekte sizin haddiniz değil, bir arastırin ondan sonra gelin!
- +1 yıl
Sıkıldım inanın bu anlamsız muhabbetten iyi günler
Soran+1 yılSoruyla bağımsız olan tartışmanızı rica etsem kapatabilir misiniz?
- +1 yıl
Kapattım merak etmeyin kimseyle polemiğe girmem
İnanç din kimsenin tekelinde değil herkesin inancı kendine
Ask mantıktan kopuk bir şekilde yaşanabiliyor bazen demek ki. Bir sarhoşluk kendini bilmezlik haliyle doğruyu yanlışı ayırt edemeyince bu kadar gurur ezici bir durumun başrolü olabiliyor. Değil bir kadınla aynı adamı paylaşmak, hayatında değil sadece aklında bile olsa aklinda baska bir kadin olan adamla bile sevgili olamam. Anlam veremediğim bir durum bu
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru..
Eğer bundan haberi yoksa ve aldatma gibi bir kişiliği yoksa o normal kabul edilir yani bir suçu olmaz
Ama eğer bilerek bunu yapıyorsa kendini beğenmiş bir kaşardır bu kadar basit12 Yorumla
Soran+1 yılOwww.. 😱😅😅
+1 yılKadınsal hırslar...
Ben o kadından iyiyim, güzelim, şöyleyim böyleyim ve o adamı onun elinden alırım mantalitesi buna sebep oluyor. Ki zaten seçilmiş de hissedince kendini tutmayın bacıyı.
Yani kadının egosu, intikam hırsı ve erkeğe olan nefreti yüzünden. Öğrendikten sonra bırakmayanın motivasyonu tamamen bunlar ortada farklı bir şey yoksa.
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anlatım olmuş..☺️
- +1 yıl
Güzel anlatımlarla ünlüyümdür :)
Soran+1 yılBol bol dinlemeyi isterim o zaman..😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık, hırs, karaktersizlik vs. Adamın sevgilisi var ilgilenir, evlidir yine adamı elde etmeyi çalışır. Gurursuz, onursuzluk cinsiyet farketmiyor.
Biz neden uzak duruyoruz? Kendilerini akıllı zannediyorlar. Bekar erkek-kadın kalmadı dünyada sanki. 🙄
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum, aslında olmayan mantıklarını da merak etmiyorum ama son dönemlerde sanki bir artış yaşandı gibi.. Bazen bakınca kendilerini hiç mi önemsemiyorlar diye düşünüyorum..
Kendilerini bu kadar mı değersizleştirmeye meraklılar diyorum..- +1 yıl
Hep vardı sadece artık gün yüzünde yaşanır hale geldi utanma dahi yok.
Sevmiyorsan hayatını başkasıyla yaşamak istiyorsan ayrıl ama cesaretleri yok. Aldatılmaya sebep olan kişide kendine yediriyor zaten tüm bunları.
Soran+1 yılGün gelecek aynı kapı onlara da açılacak..
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimse ikinci kadın olmayı kabul etmez. Edenlerin ya başka çaresi yoktur ya elde etme hırsı vardır rahat bir hayat sürme isteği olabilir. Ama kabul eden ve ikinci kadın olduğunu bilen tamamen aptallığından ediyor.
116 Yorumla
Soran+1 yılBile isteye kabul edenlere çok denk geldiğimize eminim.. İnsanlar çıkar menfaat peşinde ve ben şahit oldukça artık şaşırmıyorum..
Neler neler duyuyoruz ve en üzücüsü ise bunlar artık insanlar tarafından yadırganmıyor. Alıştırılıyoruz kısacası..
Soran+1 yılNeyse fazla yorum yapınca suçlu ben oluyorum. En güzeli izlemek artık..🙄
Soran+1 yılOnlar yapınca suçsuz biz yorum yapınca suçlu sayılıyoruz asil..🤦♀️
Soran+1 yılBak bu çok iyi oldu..😄
Çok sağol..
Sana laf edenler buradan ise gülmek az kalır kahkaha atman gerekiyor..😂
Soran+1 yılHayranların çok demek ki.. buna sevinmelisin, Allah daha çok arttırsın..😂😂😂
Soran+1 yılYazarken şimdi adama dua mı ettim beddua mı dedim yemin ediyorum..😂😂😂
Öyle deme onlar olmasa bak gülmeyecektin..
İyi tarafından bak..😉😂
Soran+1 yılAllah’ın cezaları..😅😅😅
Bak sayelerin de ben de güldüm.. 😂
Soran+1 yılAminnnn, hepimizin inşallah..😄🙏
Erkeği hayatının merkezi halinde odak edinmiş dolayısıyla ona kendini kanıtlamak adına bir çırpınıştır sadece aslında konu erkeğe kendini kazandırma da değil. Kendini kendine kanıtlama ihtiyacı kabullenişe gidip gurur yapıp olmaz demesi mantıklı olan ama alt benlik algısı ve kendine olan özsaygının kaynağını bir adama bağladığı için kabul eder yani görünüşte her ne kadar kendisi için gibi durmasada kendisiyle olan savaşının yansımasıdır
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside olabilir. Bazen hormonların verdiği çekim bazende onu kazanmalıyım ben kadınlığımla istediğimi alırım hırsı. Birde hiç doymayan kadınlar var. Eğer evliyseniz hangisine denk gelirseniz gelin, kaçın. Başta iyi gelen sonda iyi olmaz. Topuuuk🤦
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBirinci kadının o adamdan kendisinin göremediği şeyin ne olduğunu merak eder.
Tabi kıskançlık ileri düzeyde.
Niye onun benim değil diye.
Kadının sevgilisini/eşini öperken ortamda bulunan başka bir kadına işaret ederek öpüştügünü gördükten sonra.
Bu kadar barizini ilk gördüğümde benim Hüsnü kuruntum demiştim kendi kendime.
Fakat birden fazla şekilde şahit olunca.
Kadınların erkeklerden daha kıskanç olduğu kanısına vardım.10 Yorumla
+1 yılKarekter sahibi olmadığından dolayı kabul eder.. Bir kadın yoksa bunu nasıl kabul edebilir.. Aklım almıyor böyle bir şeyi.. İkinci kadın olacağıma öleyim daha iyi.. En azından gururum incinmez karaktersiz bir insan olmamış olurum..
12 Yorumla
Soran+1 yılGurur da bu yüzden insana özgü değil mi zaten?
Karakteri ve gururu için bir insan her şeyini feda etmeli bana göre..- +1 yıl
Kesinlikle.. İnsan gururunu kaybetmemeli..
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsana en büyük darbeyi en yakını vurur. Kadına düşman kadın erkeğe düşman erkek. İkinci kadın olmayı kabul eden aynı zamanda 1. kadininda hayatının içine ediyor. Lan boş ver git demiyor o adama inanıyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu neden diyemiyorlar?
Kendimden örnek vermek istemiyorum ama bana ters olan olayları da anlamaya çalışıyorum..- +1 yıl
Kardeş istisnalar bunlar. Akıllı adam evli baraklı adam başka kadına bakmaz. Akıllı kadın evli baraklı adamla olmaz. Bu kurallara uymayan adam da kadın da sefaleti yaşamaya mahkum.. her şey ama istisnasız hersey kabul edilebilir ihanet kabul edilemez. İnsan (cinsiyet ayrımı yorum) eşine işine vatanına ihanet etmemeli. Sen haklısın akla aykırı.
Soran+1 yılKatılıyorum..
Karşısındaki insanı çok sevdiği için ondan ayrılmak, kopmak istemediği için 2. olmayı kabul eder. Bence kimse için ikinci planda olmayı haketmez o yüzden 2. planda olmak yerine ondan kopmayı denemeli
12 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken..😉
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarda aşk diye karşı koyamam diye başlar ama sonra onun başka birine ait olduğunu düşündükçe içindeki öfkesi birikir ve olay sevmekten ziyade hırsa dönüşmeye başlar...
27 Yorumla
Soran+1 yılAnsiklopedi yaz utanma..😱😘
- +1 yıl
Yazarım kız sanane😂😂❤️
Soran+1 yılAma övmüştüm ki..🥹
- +1 yıl
Bende sövmedim ki❤️🎈
Soran+1 yılUçururum o balonu..🤨😂
- +1 yıl
O balon patladı zaten:((
Soran+1 yılNeee..🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci kadın olmayı kabul edecek biri karakter yoksunudur benim için. Hırs ya da şu bu adı ne olursa olsun. Nedeni ne olursa olsun sonuca bakarım, midesi yoktur net. Keyifli günler..
13 Yorumla
Soran+1 yılKabul eden edene..
Böyleleri karakter mi bilir..- +1 yıl
Maalesef yaşadığımız zamanda insanların insani değerleri yok. Karakter satılan bişey olsa bazılarına almak isterdim ama emin ol kullanmayı da beceremezlerdi.
Soran+1 yılÜstlerine uymaz boşuna denemesinler bile..
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar hırs içinde olurlar ve diğer kadına karşı savaştaymış gibi hissedip erkek onun yanındayken zafer kazanmış gibi hissederler demişti bir arkadaşım, haklı sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok küçük düşürücü bir durum aslına bakarsak dimi..
- +1 yıl
Öyle ama onlara göre değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değer yargıları, kişiliği normalden farklı olabilir, bu durumu aşağılanmak olarak görmeyenler de olabilir.
İşin özü kendi hayatı.12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir kafa yapıları oluyor sanırım..
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci kadın ya da ikinci erkek olmayı kabullenen insanların zekasından şüphe ediyorum. Genelde ekonomik sebeplerle bu durumu kabullenseler de gurursuz yaşamak sadece akılsız insanların işi.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet para, lüks, rahat yaşam için kabul eden çoğunlukta sanırım..
Cevap sahibi+1 yılHepsini keyfi bol olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin hayatında birinci olamayacağını düşündüğü için olsa gerek🤔
23 Yorumla
Soran+1 yılKafalar pırıl pırıl..😃
- +1 yıl
İlk günkü gibi hiç kullanılmamış sıfır 😂😂
Soran+1 yıl😅😅😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılErkek zengin ve yakışıklıysa kabul eder çünkü sadece para peşindedir
11 Yorumla
Soran+1 yılHıhı.. bu türleri de mevcut, görüyoruz..
+1 yılKadınlar çürük bir erkeğin tek eşi olmaktansa sağlam bir adamın ikinci eşi olmayı yeğler. Tabi bu çürüklük ve sağlamlıgin neye gore olduğu kadına göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılBilgim dahilinde hiç 2. Kadın olmadım.
Tercih meselesi diyebiliriz. Hatta birisiyle flört aşamasında bile kılı kırk yararim ben.
Dürüst olup itiraf edenler de oldu. Ama benlik bir durum değil. Ben ya tam odağında olmalıyım ya da hiç hayatında olmamaliyim. Doğrusu bu diye düşünüyorum 🤗
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHirs ile ilgisi yoktur bence. Karsi taraftaki adami cok sevdigi icindir ve adam ihtiyaci olmamasina ragmen ikinci kadini da korudugu icin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir düşünce acaba..🤔
Cevap sahibi+1 yılAdam ikincisini de başına dert ediyor, durduk yere. O zaman demek ki ikincisini de çok seviyor. Yani adam öyle bir hayat yaşamak istiyor, adam çok eşliliği tercih ediyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazen erkek bekar oldugunu soyleyip kadini kendine bagliyor. kadin duygusal varlik asik olunca , o zaman ogrenebiliyor ve artik gec oluyor kopamiyor..
bazi kadinlarin ise tamamen hirs.. yani dige rkadina ustunlugunu isoatlama hirsi...
benim bir arkadasim var.. Dunya guzeli gercekten, ve basarili bir avukat suanda. Kizi ben ilkokuldan beri tanuyorum sinif arkadasi olduk hep uni. sona kadar. Kiz he0 en yakin arkadasi olan kizlarin sevgililerini ayartti, ama hep...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğersizlik duygusunu yaşadığı için, kendine değer veren bir kadın kendisini böyle bir durumun içinde hapsetmez
20 Yorumla
+1 yılBunu binlerce sebeple açıklayabiliriz; hırslanabilir, çaresiz olabilir, umrunda değildir, aynısı belki o da yapıyordur vs vs..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılUlan soru çok güzel be… Çok güzel şeyler geliyor aklıma ama kızlar ordusu linç eder diye korkuyorum 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın hem onunla takıl hem benimle diyorsa bu onun kendi tercihidir, demek ki erkeğin kendisinden vazgeçmeyeceğini biliyor. Kaşar vb… yazan arkadaşlara soralım erkekler hiç aldatmaya yeltenmiyor mu bu ülkede? Veya kadınlar.. Kendiniz bu tarz davranışı sevmiyorsanız mahalle ağzıyla önyargılı davranamazsınız. Herkes kendinden kendi ahlakı namusu vicdanından sorumludur ama kimse hakkında küfür hakaret içeren yorum yapamaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya gidicek yeri yoktur ya parayi seviyordur. Ya da aldatsada esine aşıktır onsuz olamayacak kadar hastadır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Kafa basmıyordur. Hem karaktersiz hem eziktir. O tiplere bir şey anlatamazsın.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar aşık kör aptal olması olabilir.. yoksa normal bir durum olamaz
10 YorumlaYani olumlu bir tarafı yok bunun. Ya canım, ya para hırsıdır. Kabul etmemesi lazım.
10 Yorumlaİçinde bir şeyler bitmiş gibi başta kendine saygınlık, yazık üzülüyorum ne diyebilirim ki
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir duruma düşmeden konuşmamak lazım ama bu onursuzliktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltamamen dengesiz bir karar 2. olmak bir her zaman iki den büyüktür
10 Yorumla Karakter meselesi demek ki ikinci kadın olmaya midesi el veriyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ben bu tür kadınlara şaşıyorum. Diyecek bir şey bulamiyorum
10 Yorumla
+1 yılbazı kadınlar buna rağmen sevebiliyor. evli sdamlarla yatan kişiler de aslında ikinci kişi olmayı bir nevi kabul etmiş olmuyor mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılİğrençlik abideleri olmayı kabul ediyorlar bana göre..
Birinci kadını def edebilirim gücünü kendinde görmüştür diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Erkeği sevdiği ve ve ona karşı yeterince olamadığını iteklerinea karşıli veremediğini ve eskilkafigini dusuncugunden olabilir
00 YorumlaKaidini o duruma düşüren ailesi ya da cevresi utansin arkadas, kadinlar onurludur zordak almiski tercihi öyle yapmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Bunun pek çok sebebi olabilir! Kişiden kişiye de değişkenlik gösterebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygısı olmaması
114 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir tek saygı ile sınırlı kalsa..
- +1 yıl
O yoksa zaten kişinin et parçasından ne farkı var ki 😔
Soran+1 yılAnlayamıyorum Gökhan.. keşke sadece duygusuz et parçasından ibaret olsaydık..😔
- +1 yıl
İnsan olmazdık o zaman izmirli 🤔
Soran+1 yılOlduk. Olamayanlarla da uğraşmak zorunda kaldık..!
- +1 yıl
Neden uğraşıyorsun ki?
Herkes hak etiğini yaşar ve görür.
Direkt köpek çek gitsin
Soran+1 yılSoru dışına çıktık ama şöyle ki tamam bizim de eksiklerimiz var lakin bazen belki düzelir belki faydam olur doğru insan olma yolunda adım atar düşüncesi ile yaklaştığım için olmayan insanlıklarını değerliymiş gibi gösterdim..
- +1 yıl
Uğraşmana değer biri olsa eyvallah ama değmez. Kişi zaten değer biri olsa o zamana kadar illa ki düzelirdi.
En güzeli keyfine bak ve çay iç.
Çay iyidir İzmirli
Soran+1 yılKahve olmaz mı..😄
- +1 yıl
Olmaz olur mu 👍🏼
Sade sert içim filtre kahve 🤤
Soran+1 yılÖlsem de içemem..
Zehir gibi, içene afiyet olsun ben orta şekerli alayım..😄- +1 yıl
Sipariş oluşturuldu 😂
Eyvallah İzmirli
Soran+1 yılSana da Gökhan..☺️
- +1 yıl
Sağ ol İzmirli sağ ol 🙏🙂
+1 yılbir ilişkide ikinci kadını geçersen ikinci kadın olursun
00 Yorumla
+1 yılKabul etme nedeni ya tehdit edilmiştir ya grup seviyordur ya da maalesef ki umursamıyordur.
10 Yorumlabence hırsla alakalı elde etme çabası maddi çıkarlarıda olabılır tabi
10 Yorumla
+1 yılpsikolojik sorunlarıda olabilir o kişiye olan bağımlılığından ikimci kadın olsa dahi vazgeçemiyordur belkide
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan arayışı bence bu tamamen
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bakıma muhtaç olması.. hepsi bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılRuhları karaktersizdir onların
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen çok pis bi duygu aşk mide bulandırıcı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafası yerinde değildir
10 Yorumla Çünkü o rekabetin heyecanını seviyor.
10 Yorumla
+1 yılRekabet hissinden olabilir ama yapılmamalı.
17 Yorumla- +1 yıl
Benim zaten sevgilim var @liader
- +1 yıl
Yapacağım şeyin önemine bağlı. Her şey için hırslanmam.
- +1 yıl
Ayrılırım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılEdenler var sebebini cidden bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside aslında sen cevabı vermişsin izmirli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci kadın derken
10 Yorumla Gurursuzluktur bu.
10 YorumlaBilmiyorum kadınları bazen anlamak çok zor
10 Yorumla
+1 yılKarşı koyamamalı ve diğeri de hırsı
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem