AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
maalesef bu olayı cok evli kadınlrdan duydum naoarsan yap sakın sevmiyorsun diye aldatma aldatanlar alışınca bırkamıyor hepsde sıkntıya duşuyor 😏
Hayır, heyecan bitmiş olabilir ama kazanmakta elinizde. Önce bir terapiste gidip çözüm arayın istiyorsanız.
Karanlığa bir kibrit çakmayı hiç düşundün mü? Her şeyi karşıdan beklememek gerek. Tabii şiddet yoksa.
Helal olsun sana
Keşke sen ve senin zihniyetine sahip insanlar çocuk sahibi olmasa evlenmese belkide adama baksak adamda dünyalar evendisi bir dediğini iki etmeyen bir insan sen aldatmaya niyet aldıysan heyecan ve sevgi onun gibi bir şeyse eğer boşan sonra ne istiyorsan onu yap Adama çocuğun varsa çocuğuna yazık etme
Belki adam da bıkmış durumda kadından. Ya da ilişkilerde bu durumları yaşayan erkekler de var. Ama hiç evlenmemeliydi ve çocuk yapmamalı buna katılıyorum. Önceden farkında olmalıydı bu yapısının. Ben evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmüyorum ama ben de bunu fark edecek zeka var demek ki. Bek çok kadın ve erkek toplum baskısından evleniyor. Evlenmek zorunluluk diye evleniyor. Evlenmeyen insana toplum baskı yapıyor. Güçlü bir insan bunu takmaz ama pek çok nahif insan bunu takıntı yapıyor. Erkekler de yapıyor bu hatayı. Evlenip çocuk yapıp bin pişman olan adamlar var ve evlenmelerinin sebebi toplum veya aile baskısı. Asıl eleştirilmesi gerekilen o zihniyet bence.
Tabikide öyle doğru söylüyorsun öncelikle teşekkür ederim. Bu toplumun baştan sona eğitilmeye ihtiyacı var sadece okul veya öğretim yetmez eğitim genel olarak toplum için gerekli olan bir şey ve duzeltilmeyen bu toplum insanlarında başını yakıyor daha doğmamış çocuklarında
Katılıyorum. Bir de bence bazı evliliklerde şu var. Erkekler geç evleniyor çünkü evlilik için hazır olmayı bekliyorlar. O zamana kadar da bir sürü kız arkadaşları oluyor, akıl olarak olgunlaşıyorlar ve kendi paralarını kazanıyorlar. Genç yaşta girişmiyorlar o işe. O yaşlarda adam zaten evliliğe hazır olduğundan emindir artık. Tek bir kadınla beraber olacağının, hayatı boyunca o kadınla yaşayacağının farkındadır ve hazırdır evliliği sırtlanmaya, olgun davranmaya, üzerine düşenleri yapmaya. Ama kadınlar 20-21 de ilk gördükleri adamla sonunda seks yapabilmek evlenince 3-5 yıla aşk da bitince ayrılmak istiyorlar. Erkekler 20-21'inde ilk gördükleri kadınla seks yapabilmek için evlense onlar da sorun yaşar ve 3-5 yıla ayrılmak ister bence çünkü daha çocuklar.
Sayın üye. Başınız sıkıştığında ayrılığı neden düşünüyorsunuz? Görücü üsulu mü evlendiniz?
Ne alaka görücü usulü ya kendi bulduğu mükemmeldi oluyor ya da ürün garantisimi oluyor
Sorunun muhattabı siz misiniz
Yooo
Bende merak ettim edemezmiyim
İnce ince yasemince, uyu bence 😃
Uykum yakın merak etme
Peki
Al işte uyuyorum mutlu ol
İyi geceler
Terapisti gidin mutlaka çözülecektir birbirinizin özel zamanlar verin
Niye soğudun peki maddiyatsızlık mı, monotonluk mu?
Sebepler vardır otur yaz artı ve eksileri
Sonra bir hakem huzurunda konuşun
Neden sevmediğini ilginin azaldığını düşün konuş eşinle baktın olmuyor ayrılırsın 👍
Biraz sıkılmışsın yanlız kalmak istiyorsun tek basina tatile falan gidebilirisn
Çocuk yoksa yine de hemen boşanmayın çözüm yolları arayın bitirmek kolaydır ama yapmak zordur.
Evliliklerde normal sanırım. Bende zaman zaman aynı hisse kapılıyorum.
oha evlilikten sogdum
herkes kapılıyor
üzüldüm
@tatlibelancxk zor iş evlilik
herkes kolay sanio evlenioyr
Git konuş seni arzuluyorum de bak adam nasıl takla ata ata seni mutlu etmek isteyecek :D
Peki onun size bakış açısı ve yaklaşımı ne durumda?
Sevgi yoksa o ilişki zaten bitmiştir. En iyisi ayrılmak bence
sevgi yoksa evlilik saçma olur sevmediğin birinin suratını sürekli görmek zorunda değilsin
Haydaa
Onunla da konuştun peki bu düşüncelerin hakkında? Ne kadar süredir kendini bu şekilde hissediyorsun?
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ne yazık ki.. Çıkmazdayım şu an..
Hemen gemileri yakma ya. Oturun konuşun çözüm bulmaya çalışın.
Otur bunu onunla konuş düzeltmeye çalış yinede olduramazsanız artık yapıcak bir şey yoktur
Bolça battaniye alın isinirsiniz lan adam bosanirminaz sogukluk hissetmis bak bak 😅😅
Sevmiyorum derken buna etken sayılacak başka bir ilişkin var mı
Biraz ara verin, bir hafta falan baba evinde kal belki özlersin.
Arranizda hic cekim kalmmadigi gibi nefret etmeye baslamissin neyden sonra oldu bu
Bu pandemide çocuklar anne babalrınfan, anneler çocuklarından nefret eder oldu. Ayarımız kaçtı. Senlik değil bu hepimiz ruh hasrası olduk. Bundan dolayı ayrılık olmaz
Uzaklaş biraz bir seyahate çık belki sıkılmışsındır
Belki evlilik için acele ettin ya da çok sevdin ondan şimdi soğukluk hissediyorsun çok haklısın bilmiyorum ayrılsan da başkası olsa ona karşıda soğukluk yaparsın
Aldattım dersen ayrılmazsin başka bir kişiyle surekli olmak istiyorum dersen ayrıl onla ol
Çocuk oyuncağımı evlilik , evlenirken nasıl sevdin de şimdi soğudun , genelde böyle olaylar dış fikirler yüzünden olur ya başkasından hoşlanmaya başladın ya da özgürlük daha cazip geliyor artık , bence boşan adamın vaktini hayatını çalma
Ne kadar sudan sebeplerle vazgeçiyorsunuz.
sosyal medya dayatmaları hep. Ne kadar çok içine girerseniz o kadar çok benliğinizi kaybedersiniz
Bence sorun neyse otur konuş, zaman ver kendine tabii ki aldatma gibi durumlara sakin gitme çok yanlış bir şey o.
Çocuk yoksa boşanmayı ciddi düşünebilirsin. İmkanınız varsa çift terapisi olabilir belki sorunu bulursun.
Aynısı bende de var.. o soğukluk çok başka bişey.. yanyana gelsen olmuyor, ayrılsan olmuyor eksiklik cok büyük duygu eksikliği..
erkek te de oluyor ama
@trakyalierkek olabilir
dula erkek mi yok bosan gitsin kocan kesmiyosa doyururlar seni merak etme
Konu bumu sence
yuh artık
sen şu an kendine şu soruyu sormalısın ben nasıl mutlu olabilirim ya da eşim bana şunları şunları yapsa mutlu olurum ya da tekrar aşık olurum demen için ne yapması lazım?
ailesine olan görevlerini yerine getiriyorsa buu haketmiyor
buu-bunu düzeltiyorum, inanın tip geçici gençlik geçici ama karakteri oturmuş bi adamla evli olmak bence dünyadaki en güzel şeylerden biri
Bi kere soğuma olunca geri sicaklanma olmaz bence ne yaparsan yap
Zor bir durum resmen benden bahsetmişsin. Allah kolaylık versin. Ayrılmak çözecektir tüm problemlerini
Saygısızlık veya şiddet olmadıktan sonra ayrılmayı unut hele çocuk varsa. Sen çözüm bul sen heyacan yarat
Bu tarz öutsuzluk hıkayeşerını gorunce bana evlen dıyenlerı tokatlayadım var
Boşanmadan önce bir evleri ayırın bakalım ona ihtiyaç duyacak mısın özleyecek misin? Hemen boşanma kararı alma bence..
Hayat uzun ve çok güzel kendinizi kısıtlamayın nasıl mutlu olacaksanız o yolu seçin bu dünyaya bir kere geliyoruz gerisi boş
Ayrılmak kolay oluyor mu peki sen isteyince ya karşı taraf
Işte evlenmeyecen bunlarla takilacan s. kip atacan sonra gitsin kiminle evlenirse evlensin:D
Sen mılletın evlilğini instagramda göruyorsun keşke benım eşimde öyle olsa filan.. Millete özenıyorsun problem sendr ve o ınstagramda takıp etiklerinde. durduk yere benı sınır ettin
Ciddi bir konu kendine zaman ver cevabı illa ki bulursun
Dikkat et de ayrıldıktan sonra pişman olma genelde herkes senin gibi hissediyor sonra ayrılınca yerden yere atiyolar kendilerini seviyorum diye
Boşanma allahın en sevmediği ama helal kıldığı şeydir bence buna göre düşünmelisin boşanma kararı almadan önce elinden gelen herşeyi denemen gerekiyor
Sebebi neydi bu sogumanin.. sonucta bir surec var ortada.
Ayrilmak kollay onemli ollan iliskiyi yurute bilmek isterseniz biraz birbirinizden uzak yasayin tatil gibi iyi gellir belki bu aradada cinselikte fantezi bullup yapin belki eski tempoyu yakalarsiniz
evet ayril
ayrilmayanlar aldatiyor o daha kötü oluyor
Neden
@Kaderinsn sevmiyor ama ayrilmiyorda sonra aldatiyor nedeni var mi?
Var
@Kaderinsn öff
Sen öylesin sanırım
@Kaderinsn ne alaka ben hayatimda hic evlenmedim bile
işkembeden salliyorsunuz ya neyse hadi
Bence sen saklamayı çok seviyorsun
@Kaderinsn beni benden daha iyi taniyorsan evyllah :))
Başka yerden olsaydı seni senden. İyi anlatırdım emin ol ama yazamiyom :/))
@Kaderinsn Hayda 🤣 sen kimsin ki beni taniyorsun merak ettim bak bence karistiriyorsun ben hic evlenmedim
Biliyorum evlenmedigini istk bak anlatcam ozmn 😂
@Kaderinsn evet anlatmani bekliyorum
Nereden
Seninki yine iyi canım ya beterin beteri var.. ben 5 ay oldu evleneli şimdiden soğukluk başladı bunun sonu nasıl gelecek hiç bilemiyorum moralim çok bozuk
Ay bunaldım ay sıkıldım ay bu ay şu bu ne biçim devire kaldık Çok kötüsün yemin ederim
İşte bu sorduğun benimde çok kafamı karıştırıyor oysa deliler gibi seviyorduk şimdi adım attığım halde karşılığını alamıyorum hissi deli ediyor kesinlikle hayatımı zehir etmeyi dusunmuyorum
şu an aynı durumdayım ve maalesef ayrılmak mümkün değil:(
Neden
abi ülkede evlilik içinde ehliyet şart herkes evlenmemeli yazık
Onceden soguma sebeplerin bir öğrenin. Eskiden aşk vardı ve bir anda mı kayboldu? Eşinle de açık açık konuşmalisinız.
zaren kadinda erkekde ömür boyu ayni kisiden zevk falan almiyor erken evöenmeyin oyüzden gidipte cocuk yapma bazi canım gibi
4 yıllık evliyim saygı sevgi bitti bende aynısını düşünüyorum çocuk yok neyseki
İyi düşünmek gerekir
Sizde ki sorun nedir?
Nerde Leyla mecnun aski, yok kalmadı. Neden kalmadı, aslında var da dolarin artmasını bekliyoruz stok yapılıyor