Aşk İlişkileri İlk buluşmada kütüphane ideal bir örnek olarak gösterilebilir mi? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀Sevdiğiniz erkekle/ kadınla ilk tanışma buluşması için ideal mekan/ ambiyans ne olur? #BambaşkaBirAşk #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 İlk buluşmada kütüphane ideal bir örnek olarak gösterilebilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bayanlivaneli13 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kutuphane her acidan guzel yer ama ilk buluşma icin değil ilk buluşma konusulabilecek bir yerde olmali ki birbirini daha iyi tanımalı ciftler sohbet etmeli 2 2 Yorumla Bayanlivaneli13 +1 yıl cok teşekkürler sevinç yaşatanım❤❤❤❤❤❤❤❤ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Güzel kalplim bu güzel söze ben de çok teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️❤️👀 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Konuşmakta zorluk çekenler için en iyi ortam.. 3 2 Yorumla movie_colic +1 yıl Çok teşekkürler 🌺🌺✌️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim ⭐🍀 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hayır saçma olur. Kütüphanede her zaman sessiz olmak gerekir. Ee ne yapcaz, sessiz sinema ile mi birbirimizi tanıcaz ya da bakışarak 😂 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Aslında mantıklı, heyecanı bastırmak için olabilir , sessiz fısıldayarak konuşmalar eşliğinde 1 0 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kütüphaneden ziyade park, sahil vb yerler daha iyi olur bence😄 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Konuşmak bile yasak, bakışarak anlaşmak da ilk buluşma için pek mantıklı gelmiyor :)) 1 0 Yorumla
DorukAli_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abartmaya lüzum yok. İlk buluşma yeri herzaman bir kafedir 1 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birbirini tanımak için buluşulan bir günde konuşulması garipsenen bir yer mi ideal? :) Gösterilemez. 1 0 Yorumla
Zeyna12345678 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Bence ideal değil ve kütüphane sessizlik isteyen bi yer yani rahat konusamazsiniz 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ah keşke öyle olsa zeki bir erkek derim asdfdsa 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sahil kenarı en ideali benim için. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sezsiz sinema oynarız anca 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk buluşma için son yer orası bence. 1 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar