- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi aynı evde yaşamak isteyen hiç bir erkeğe aldanma derim. Olan senin hayatına olur. Ateşle barut yan yana durmaz. Yarın aynı eve yerleşti diyelim. Sen her şeyini verdin varsayalım bir anlık zevk için o an nefsine yenik düşüyor çünkü insan eee sonra ne olacak? Bu sefer aynı evin içinde onun ev içindeki düzensiz birisi ya da temiz birisi olanağını fark ettin ve soğumaya başladın diyelim. Ben böyle bir insanla aynı evde yaşayamam diye düşünmeye başladın. Ama gel gör ki bekaretini vermiş oldun. Ayrılmak istiyorsun ama sırf bu yüzden bu çocuktan ayrılsam bu sefer karşıma çıkan erkekler kız olmadığımı öğrenince hepsi benimle cinsellik isteyecek. Bu seferde erkeklerin seni sevdiği için mi yoksa cinsellik için mi birlikte olduğunu anlayamayacaksın. Velhasıl kelam sen sen ol hiç bir erkekle evlilik öncesi böyle şeylere kalkışma. Eğer madem nişanlanmak istiyorsun. Evlenene kadar beni beklemek zorundasın de. Niyetin ciddiyse gelir ailemden istersin de. Bir de ailen süzsün bu çocuğu bakalım gerçekten sana anlattığı gibi yerde mi yatıyor. Yoksa hikayemi uyduruyor. Kız verirken bizde adettir. Büyüklerimiz çevresini araştırır, bu kişiyle sohbet ederler. Erkeğin dilinden en iyi erkek anlar. Büyükler bu konuda tecrübeli bizlerden. Yani öyle kendini hiç bir erkeğe teslim edip de evlenmeden aynı evde yaşama derim
52 Yorumla
Soran+1 yılEig zamanı gelince bunu seçeceğim! Yorumunuz için teşekkür ederim mantıklı konuşuyorsunuzz. Ama gel gör ki ailesi beni sevmiyor annesi beni daha tanımadan dini değerler gerekçesiyle bana ahlaksız dedi. Ve evet haklısınız ama nişanlanıp ayrı eve çıkmak istiyor ikimiz de okuyoruz doğal olarak aileler karşılayacak yani benim ailem ödeyecek her şeyi. Onun ailesi ise hiç bir şey.
- +1 yıl
Evlenirken bir kişiyle değil onun ailesi ile de evleniyorsun. Aşkım çocukları da al annemlere gidiyoruz. Senin surat şöyle 🥴 neden çünkü hakaret yiyeceğini biliyorsun. Bu seferde eşine annene neden bir şey demiyorsun diyeceksin. Annem haklı derse ne olacak 🤔 bu bir varsayım tabi gerçek olacak diye bir şey yok ama her ihtimali değerlendirmek lazım. Dini görüşün ne bilemem annesi belki İslam'a uygun giyim tarzını beğenmemiş olabilir ama insanlara hakaret etmek doğru bir yaklaşım değil. İslâm ahlâk dinidir. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem kalp kırmak 7 defa Kâbe yıkmak gibidir buyuruyor. O yüzden kimseye hakaret etmeden tatlı dille uyarmalıyız insanları. Annesi yanlış yapmış olabilir. O da bir Allah'ın kulu. İnsan beşer elbet şaşar. Ama sonuçta büyüğümüz diyerek saygı da kusur etmezsek eğer ileride sana olan bakış açısı değişebilir
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ilk bakışta buna karar veremezsiniz ve isteğinin ayıp bir şey olmadığına da karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü eğer bahsettiğin gibi niyeti o değilse paranı yemek asla değildir sadece bunu bil
Ve bu sorunun cevabını öğrenmek için bekle gelsin bir kaç zaman sonra maksadı net şekilde öğrenirsin ayrıca durumunun çok kötü olması sana hiçbir hediye almamasına bir cevap değil bahçelerden çiçekleri çaldığım diye bir şarkı vardır gerçekten istese kendi topladığı çiçekleri getirir buda bir detay00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma tarzına bak ya. İzin alan yokmuş bir de. Sen buna çok yüz vermişsin belli. Yüzsüz yüzsüz konuşmalara bak ya. Hiç izin verme, bundan izin bile alma. Çık ayrı eve hayatını yaşa. Bunun amacı sadece kullanmak o belli. İnsanda azıcık utanma olur ya. Şimdi aynı evde kalsan, evleneceğiz nasılsa diyip bir çok şey yapabilir. Olmaz deme, olur. Sonuçta ateş ile barut yan yana gelmez. Bundan ayrıl bence, gitsin kendisi gibi yüzsüz ve aptal birisini bulsun.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben olsam anında soğurdum. Şöyle ki bende ailemden ayrı eve çıkmak istediğimi söyledim sevgilime. Kıskanç biri olduğu için olmaz izin vermem bende gelirsem olur vs dedi. Şimdi bunu anlıyorum bunda maddi anlamda bir kullanma durumu yok aksine zaten gelse çoğu şeyi o karşılayacak ben kendim istemedim. Seninkisi başka bir durum. Kıskançlık değil tamamen otlakçılık gibi duruyor. Bence uzaklaş ondan.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir beraberiz ama ufak bi harcamasi olmadi cafeye gittiğimizde falan hep ben öderdim bu da olunca insan ayıp karsiliyor. Sizin ilişki ne oldu
- +1 yıl
Oooo üç sene nasıl kullandırdın kendini ya. Eskiden tam tersi olurdu günümüzde erkekler kadınların parasını yemeye başladı. Benim sevgilim iyi kazanıyor o yüzden çoğu şeyi o öder. Benden öyle arada kahve ısmarlamam küçük şeyleri ödemem dışında bir beklentisi olmaz. Bazen ellerimle bir şeyler hazırlarım. Maddi durumumuz eşit olsaydı da açıkçası yine yarı yarıya mantığıyla değil daha çok ödeyenin erkek olması tarafında olurdum. Kadına ve erkeğe bazı roller verilmiş bu hayatta. Ne yaparsan yap değiştirilemiyor. Bizim kadın olarak zorlandığımız çok şey oluyor bir tane de negatif yanı olsun erkek olmanın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılYeni nesil erkekler (erkek demeye bin şahit) kadının hem parasını hem duygularını kullanmaya oldukça müsait. Sevgilin de bu türün epik bir örneği. O kadar yüzsüz ki sana sorma gereği bile duymuyor. Sen orada tepki gösteren yine suçlu sen olursun eminim. 🌸
30 YorumlaAmaç ne olursa olsun bu tutum yanlış.
Önce güzel bir tebrik mesajı atılır, sonra yerleşme süreci için yardım edilir ve ardından da ortak yaşamak için karşı taraftan teklif gelmesi beklenir.
Aniden yersiz bir heyecana kapılıp sanki ikinci bir evi daha olacakmış gibi sevinmesi çok irite edici.24 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yorum doğru da ama kız saf
- +1 yıl
Sevmek ile alakalı olduğunu sanmıyorum herşeyi sevgiye baglayamszsiniz
- +1 yıl
İnsan kalbiyle sevince aklını kaybediyor.:)
Biz dışarıdan bakınca gerçekleri çok net görebiliyoruz belki ama seven insan inanmak istemiyor, toz konduramıyor. 3 yıllık birliktelikleri varmış. Kolay mı buradan 3-5 insanın sözü ile hareket edip ilişkisini bitirmesi? Hem belki de çocuğun günahını alıyorsunuzdur. Ben diğerleri gibi para avcısı diyip tanımadığım biri hakkında böyle bir yargıda bulunmak istemiyorum.. Sadece tutumu yanlış.
Öncelikle tek para yiyen erkek bulan sen deilsin çok var çevrede Erkeklerle bu ara boyle olmuş koy tepkini olmaz de yoksa daha çok seni somurur bu seni rahat edemem filan de herkes evine mesajlardan anladığım kadarı ile baya yağlı kapı bulmuş bende bu sıkıntıları yaşadım bebeğim kendine dikkat et ☺️🌹sağlıcakla kall
10 Yorumla
+1 yılBedavacı kanka olurda bedavacı sevgili ilk görüyorum 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılAy bide erkek yaa
- +1 yıl
Ahaha utanmada yok 😂
Gold digger olduğunu sanmiyorum. Bir miktar gevşeklik mevcut onu da normal karşılamak gerek zira 3 yıldır birlikteymissiniz. Amacı senin özgür yasantini kontrol altına almak da olabilir. Ekonomik koşullar zorlastikca Güney Kore ye döneceğiz. Evlilikte çiftlerin yaşayacağı evi satın almaları mecburi olduğu için çoğu genç evlenmemeyi tercih ediyor.
00 Yorumla
+1 yılİzin istemedim gelicem zatwn hem samimiyetsiz hem biraz yakışıksız olmuş. Basit bir olay değil bu. Ev benim sayılır ne demek? Sen bunu söylesen üzerine yazsa tamam derim senden bu güvenceyi aldı ama yok gibi. Hoş değil erkek ağır olur biraz
10 Yorumla
+1 yıl"Şapşal kendi evim sayılır" sdglşksdşlkgsd bunun şakası olmaz. 3 yıldır iyi yoldurmuşsun kendini :D
18 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya en az 5b gitmiştir benden ona
- +1 yıl
Güzelim, saf birine benziyorsun seni yerler kendine gel :D erkekler bile artık sugar mommy, daddy arıyor.
Soran+1 yılTürk de değil😂
- +1 yıl
Vay ecnebi vay hahaha suriyeli mi? :D
Soran+1 yılÖzbekistanlı djhajsjda
- +1 yıl
Bunlar at yemiyor muydu ya :D
Soran+1 yılHaram diyor😁
- +1 yıl
En nefret ettiğim kelime :D
+1 yılTavırları rahatsız edici. Ayrıca aynı evde ateş ve barut rahat duracağı hiç sanmam. Eğer maddi bir kazancı yok ve senden geçinecekse tabi ki amacı seni kullanmaktır. Hem yaşınız daha küçükmüş, arada mesafe olması çok daha sağlıklı.
10 YorumlaIyyy boş ver ya ailem izin vermiyo felan de. Bence rahat etmek için gelşyo. Ohhh ekmek elden su gölden yaşayıp gidecek asalak. Bide izin istemedim demiş. 🤮
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Buradan çıkarım yapacağım tek şey üslubu onun çok gurursuz ve basit bir kişilik olduğunu gösteriyor.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) adamdaki rahatliga bak
sen ondan izin istedin sanki ama o evi kullanmak icin izin istemedi :))))
ne guzel dunya20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavul bile dengi dengine çalmalı.
Sanki maddi manevi bir yontma aracı olarak görüyor seni… öyle hissettim. Durumum kötü diye kendisini herşeyden muaf ediyor da olabilir. Yani öyle bir zamandayız ki bu işin sonu ya Müge anlıya ya da polisin kollarına varıyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayy ne kadar itici biriymiş senin sevgilin öyle. Başka erkek mi yoktu da bula bula bunu buldun kızım... Bundan hayır gelmez, uzak dur. 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaştığınız mesajlarda Baskıcı istediğini yapan sorumluluk alamayan biri olarak duruyor Evlilik müşterek bir hayattir siz arkadaşınızın bu hayata uyum sağlaya bileceğine inanıyorsanız maddi manevi olarak Mutlu olmanızın önün de kimse duramaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYolacak kaz bulmuş ben sana söyliyim aptal olma bitanem ayni evde niyeti ne olursa olsun ateşle barut yani.. Bide senden çok yüz bulmuş gevşek gibi konuşuyor benim sana önerim sınırlarını çizmen yoksa ilerde çok üzülürsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılIyy parasız ve parazit senden beslenen erkek kaç kaç
20 Yorumla
+1 yılSenin durumun iyi ise onun durumu kötü ise destek olabilirsin. Birbirinizi seviyorsunuz sonuçta ilişki içerisinde olduğunuza göre bunda kötü bir şey yok ki. Ama art niyetli ise olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde okuyoruz ben nası destek olabilirim? Ailem destek olacak bize ve o yan gelip yatacak ailesi
- +1 yıl
Yanii öğremci olduğunuzu yeni öğrendim. Bir konuş bmce açık açık
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sen mi bu kadar yüz verdin diyeceğim de yüzsüz bu sanki
10 Yorumla
+1 yılOha bi yasima daha girdim. Ne yuzsuzluk bu. Nerden buluyorsunuz bunlari acep..
Bu arada yasli bi emmi demisti dersin ilerde. Bunun sevgilisi var ayip seyler yaptigi.. Sana kapaginatacak evlenince de anca sarilacaksiniz boyle.. Oburuyle yapiyor o isleri.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır kabul etme. Arada sırada sen izin verdikçe gelsin bir iki saat oturup gitsin. Ne bu daha şimdiden eve kondu?
20 YorumlaYeminle burdan ekrandan üstüne atlayasım geldi gıcık oldum. Uzak dur bu adamdan. Laubalilik ayrı dursun, açık açık seni kullanıcam diyor. Kendine yapma bunu.
00 Yorumla
+1 yılBu yorumu gorurmusun gormezmisin bilmem ama her ne kadar seni seviyorsa ya da sevmiyorsa bu tavri baya yanlis. Sirf yoksul diye atmiyorum bu yorumu ama ne yoksullar girduk gururlu ama ne bilem bunun konusma sekli falan fazla rahat ve hic normal değil en iyisi uzaklas. Sonda sen uzulursun emin ol. tamam kiskanmak baska deyer vermek baska ama bunu soylemesi hicde kiskanclikla alakasi yok bas baya kiskanclik behanesiyle kullanmak istio gibi
00 YorumlaSçmalık. seni karısı evini evi gibi görüyor kiraya masrafa ortak olcan dersen ama sen zaten tek ödüyordun benden istemen ayıp falan der lan ne kurnaz pijler var hem kıza otur hem evine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. 3 senedir paranı yediriyorsan sorun onda değil sendedir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk insanı gerçekten kör ediyor galiba. Niyeti cinsellik olmasa bile maddi olarak faydalanmak istiyor senden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Paranı yemek istemiyor da bence konuşmalarından baktığımıza göre yeme potansiyeli mevcut bu kişiden bir halt olacağını düşünmüyorum 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılaynı eve çıkacaksanız kirayı beraber ödeyeceksiniz öbür türlü kullanmak olur
13 Yorumla- +1 yıl
yalnız konusmalara bakınca. bence ne kalıcı olarak taşınmak ne de paranı yemek istiyor hiç öyle birisi değil falan deme boşuna
Soran+1 yılBilmiyorum bana hep durumun iyi senin falan diyodu kendisi zaten bana bi kere olsun harcama yaptırmadı bende izin vermedim
Hayalimdeki ilişki modeli 😂 evet çatır çutur yiyor.
40 YorumlaAyy midemi bulandirirdi sevgilim hoyle bir sey yazsa
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için böyle bir imkan doğmuş ona da gün doğmuş 😀 para yeme isteği değil bu, imkandan yararlanmak. Sen istemiyorsan kabul etmemelisin ama.
00 Yorumla
+1 yılOnunka konuş o zaman evin masraflarını boluselim de ilerde evlenince her şeyi sen ya da o ödemeyecek ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin sırtlan :D Paranı değil de seni yiyeceği kesin :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiği dönem nişan dönemimiz.
- +1 yıl
Olsun ne fark eder? Sürekli senin hesabı ödediğini söylemişsin alışmış artık. Ailen onunla kalmana izin verir mi?
Soran+1 yılNişanlanınca sorun olmaz da onun ailesi bir şeye el atacak tipler değil. Oğluyla tek başıma buluştum diye ahlaksız diyen tipler. Ki kendi elimde baklava açıp ailesine göndetmiştim ona rağmen böyle konuşan kişiler
- +1 yıl
Senin gözlerin kör ailene yazık ya erkeklere para yedir diye mi gönderiyor o parayı sana?
Soran+1 yılAilem onu biliyor ya. Ben biraz duygusal düşünüyorum ailesinin durumu yok yerde yatıyorlar 7 kişiler o yüzden istemiyorum harcamasını
+1 yılKonuşma tarzlarına bakıyorum da ikinizde 18-19 yaş aralığısınız galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. kira vermeden takılacak işte seninle... ve sen cinsellik degil diyorsunda olacak oda
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlanalım istiyor öyle ayrı eve çıkalım istiyor yoksa ailesiyle yaşıycam
+1 yılSenin için doğru birisi değil ne demek izin istemiyorum yaticam kira vermesin faturaları ödesin bedava senden gecinsin hiç normal değil ayrıl ondan seni kullanmaya çalışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParanı da yiyecek senide mal gibi kullanacak bana göre öyle geliyor
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl rahatlık ya benim de evim olacak demiş. İzin bile istememiş. Düşüncene katılıyorum
10 YorumlaPara için seninle bir nevi sugarmomy'sin ona göre maksat köprüyü geçene kadar çaktırmamak yani sana karşı herhangi bir duygusu yok sadece rol kesiyor
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılİzin istemedim zaten nedir ya, bununla mı 3 sene çıktın cidden?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Eger erkekse, bize bisey soylemene gerek yok ;) hem seni hem parani yiyecek sanirim
00 Yorumla
+1 yılÇok gevşek ya insan bi fikrini sorar espiriyle karışık kendi evim falan demesi çok itici
00 Yorumla
+1 yılNe diyim şaştım ben hayatı yanlış yaşamış yanlış bilmişim
00 Yorumlahahahaha yalnız rahatlığa bak... istemediğini söyledi kenara çekil bir sey kaybetmezsin.
01 Yorumla
+1 yılMadem bu kadar yiğitmiş kirayı da öder o zaman : p tepeden tırnağa menfaat kokuyor yazışma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni rahat rahat kullanacak... ileri gitmedik demissin ama ayni evde olunca ileri de gidecek ve o bunun farkinda... acik ve net.. hic tavsiye etmem...
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı olduktan sonraki dönemden bahsediyor
Cevap sahibi+1 yılailen izin vermez tahminim. Nisan da evlilik degilki.. seni koruyan birsey degil..
+1 yılSevgilin bildiğin kolpacı ilerde evlenirsen mal mülk bırakmaz demedi deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHem Rahat olsun bulusmak
Hemde aylenden Rahat yasamadida olabilir00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin yüzsüz mü kurnaz mı yoksa her ikiside mi anlayamadım
00 Yorumla Kendi evim sayılır şapşal derken aslında senin boyle bir teklifi sunman lazim o kendi mali gibi konmaya çalışmış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. siz nasıl birlikte oldunuz ya öyle farklı çevrelerdeainşz
10 YorumlaOzaman geç sen evde otur ben ailemle otururum de ben senin yerinde olsam ayrı eve de çıksam bu zırtapoza söylemem bile hala ailemle oturduğunu sansın Bi geldi mi bidaha gitmez bu haberin olsun başına iş alırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Zirtapozun anlamı ne
Insanoğlu için asla öyle biri değildir demek en saçma kelime hayatımda duyduğum..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz Allah korkunuz olsun ya evlenmeden aynı evde yaşamanın ne gereği var ne heyecanı var öyle sevgililiğin
00 YorumlaKendinden daha düşük biriyle birlikte olursan böyle çıkmaza düşersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 senenin verdiği rahatlıkla verilmiş cevaplar terslediğin an r yapacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorsan kesin bir dille soyle ailem kabul etmez de diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyen erkekten hayır gelmez knk. Hani birlikte vakit geçirme anlamında ev iyi yerde bu daha çok çıkar için kullanmaya çalışan m4l erkek imajı vermiş
00 Yorumla
+1 yılAyıp şeyler istemiyor ama paranı yiyor yahu böyle biriyle ne işin var yalan soluyor
00 Yorumlasenin paranımı yemek istiyor. işte böyle bi kız arkadaşım olur diye yalnızım
00 Yorumla
+1 yılEvi kullansın ablacım ona şükür et. Kendine mukayyet ol 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler