21 iz 5 aydır çıkıyoruz ama yemeğe çıkmamıştık pandemiden dolayı. Dün çıktık kişi başı da 25 lira tuttu ve bana ısmarlamadı. Hesap gelince cüzdanıma attım elimi teklif bile etmedi. Beleşçi değilim lütfen yanlış anlamayın, zaten 20 lira bir şey elime yapışmaz. Ama az miktarın gözüne gelmesine bozuldum pinti midir? erkeksiliğini de yitirdi gözümde. Sizce pintilikten mi yoksa cüzdanımı çıkarınca o da mı bilemedi ne yapacağını?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bundan dolayı ayrılık olmaz, kendi açınızdan değil de biraz karşı tarafın açısından bakmak gerekiyor bazen. O anda o parayı ödeyecek parası olmayabilir ya da para konusunda sıkıntı da olduğundan dolayı geri planda kalmak istemiştir. Erkekler hesap ödeyecek diye bir kanun yok ama tabi insan ödemesini bekliyor. Çünkü böyle ince düşünceli ve detaylara bizler kadın olarak önem veriyoruz. Ama bundan dolayı ayrılık sadece o anlık bir hata olarak geri dönüşü olabilir. Eğer her yemeğe çıktığınız vakit hesabı hep siz ödüyor ve kendisi ödemek gibi ince bir centilmenlik de bulunmuyor ise o zaman onu da o zaman düşünürsünüz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyleki hayatım pinti birlikten değil ben hep şuna inanırım sizi bilmem ama herkes eşit değildir yani beş parmağın beşi bile aynı değil kaldı ki hesabını ödemek zorunda da degil yani sonuçta esin değil bu beyefendi degilmi o yüzden hesapların alman usulü ödenmesi kaatindeyim herzaman gerçi bu zamana kadar ne kadar ısrar ettiysem bı şekilde odettirmediler ben anlamıyorum o ayrı bı mevzu işte.
00 Yorumla
+1 yılSeni kendinden soğutmak istiyor onu geri elde etmek istiyorsan sağ omuzunda aşağı duştan sonra hafta bir kere tuzlu su dökün. Dişil enerji ve tuzlu suyu araştır videolar izle Esra ezmeci in tuzlu su ve çapalama videosunu izle gerisi sende
08 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben de yapıyorum 2 haftadır faydasını görüyorum psikolojiktir dedim ilk başlarda 😂
- +1 yıl
@SadeceAyaz ben daha dün yaptım ilk faydasınını az az görmeye başladım her hafta deneyeceğim. Enerjin tavan oldu mu sende böyle durduk yere için dışın bir oluyor 😂☺️
- +1 yıl
İnsanların dikkatini çekiyorum özellikle kızların hani psikolojik sandım ama tuzlu suya devam edince ve yapanlardan olumlu sonuç alınca inandım. Enerjim yüksek mutluyum ve özgüvenim arttı.
- +1 yıl
@SadeceAyaz aynen bende öyleyim çok şükür bir de çapalama var ben onu da yapacağım
- +1 yıl
Çapalama konusunu bilmiyorum sanırsam önce bi kız arkadaş yapmak gerek kitaplarını alacağım bir kitap daha çıkaracakmış Esra hanım onu bekliyorum çıkınca hepsini alacağım.
- +1 yıl
@SadeceAyaz evet kitaplar ucuz gayet ben almadım ama bir ara almayı düşünüyorum çapalama kadınlar için yani sevdiğin erkeği enerjiyle geri getiriyoraun ele yapılan bir metot
- +1 yıl
Canlı yayında çapalama yı erkek te yapabilir demişti kitapları almak lazım
- +1 yıl
@SadeceAyaz bu hafta pazar günü yapacak canlı ysyın tekrarlar belki hepsini tek tek
Aşk İlişkileri konusunda 35,6b cevap paylaştı. Niye böyle bir algı var? " Hesabı erkek ödemeli " . Tamam hoş bir şey değil ama niye niye? Böyle yazılı bir kural mı var? Hani kadın erkek eşitti? Bu nasıl bir eşitlik ki yemekte bozuluyor.
Bu centilmenlik olan bir şey. Ne yani erkeksilik hesabı ödemeyince bitiyor ödeyince erkeksilik yuceliyor mu?
Pinti veya değil. Ödemek zorunda da değil. Ha ödese iyi olurdu ama ödemedi diye erkeklik mı bitiyor yani?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir aradan sonra ilk defa yemeğe çıktıysanız, kendisinin ödemesi daha doğru olurdu tabi. Artık parası mı yetmedi o an, yoksa pintiliğinden mi tartışılır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEbeveynlerinin verdiği harçlığı kullanıyorsa hesabı O'na ödetmek yanlış olur kanaatindeyim. Ben de öğrenci kızım dışarı çıkarken harçlığını verip tembih ediyorum ki "kendi hesabını kimseye ödetme, kendin öde ve yardıma ihtiyacı olan arkadaşın olursa da ve senin de kesen müsaitse O'nunkini de ödeyebilirsin." Ayrıca kendi parasını kendi kazanan biri bile olsa bu kişi, kendi hesabınızı ödeme konusunda sizin atik davranmanız gerekir. Karşı taraf size "ben ısmarlıyorum " derse şayet, kibarca teşekkür edip teklifini kabul edebilirsiniz.
İlişkilerde dikkst edilmesi gereken daha başka önem arzeden durumlara dikkat etmelisiniz.41 Yorumla- +1 yıl
Iste herkes bu kapasitede olamaz Ebru Hanım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. - Her şeyde kadın erkek eşitliğini bastırıyorsunuz; hesabı neden erkek ödemeli?
- Hesabı ödemedi diye o cimri oluyorsa, sen de beleşçi oluyorsun.
- Korona döneminde maddi sıkıntıları olmuş, durumu sıkışık olabilir.
- Ayrılmayı düşünmen senin anlayışsız bir insan olduğunu gösterir.
- Yaşlarınız daha 21, maddi özgürlüğünüz olmayabilir. En iyisi alman usulüdür.
- Bunu dert edecek bir tipe benziyorsun, bence ayrıl, çocukta kurtulsun.
103 Yorumla- +1 yıl
Of bide çocuğa odun diyen erkekler bile olmuş🤦🏼♀️ kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil doğru diyorsun
+1 yılbak hele bak 20liranin lafını etmem diyi kendi hesabının ödemenin lafını ediyor beş aydir sevgilisin diye senin yedinin içtiğini o mu ödüycek senin anan baban niye para veriyor elin oğlu sana ısmarlasın diyemi veriyot sinir oldum ya pinti diyo birde usağa
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl tanıttığına bağlı
Erkek parası yemem dediysen daha önce bu şekilde yapması doğru
Yemeğe sen davet ettiysen yaptığı bir nebze doğru
Ama sen bunları yapmadıysan en azından nezaketen lütfen ben ödeyelim demesi lazımdı.
Parası yoksa 5 aydır çıkıyorsunuz veya konuşuyorsunuz, söyleyebilirdi.
Kendimden örnek vereyim, davet edildiyse, kıramadıysam, cebimde para yoksa açık açık söylerim,
Onun dışında da hesap ödetmem. Ha bazıları ilişki boyutundan dolayı ortak ödemek ister veya bu sefer benden olsun der o zamanda ses çıkarmam10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence hemen bırakma olabilir belki parasının olmadığı gündür , ben de ödemek isterdim öderim de sorun değil ama ilk buluşmada karşımdan beklerdim ister istemez , dur bakalım birdahaki görüşmede bir kahve falan için çok tutmaz zaten onda da aynısı olursa sorun yani
31 Yorumla
Soran+1 yılama dünden ayarlanan bi buluşmaydı zaten
Senin yediğinin içtiğinin parasını ödemek zorunda mıydı peki
Bir yerde mi yazıyor "hesabı erkek ödemeli" diye
Hem cüzdanını da çıkarmışsın
Ben hesabı ısrarla ödemek isteyen erkek arkadaşlarıma karşı bile utanıyorum ya
İlginçsiniz40 Yorumla
+1 yılne demek erkekliğini gözümde yitirdi. hesap ödemek erkeklik midir ya da erkeğe özgü müdür? bence ayrıl ki o senden kurtulsun. o teklif etmemiş sen de teklif etmemişsin ödeyeyim diye. aa bak eşitlik vardı hani. bu kadar aciz olmayın ya. kendi hesabını başkasına ödetmeyi istemek acınası. belki davet etmiştir ha o zaman ödesin sıkıntı değil fakat bu bir buluşma neticesinde.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Elime yapışmaz diyip ardindan bunu soracak kadar dert edinmişsin.
Eee peki erkekler de hesaba sen gibi zorsunan kadın olunca soğuyorsa? Ev işlerin vs müşterikligine gelince hanima yardım eden beyler efendi oluyor toplumda, ee belki onlara göre de hesap ödeyen kadınlar artık efendi? :)40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi hepsi 50 lira ya. Bu neyin hesabıdır anlayamadım. 300 - 500 olsa ne farkeder. Uzun zamandır zaten pandemiden dolayı baş başa karşılıklı yemek yiyememişsiniz. Hiç değermiydi bunları böyle size düşündürtmeye. Evlenince de Alman hesabı yapalım diyebilir size belki , o yüzden iyi bir düşünmek lazım geleceği. -- aşşkıım canım tatlı çekti yarım kilo alalım mı? -- tamam önümüzdeki sene alırız.. hesabı evlilik olur bu.
21 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş pinti diyen olmuş, belki cebinde parası yoktu diyen olmuş. Kız arkadaşla buluşulmaya gidiliyor cepte 50 lira yok erkekte. Elin kaza ile kesilse hastanedeki gazlı bez parasını ödeyecek para yok. Ve sadece toplam 50 liradan bahsediyoruz burada. 100 - 200 liradan değil. Uzaklaş güzel kardeşim böyle erkeklerden. Sokağa çıkıyorsun bi erkek olarak bırak bi kızla buluşmayı. Cebinde 10 lira - 20 lira ile mi çıkıyormuş çocukBaşına her şey gelebilir dışarda bi insanın, bunun garantisi yok ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki dilenci değilim ama diye başlayan cümlelere benziyor.
Birincisi erkeğin içinden gelirse öder bu ayrı mesele ama kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil yani sanki böyle bir kural varmış gibi karşıdaki kişiyi aşağılamaya çalışan, erkekliğine laf edebilen ruhu fukara insanların olması çok üzücü bir olay.
Keşke şu cümlelerini okusaydı da fizana kadar yolun var diye yazsaydı.10 Yorumla
+1 yılödemek zorunda değil ve ayrılmak içinde neden değil bence.
sevgilisn diye sana bakmak birseyler almak zorunda değil ki arkadaşlarınla yemek yediğinde nasıl ödüyorsan onunlada ödemende sakınca yok sevgilisiniz sadece arkadaslığın bir tık üstü birbirinizi tanımaya çalışan iki insandan fazlası değilsiniz.
hesabı erkek öder centilmendir gibi kalıplar var malesef ne hissettiğini biliyorum ama bu olayı es geçip diğer davranışlarına bakmalısın. tek olayda bitirme biraz daha gözlemle pinti mi değil mi net karar verir ona göre devam eder veya etmezsin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Parasi yoksa yemege cikmasiniz ya da sana soyleyebilir benim param yok ucuz biryere gidelim ya da gitmeyelim bu adam bunu soylese eminim kizda para varsa onemli degil bende var der buna kesinlikle eminim bu konularda ben cimrilik yapan kiz gormedim benimle takilan kizi para harcatmam herkes kendine yakisani yapar nokta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. İkinci bir yemekte dene bakalım. Eğer aynı hareketi yapmazsa, bir öncekinde parası olmadığını anlarsın. Lakin ikinci yemek de yine aynı tavrı sergilerse, bil ki Almancıdır ve Alman usulü iş yapıyor. Kıza hesap ödeten bir erkek bana garip geliyor.
51 Yorumla
+1 yılAslinda ilk defa yemege ciktiginiz icin kendisi ödemeliydi yani bir centilmenlik yapip ciftler arasinda elbette bunun sorunu olmamali diye dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yılElime yapışmaz diyorsun, ödemek zorunda gibi düşünüyorsun aynı zamanda. Bence artık bu hesap ödemede erkeklerin üstüne yıkılma olayından toplumca uzaklaşmak gerekiyor.
40 YorumlaNerden buluyorsunuz bu rezilleri. Ben arkadaşım olan bir kızla gitdiğimde bile, izn vermiyorum hesap ödemesine. Üstelik sizin ilk yemeğiniz.
Eger parası yoksa, hiç buluşmasaydı. Ya da 20 liraya ikiniz için bir şey alsaydı..20 Yorumla
+1 yılNe evlisiniz ne nişanlısnız ne de uzun süreli ilişkide para konusu konuşulmuş bir çiftsiniz, yani ikinizin tek bir bütçesi yok. Daha çıkma aşamasının 5. ayındasınız, herkes kendi parasını kendi ödemeli.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sen kibarlık yapıp sen de ödeyebilirdin erkek ödemeli diye bi kural yok asko pintilikle ne ilgisi var sen de ödemeyi dusunmemissin o zaman sen de pintisin
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen elime yapışmazdı bende öderdim ayağına yatıyosun ama besbelli hesabı ödememesi koymuş bahaneniz bol hesap ödemek size göre değil kafanızca kız ödemez politikası var bunu aşamamışsınız
21 Yorumla- +1 yıl
aşkımdan ölceğim bir ilişkim olsa bile ben hesap ödüyosam sadece ben o ilişkiyi sırf bu yüzden bitircem erkekler cüzdan olabilir ama ben asla cüzdan olmadım olmucamda
Ya çocuk senin hakkında "şuna bak, 20 TL yi bile benden bekliyor" diye düşündüyse?
50 Yorumla
+1 yılSalak mısın? Erkek mi ödeyecek illa yani böyle saçma fikirleri ilk buluşma vs diyerek normalleştirmeyin o zaman sen deseydin sen ödeme ben ödeyeyim ne farkı var ben bi fark göremiyorum. Kendi hesabınızı ödemekten bu kadar gocunuyorsanız ve hala erkek öder kafasındaysaniz yemek yemeyin dışarda lütfen
10 YorumlaNormal olan bu değil midir zaten? Sen de teklif edebilirdin bu işin kadını erkeği yok. Ben olsam ödemesi rahatsız ederdi. Belki parası olmayabilir veya sana az gelen miktar ona göre çoktur.
10 YorumlaTek seferde silme adamıda bir kaç buluşmada belli olur
40 YorumlaSonucta sevgilisiniz ve mantikli bir hareket yapmis. evli olsaniz belki yanlış olabilirdi ama flort asamasinda gayet normal bir davranis.
20 Yorumlaerkek olarak ben utandım. Ben 1000 lira hesap verdiğimi hatırlıyorum ama sırf tek erkek ben olduğum için. :D
21 Yorumla- +1 yıl
Utanılacak ne var tam olarak? Erkekler kimsenin parasını ödemek zorunda değil kendi yediğini içtiğini ödesin herkes erkekler dünyaya tüm parasını kızlara yedirmek için para kazanıyor?
+1 yılİlla o öder ben ödemeyin havasına beklentisine düşüncesine kapılmayın. Beklemedim desende beklenti olmuş. Ne yani kendin odedin veya o ödedi sen odedin fark etmemeli
00 YorumlaGel yemek ismarlayayim mi dedi ya da önceden yemeğe çıkalım mı bu ikisini demedi anlık bı karar ile gidildi ise herkes hesabını kendi ödemesi doğal yok teklif edip ödedi ise o sıkıntı (herşey mantık çerçevesinde değerlendirilmesi gerek)
00 Yorumla
+1 yılİlk yemekse erkeğin ödemesi daha şık olurdu. Sonraki buluşmalar için yek tarafa yıkmak bana göre doğru değil. Örnek yemeği erkek öder, çayı kahveyi kız gibi
00 YorumlaÖyle düşünme belki parası yoktu ödeyemedi senin yemeğini kadınlar neden takıntılı ve art niyetli ben bu şekilde adlediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama dünden ayarlanan bi buluşmaydı
+1 yılAyrıl yoksa çocuğa yazık olacak senin gibi biriyle takıldığı için.
30 Yorumla
+1 yılNiye senin bankan mı? Ayrılmak için sebep değil ama bence kadın da ödese erkek de ödese yanındakininki de ödemeli. Öbür türlüsü itici gelir.
10 Yorumla
+1 yılSen kimsin ki senin hesabını da ödesin? Alışmışsınız erkeğin sırtından yiyip erkeği gömmeye.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır kadınlar madem eşitliği savunuyor herkes kendi hesabını öder
23 Yorumla- +1 yıl
Erkek paramı ödesin diyen bir kadın eşitliği savunmaz zaten. Esitligi savunan bir kadın da hesabı kendi ödemekten gocunmaz
- +1 yıl
Ahahahaha güldüm sadece lafı ancak bu kadar alakasız anlayabilirdin
Ne kadar saçma sanki milyon dolar ödicek awksjksk
Yol ver gitsin.20 Yorumla
+1 yıllan yanınızda kız varken niye hesabı odemiyonuz lolipoplar. az adam olun
20 Yorumla
+1 yılBelki parası yoktu diyene bakma o zaman kız arkadaşını yemeğe çıkarmayacak
20 Yorumla
+1 yılBe kadınken yanimda iki kişilik hesabı ödeyecek ve artacak param yoksa gidip bir yere birseyler icmeye bile oturmazken o yemek yemiş.. enteresan...
00 Yorumla
+1 yılO da bilememiş olabilir ayrıca kendi parasını kazanmıyor ve harcligi. kısıtlı ise yapacak birşey yok çocuktan ayrıl. cocugw iyilik yap
00 Yorumla
+1 yılAyrilmalik bir durum mu tartisilir ama yapilcak is degil. Belki de dedigin gibi bir anlik gaflete dusmustur
00 YorumlaO ödemek istememiş beş belli, biz neler gördük millet kavga edecek nerdeyse para yı ben verecem diye... öğrenci se yoktur onunda parası
00 YorumlaTek probleminiz buysa ayrılma. Erkeklerin bir kısmı Alman usulü hesap ödemeyi tercih ediyor. Sen de buna denk gelmişsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmadan önce bunların hepsini bir kağıda yazmak istiyorum. Alman usulü takılalım yoksa ödeme nasıl olur diye düşünmek beni çok yorar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Erkek öder gibi klişeler benim için de geçerli ama belki parası yoktu diye düşünmedim değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılDünden ayarlanan bi buluşmaydı ama
Soran+1 yıl20₺ için mi banka soyacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde adamlıgı bırak ınsanlık yok nasıl bayna para verdırır anlayamdım ya
10 Yorumla En azından teklif etmeliydi. Cimrinin teki aw cimrilerle ömür mü geçer
10 Yorumla
+1 yılErkeksiliğinj yitirmek mi zaten senin yediğini neden o ödesin
10 Yorumla
+1 yılNeden seçmediği bir cinsin toplumsal yükümlülüğünü taşıtmaya çalışıyorsun
10 YorumlaYorum yapan erkeklerin"hesabı erkek ödemelidir" zihniyetine mi yanayım senin erkekliği bu kadar baside indirgemene mi yanayım! Seni o kadar rahatsız ettiyse bu durum, ayrılmak yerine karşılıklı oturup konuş bu konuyu sevgilinle açıkça.
20 Yorumla
+1 yılBen öyle insanla arkadaş bile olmam ayıp etmiş ödemede bile nezaketen sorulur cebinde belki paran tok ben sevgilime öyle bir şey asla yapmam ille ben ödeyecem derse öder ama diğer türlü ısrar ederim sorarım
00 YorumlaSaçma olmuş. Ben senin yerinde olsam, sen paranı cebine koy, hesabı ben öderim derdim.
00 YorumlaPinti ayrıl gitsin gel ben sana hesap ödetmem sjsjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence pinti bu nereye gitseniz sen öde diyecektir gör bak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle ayrılmalısın, hesabı o ödemeliydi. Bunu bile düşünemeyecek kadar öküzmüş.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklikle hesap ödemenin alakası nedir? ismarlayan davet eden öder bu kadar basit. Adam davet edip ben ismarlarim demediyse normal bı bulusmada herkes kendi yediğini içtiğini ödesin erkekler kadınların masrafını ödesin diye para kazanmıyor.
+1 yılSorduğun soruya bak böyle birisini hala düşünmen bile Saçma
00 Yorumla
+1 yılPintilikten başka neden olacak :) Aklınca seni alıştırmamaya çalışıyor...
00 YorumlaHemen defet o öküzü . Yol yordam görmemiş biri derim
00 YorumlaSonuçta 50 TL yani. Ayıp etmiş. Ha parası yoksa zaten çıkarma kardeşim kızı disari
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de paraci biri değilimdir hediye alınmasını bile sevmem ama böyle yemekten sonra erkegin ödemesi daha makul geliyo ben de asiei derecede soğurdum en azından teklif etseymis
00 Yorumla
+1 yılNezaketen verseydi güzel olurdu tabii ama, vermek zorunda değil. Böyle bir sebep için ayrılma bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle yemeğe çıktık, sadece kendi hesabını ödedi. Ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler