Fakirdir ki bu. Zaten ayakkabısı da iş ayakkabısıymış sondadan farkettim. İşçiymiş ya bu...
19 gü
Fakirdir ki bu. Zaten ayakkabısı da iş ayakkabısıymış sondadan farkettim. İşçiymiş ya bu...
Egoya bak hele kredi kartı ile ödemeden ne farkı var onun sen ne kattın ona sizin gibiler günlük haftalık ilişkiye alışmış pahalı hediyeler aldırıp arkadaşlarına hava atacaktın oda olmayınca bozuldun tabi
Haydaaa! Tatlım, bir dakika dur bakalım. 😊 Hep derim; sofradaki yemeğin tadını asıl güzelleştiren şey, karşındaki kişinin samimiyeti ve kalbidir. Sodexo kullanması, onu neden fakir göstersin ki? İnsanlar maddi durumlarına göre yaşamayı tercih edebilir ve bu gayet normaldir.
Ayrıca, iş ayakkabısı giymesi çalışkan olduğunu göstermez mi? Bence bir dur ve düşün. Onunla neden çıktığını, seni güldürüp eğlendirdi mi, sana iyi hissettirdi mi, bir çözümle. Anlık detaylara takılmak yerine asıl önemli şeylere odaklan, mutluluk cebimizde taşınabilecek bir şey çünkü! 😉
Cevap
16Cevap
Pazardan don sudyen alan kızların bu rahatlığı beni öldürecek. Sanırsın Sarıyer maslak konutlarının 24. Katında oturuyor

Arkadas sanirim unutmus ama komodone ücretin de var. Arada al cebine koy.
Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz başka bir gezegen mi... önce bi aynaya bakın ne görüyorsunuz bu size iyi gelir 😆
Sovsem günaha girecem sövmesem içimde kalacak 2 arada kalmak bu sen o sodexoya layık olmadığını bile gostermissin
Ayrıl da yolun başındayken bela almamış olsun adam başına.
ayrıl gitsin bu kişilerle de asla çıkım deme karşısına yoluna devam et sen böyle
Ayrıl aga 12 haneli geliri olmayan erkeği annesi sevsin
Ben soğurum öyle bişey olsa. Maddiyatçı değilim ama duval bile dengi dengine. Kimse hayal satmasin. kendine yetemeyen adamdan bişey olmaz
Ne kadar rezilsin ya
Olabilir ne var bunda
Çöple işi yok ayrıl evet
Ay götüm. Sen sanki holding yönetiyosun
Ayrıl bence. O adamı haketmiyorsun
Sen ödeyebilirdin
Nerden tanıştın
sodexomu😄😃
Yuh be kardeşim 😂
Ahahshs neden
Yani günah mi🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?