Görücü usulü tanışmıştık bugün çocugu olduğunu söyledi yurtdışında yaşıyor çocugu ayda 1 kez görüyormuş ve yaşını da yalan söyledi 30 yaşındaymış ben 19 yaşındayım daha bize ilk 25 demişlerdi şok içindeyim baştan söyleseydiniz sözlenmezdim bile dedim kararı sana bıraktım sen ne dersen öyle olacak diyor şoktayım napacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Neden böyle söylemeye gerek duymuş olabilir.. hiç kendisine sordun mu?
Öncesinde görelim eğer ciddi olursak herşeyi konuşuruz diye düşünmüş olabilirler
Senin yaşın küçük olduğu için ve söylemese 25 olduğuna inanılır düşüncesi ile o şekilde söylemiştir. Ne yapmak istediğine kararı sen vereceksin.. kafan karışık ve düşüncelerin değişti ise ayrık derim çünkü hep yalan mi diye düşünceksin bunu affetiginde daha rahat olacak.. yaşını geçtim hadi diyelim sen küçüksün diye düşündü peki ya çocuğu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalan ile başlayan bir ilişki sürmez. Bunu önce bir kafana sokmalısın. Ya ben mesela senin yerinde olsa idim. Bana bu lafları dese idi, acaba daha ne yalanları var diye düşünürüm. Ayrılmak en doğrusu ya. Yaşı ile yalan söylemesi, çocuğu olduğunu söylemesi. Ya ill başta söylenecek kelimeleri neden sonra söylüyorlar ya? Adamda tam yüzsüz ya. Yapacağın şey belli aslında göster kapının yolunu ya. Yalanın beyazı da olmaz. Bu şimdi sana der ki, seni kayıp etmemek için söyledim der ise de inanma. Allah aşkına kes iletişimi de ya.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılYaşına göre yargılama eğer hoşlandı isen.
Ama bir kere yalan söylediği için senin güvenin muhtemelen bir daha yerine gelmeyecek, hep düşüneceksin acaba başka ne yalanlar var diye..
Yaş sorun olmaz çok uçuk bir yaş yok, ama çocuğunun olması elbette kişiden kisiye göre sorun teşkil edebilir, mesela benim için sorun olmayan başkası için sorun olabilir.
İçinden ne geliyorsa onu yap kimseyi dinleme, eğer vazgeçmeyeceksen de onunla peşin peşin konuş, başka yalan varsa öğrenirsem anın da biter varsa şimdi söyle filan de.00 Yorumla
+1 yılbeş yaşın lafını etme şimdi :))
ne olacak göstermiyormuş yaşını yani..
ancak çocuğu varsa ve bunu istemiyorsan sen bilirsin elbette.. dahası bu yalanları söyleyen adam başka neler demiştir kimbilir.02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yaş zannediyordum bende 11 yaş var aramızda sorun yaşı da değil en başından yalan söylemiş olması
- +1 yıl
Yalan varsa o is bitmistir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
72Cevap
+1 yılyalanlar üzerine kurulmuş bir ilişki... kim bilir bilmediğin daha neler neler var. hadi yaş problemini geçiyorum bir şekilde tolere edilebilir fakat bu denli ciddi bir yola girmek üzereyken çocuğu olduğunu nasıl söylemez aklım almıyor. Fenomen bir kullanıcının yazdığı "kendisini de kabahat yok artık insanlar yaş ile suçlanır hale geliyor." cümlelerine kesinlikle katılmıyorum. bu bir aldatmadır, riyakarlılıktır. yaşın 30 ise ona göre insanlarla konuşur, birliktelik düşünürsün. kalkıpta 19 yaşında bir insanı tavlamak için yaşını 5 yaş küçültmezsin. ben bu olayı saçmalığın daniskası olarak görüyorum. karar elbette senin ve asla yargılamıyorum fakat bana soracak olursan veya yerinde olsam ve böyle bir durumla karşılaşsam ne pahasına olursa olsun anında o an bitirirdim her şeyi. yine söylüyorum; ne yaşadığınız, aranızda ki bağ, nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmeden yazıyorum bunları. kararını %100 etkilemesin lütfen bu yazdıklarım. sen yine de kendi başına oturup etraflıca düşün bu konuyu veya çok yakın arkadaşlarınla konuş tepkilerini ölç ve kendine zaman tanı. elbet doğru kararı, senin için iyi olan seçeneği bulacaksın...
10 Yorumla
+1 yılGünümüzün şartlarında insanlar maalesef yaşını küçültmek zorunda kalıyor En aşağı 5 yaş bunun Nedenini soracak olursan şöyle açıklayayım aslında �nsanların kendisini de kabahat yok artık insanlar yaş ile suçlanır hale geliyor Yani büyük yaştaki insanlar maalesef bazı kadınların gözünde işe yaramaz bir erkek konumunda olduğu için kendini En aşağı 5 yaş genç gösteri doğru yani burada bazı kadınların da hatası var şimdi hiç kimse kusura bakmasın ister Eksileyin isterseniz kötü yorum atın hiç önemli değil valla benim açımdan bu olayın bir kız mıydı iki kısmına Gelecek olursak en büyük bir yalan ortada var ki çocuğun olması bu mesele affedilir bir şey değil ortada bir çocuk varsa bu büyük sorundur burada yalan konuşmasını ben de hazmedemedim Bir de Eğer insanın fıtratında yalan konuşmak varsa genel anlamda söylüyorum o başka yalanları da doğurur yani ilerleyen zamana da başka yalanlarda söyleyebilir onun için karar senin yani ben sana net bir karar söyleyemem Çünkü ortada çocuk varmış
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bişey diyemiyorum sorun çocuğu olması değil herkesin başına böyle bişey gelebilir ama sorun benim için yalan söylemeleri ve ailecek söylendi bu yalan
+1 yılkanka aynısı başıma geldi nerdeyse… ama sözlenmek ne kız elini sallasan ellisi yolun başındasın daha her şeyi bırak bu yaşta kimseyle sözlenme
31 Yorumla
Soran+1 yılTövbe bu saatten sonra hayatımı yaşayacam zaten ailem beni asla kısıtlamayan insanlar ne giyersem nereye gidersem karışmazlar
+1 yılBu adam seni ayakta uyutur yavrum çünkü yalan söylemeyi alışkanlık edinmiş. Sen neden bu yaşta evleniyorsun?
25 Yorumla
Soran+1 yılAyakta uyutmuş zaten bu güne kadar benimle çocuk hayali kuruyordu resmen çocugu var adamın ben bu Yaşta evlenmek istemedim aslında ailem çok övünce bunları bende hoşlandım olur dedim
- +1 yıl
Arada çok yaş farkı var zaten en baştan da yalan söyleyerek başlamış. Demek ki adam çok kolay yalan söylüyor. Yerinde olsam kendimi bu adama yem etmezdim genceciksin karşına daha ne kadar güzel insanlar çıkacak
Soran+1 yılBenden uzak Rabbime yakın olsun gerçekten çok kırıldım böyle bi insan için kırılmaya değmez ama toparlanıp hayatıma devam etmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Tabii ki 💎 her şey gönlünce olsun 🐞
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Yalanlarla kurulu bir evlilik ne kadar doğru olur? Sen şimdilik sadece bu yalanlarını öğrendin. Peki ya sonrası? Açıkçası böyle birine güven olmaz.
25 Yorumla
Soran+1 yılBaşta da güven vermedi bana hissediyordum bişey olduğunu sonuçta ben Türkiye’deyim o yurtdışında orada bişeyler yapıyor diye hissediyordum çocuğu çıktı adamın ya
Soran+1 yılAilemle konuşucam bu olayı dedim ama kararım net ben devam etmek istemiyorum dedim oda anladı zaten sözü bozacağımı yarın artık herkes birbirine girecek 🤣
Soran+1 yılTiksindim resmen ya 😂 yarın bende araya girer biraz söver kapatırız özellikle onun ailesine onlar söylemeyelim demişler yaşını sorarlarsa 25 de demişler ay vala akıl alır gibi değil vebalimi aldılar rabbim bedelini ödetsin onlara inşallah
+1 yılBen sana birsey diyeyim mi? Biraz daha devam edersen kuma gitme ihtimalin bile var. Belki karısını bile bosamadi. Belki yurtdisinda bile yaşamıyor. Hatta cinsiyet bile değiştirmiş olabilir. Biraz abartmış olabilirim ama bir yalan olunca bin doğruyu sorguluyorsun ister istemez.
00 YorumlaÇocuğu olmasından daha çok sorun bence sana yalan söyleyerek ve kandırmaya çalışarak seninle bir yola girmeye çalışması. Bu insan demekki istediğini almak için her türlü yalanı, hileyi mübah gören biri. Böyle bir karakterle güven sorunu yaşamadan nasıl bir ömür geçireceğini bir sorgula derim…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başlarken yalanları olan gelecekte de yalansız bırakmaz seni
14 Yorumla
Soran+1 yılBende aynen böyle söyledim başından yalanmış zaten her şey dedim
Soran+1 yılEvet yaşım daha küçük diyorum daha iyi insanlarla karşılarım diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kızımın başına gelse bir baba olarak kızımı öyle birine asla vermem. Yeterki kızım pişman olmayacak net kararını versin.
10 Yorumla Merhabalar sözlenene kadar açıkcası bu işlerde aileler birbirini araştırmaz mı? Ailen neye göre olumlu yanıt verdi? Görücü usulü ise madem iş resmiyete dökülmeden önce erkek tarafı ve kız tarafı kendi araştırmalarını yaparlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 30 yaşındayım ve hiç evlenmedim. işsizim yalanım yok ve bu sebeple evlenmedim. Evlilik lüks bu ülkede yani erkeklerin yalancisindan uzak dur desem de her erkek yalan söylüyor bence evlenin gitsin.
00 Yorumla Direk ayrılacaksın bu kadar basit!! Az onurlu gururlu olun sessiz kalma ayrıl gitsin yüzük at daha kim bilir neçe yalanlar vardır bile bile kendi ayağına sıkma. Daha sözlüymüşsün evli olsan nolacaktı zararın neresinden dönersen kâr
00 Yorumla
+1 yılHayatını mahv etmek istemiyorsan, ayrıl. Ayrıca daha 19 yaşındasın, neden görücü usülü evlenmek istiyorsun. Konu sadece para mı? Yanlış anlama ama ailen seni pazarlıyor gibi geliyor kulağa.
04 Yorumla
Soran+1 yılKızım bana bak para olayı nerden çıktı para diyen mi oldu beğendim hoşlandım kabul ettim senin gibi insanlar bu işe yorumunu katmasın
- +1 yıl
Ne alaka, şimdiki devirde kim görücü usülü evlenir? Bu kafayla devam et
Soran+1 yılBen evleniyorum işte
- +1 yıl
Tamam bye
+1 yılEvet aynı şeyi bende yaşadım ben 20 yaşında 32 yaşında biri ile sevgili oldum, meğersem adam 39 yaşındaymış, iki kızı varmış, uzaktan olunca tabi genç duruyordu.
Ne mi yaptım? Kızım sana yakışmaz kendine gel dedim direk ayrıldım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var öyle pislikler. Zararın meresinden dönersen kardır daha çok küçüksün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de sözü boz. Ben hayatta çocuğu olan biriyle evlenmem çocuğuyla uğramam
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de sözü bir kenara atacaksın. Ayrılacaksın ve tüm bağını keseceksin. Son olarak da bir daha asla görücü usulü evliliğe kalkışmayacaksın ve bir insanı çok iyi tanımadan ciddi adım atmayacaksın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşına göre birini bulsaymış hiç yalana gerek kalmazmış. O da farkında ona uygun olmadığının. Saçma sapan bi mevzu, tabi ki bi an önce yolunu ayır derim.
00 Yorumla
+1 yılKarısını araştırıp durumu ona anlat. Hayatı mahvolsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın müslüman değil hristiyan imkansız bulmam
+1 yılYalanın olduğu işten hayır çıkmaz benim hiçbir şekilde yalan a tavizim yok kaç insana da yol verdim bu yüzden yalancı ile yolaçıkılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hala ne yapacağını bilmemen tuhaf. Daha ne yapsın adam, üstüne kredi çekip boş senet mi imzalatsın terk etmen için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa siz hiç sormadan nasıl buralara gelebiliyorsunuz anlamıyorum? Kapına geldiler geldikleri gün verdiler mi seni iki bileziğe?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğini izah edeceksin.
Bu kadar basit. Ne biçim bir görücüymüş ki onlar böyle bir yalana müsamaha göstermişler.
cut.00 Yorumla
+1 yılorsss çççç tekı o bunları nerden buluyosunuz ne sozlusu
017 Yorumla
Soran+1 yılBütün kardeşim ler bana denk gelir zaten şansım yemin ederim ki yok ya
- +1 yıl
senı sevdıgı falan yok bence evlenme vaadı ıle asagılık karakterını tamamlıyoo
- +1 yıl
senı sevdıgı falan yok bence evlenme vaadı ıle asagılık karakterını tamamlıyoo o daha evlıdırde:)
Soran+1 yılAsagılık bir insan olmasa zaten çocugu olduğunu 30 yaşında olduğunu baştan söylerdi
- +1 yıl
daha cook yalanları vardır
Soran+1 yılEvet bu bildiğim yalanlar benim
- +1 yıl
zaten 19 yasında sozlenılırmı ya sen kapalısın galıba genelde kapalılar öyle erkenden evlenmeyı bı poh sanıyor hayata doyun
Soran+1 yılHayır kapalı değilim ama gerçekten boş bi anıma denk gelip beğenip kabul etmiştim keşke dilim yansaydı da evet demeseymişim
- +1 yıl
ya söz yapmısın boş ver aranızda bısey yasanmıssa onuda boş ver yanlıs falan yok
Soran+1 yılÇok şükür eli elime değmedi yol yakınken anladım herşeyi
- +1 yıl
degse ne olacakkı neyse bunu bılerek davran
Soran+1 yılDeğse de yine ayrılırdım kimseye bi öpücük için veya zar için minnet etmezdim ama yol yakınken ne b0k olduğunu anladım
- +1 yıl
ne acıkı o söledıgı ıcın anlamısın solemese anlayamayacaktın buda gelecekte yıne bır bakasına kanacagın anlamına gelırkı arada bole olursa erkeklerın bır kımlıgıne bak bazen medenı durumu yazar tc sını al bı arastır
Soran+1 yılYemin ederim tcsini alıp nüfustan bi tanıdığa gösterecektim zaten çocuğuda Türkiye vatandaşıymış direk çıkardı öyle yapacaktık ki kendi ağzıyla söyledi
- +1 yıl
neyse babna söle olayı b ve yoluna bak
Soran+1 yılGözüme görünmesin bundna sonra herkes şok olacak ya
- +1 yıl
neyse olur bole seyler
+1 yılBirlikte bakarsınız bence
29 Yorumla
Soran+1 yılÇocugu aşırı tatlı ben çocukları çok severim ama baştan yalan söylemiş zaten bana sonra da yalanlarına devam etmez mi 🥺
- +1 yıl
Kız şaka yaptik zaten ayrık yalanla başlayan ilişkiden hayır gelmez daha başında yalan söyleyen hep soyler
Soran+1 yılAl işte böyle safım ben Her şakaya inanırım buna nasıl inanmıyım 🤣🤣
- +1 yıl
Bence yollarını ayir yasin bile küçük daha iyilerini bulursun o adam sana layık değil çocuğu var yaşı büyük yalan söylüyor
Soran+1 yılHaklısın bu arada çok güzelsin maşallah fotoğraftaki sensen eğer ve üstündekinin aynısı bende de var ama elbise olarak almıştım badi gibi gelmişti 😂😂
- +1 yıl
Evet benim teşekkür ediyorum bluz bendeki 😄
Soran+1 yılİyi bari sana bluz olarak gelmiş benimki uzundu kestirdim
Soran+1 yılHatta ilk bu bluzla onların karşısına çıkmıştım 🥺 Allah belalarını versin hakkım haram zkkkım olsun
- +1 yıl
Evli biri ile mi evlenecen?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalan hoş olmamış. Fakat onu bu yalana birileri itmiştir. Bunları söylemek kendi kararı değildir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık bu kadar yalana bir de soz yapmaya gelmiş adama bak
00 Yorumla
+1 yılBu kadar yalan olmaz simdiden böyleyse İlerde kim bilir neler olur Ben olsam güvenemem
00 Yorumla
+1 yılBırak... en basit şeyi bile yalan söylemiş. Karısı da kesin yalandan boşamıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Kabul etme sakın daha başta bu kadar yalan mide bulandırıcı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı direkt bitir. O kadar söylüyorum, bu görücü usulü öyle artık eskisi gibi güvenilir değil. Her pohu yerler, ailesine gider bana temiz bir kız bulun derler. Artık böyle
00 YorumlaHiç kuhattapnolma yalancı yalan söylemekten vazgeçmez , terk et gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ayril bu yalanlarla yuva kurulmaz. Ya baska seylerde varsa?
00 Yorumla
+1 yılAt yüzüğü
Insan evladı hakkında yalan söylemez saklamaz00 Yorumla
+1 yılDüşünmeme bile gerek yok, arkana bakmadan kaç. Yalan üzerine ilişki filan kurulmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemiş böyle devam eder evlenme geç de olsa evlenmeden öğrenmen iyi olmuş
00 Yorumla Hem yalancı hem çocuklu kendine yazık etme öylesi ile.
00 Yorumla
+1 yılKendisi dediyse daha ilk başta yalan olmuş ben guvenemezdim bu ilişkiye
00 YorumlaBelediye çukuru gibi kırışıklıklarındanda mı anlamadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalanların içinde yaşamak istersen yalan hayatta başarılar dilerim çünkü hep yalan söylicrktir sana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılsozlenene kadar böyle ciddi yalanlar söyleyip susan biriyle devam etmezdin
00 Yorumla
+1 yılBunlar çok ciddi yalanlarlar ya kes irtibatını bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle ayrılıyorsun. böyle bir şey gizlenecek bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yılyaş farkı pek sorun değil ama kandırılmışsın gibi geliyor bana
00 YorumlaOha bu kadar yalanın üstünede evlilik olur mu ne bileyim
10 Yorumla
+1 yılSana ilişkinin başında yalan söylemiş ileride nasıl güveneceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar böyle yalan söyleyen adamları severler. bir şey olmaz devam edin siz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılDaha baştan bu kadar yalan söylediyse devamı durmaz gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşını ve çocuğunu söylemeyenin daha ne yalanları vardır hemen uzaklaş ayrıl
00 Yorumla
+1 yılYanlis anlama da bu yalanı söyleyen sana yarın neler söyler 30 yaşında sen 19 yani o 11 yaşındayken sen yeni doğmuşsun düşün bence bir aptallık yapma
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin daha ne yalanlari çıkacak çok 1 tane değil 3 tane çıkar. Karısı aldattı dolandir di diye boşanmış tır. Senide pazarlar kesin kaç kurtul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıldaha ısın basında yalan kımbılır daha ne yalanlar vardır karar senın
00 Yorumla
+1 yılDaha ne yalanlar çıkar ondan
10 YorumlaAyrilicaksiin tabikide dusunuyormusun hala
10 Yorumla
+1 yılAyrıl , yalan söylemiş
Gencecik evlenmemiş kızsın
Sen bilirsin tabi00 YorumlaYalanla başlayan ilişki olmaz hayatın boyu katlanirsin ayrıl hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpaketle yaşın genç çok iyi biri çıkar karşına yazık etme kendine
00 YorumlaEe ne dusunuyorsn bu konuda
16 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemiyorum ki ayrılmak istiyorum aileme söylemedim bile daha çocugu olduğunu daha yeni öğrendim
Soran+1 yılGerçekten sevmiştim alışmıştım
Soran+1 yılHayır eli elime değmedi zaten 2 hafta yanımda durdu sonra yurtdışına gitti
Balık baştan kokar ondan daha ne yalanlar cikar
115 Yorumla
Soran+1 yılBenden böyle dedim beni yurtdışına götürüp çocugu üstüme atacak kesin çünkü hep böyle olur bide baştan yalan söylemiş bana i. b ne ler
Soran+1 yılHayır çok ezildim bu hayatta bi kere daha ezmelerine izin vermem zaten
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumların için inşallah Rabbim bana doğru yolu gösterir hala umudum var bu hayattan ☺️
Soran+1 yılİnşallah ya vala çok iyi konuştun yaşım daha 19 hatta kimlikte yeni 18 e girdim
Soran+1 yılGerçekten çok değişik bi hayat yaşadım o yüzden yuvam belli olsun demiştim ama kırgınım üzgünüm çok zoruma gitti her şey bide sürekli sözlüme ailesi hakkında güzel şeyler söylerdim vicdanı el vermemiş bu yüzden söylemiş ben iyi niyetliyim beni kandırmak istememiş ama baştan söyleseydi zaten hayır derdim ben ya
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun bu güzel kalbinle bu güzel yorumları yaptığın için inşallah rabbim de seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın
+1 yılAyrıl yarın öbür gün aslında 35 yaşındayım da der
21 Yorumla- +1 yıl
Luna burada mısın
- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sözlüm yaşım 25 demişti, aslında 30'muş ve çocuğu varmış. Şok oldum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler