Ne yapacağımı bilmiyorum? 30 yaşındayım bu arada sitedeki yaş sizi yanıltmasın?

Herkese iyi akşamlar. Ben evleneli 2 yıl oluyor, eşim de ben de maraşlıyız. Bildiğiniz üzere geçen sene olan malum deprem.. evimiz az hasarlı diye rapor aldı. Ama biz bu süreçte ben değil de eşimin yoğun isteği üzerine köye kayınvalidemin yanına yerleştik. Onlarla aynı evde kalıyoruz. Arada sırada kendi evimize gitsek de eşim haftanın 4 günü falan köye gidip geliyor, Ailemi görmeme pek izin vermiyor, sıradan misafir gibi 2 saatliğine falan çaya gidiyoruz hepsi o. Ben bazen haliyle eski yaşamımı özlüyorum ama ailemin evinde yatıya kalamıyorum, daha doğrusu eşim izin vermiyor çok.
Her neyse, 10 gün kadar önce bayramı bahane ederek beni de aldı köye gidiyoruz dedi. Şu anda kaynanam ve kayınbabamla aynı evdeyiz. Eşimin 2 de kardeşi var tabii. eşim depremi bahane ediyor gibi sürekli bir köy de köy tutturmuş. İşleri oluyor bazen köyde amenna ama eşim sanki benim aileme gitmeme izin vermezken kendisi ailesinden bir türlü kopamıyor gibi. Biz köydeyken her işe ben koşuyorum kayın validem yaşlı diye. Geldiğimizden beri bayram temizliğine vs tamamen ben yardım ettim. Dün sabah 9da eşim uyan diye başımın etini yedi. Köyde sürekli erken kalkıyoruz 7,8 gibi ben de uykuma düşkün birisiyim dün 9a kadar uyudum, eşimin "uyan artık" demesine pek aldırış etmedim. Bu arada erken kalkıp yapacağım bir iş falan da yok, kahvaltı hazırlama derdi de yok herkes oruç tutuyor. Dün biraz fazla uyumak istedim diye kalktı odamızdaki herşeyi yere fırlattı çıktı gitti. Anlamıyorum sabah erken kalkıp oruç oruç ne yapmamı istiyorsun? Annesi kalkıyor diye mi acaba benim de kalkmamı istiyor sabahları?
Her neyse işte, dün bu olaydan sonra annem aradı, anladı sesimden (anneler her şeyi anlar) ben de anlattım böyle böyle oldu, sinirlendi çıktı gitti diye. Annem de sen bu adamdan hayır görmezsin at yüzüğünü çık gel buraya kapım sana hep açık deyip duruyor. Kafam çok karışık, bir yanım belki düzelir diyor, bir yanım da elalem ne der korkusu taşıyor, dahası da var ama kelime sınırına ulaştım..
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu duş keyfi seçmişim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ kusura bakmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Dahası var demişken, geçen yaz kardeşim askerden geldi ve biz yine köydeydik.. kardeşimin yanına gideyim bari bir iki gün kalayım dedim kardeşin gelip buraya seni görsün demişti öyle de vicdansız birisi, vicdansız olduğunu yazarken fark ettim
Ne yapacağımı bilmiyorum? 30 yaşındayım bu arada sitedeki yaş sizi yanıltmasın?