18 Yaşındayım 23 yaşında bir erkekle konuştum ve 5 yıllık evli 2 çocuğu varmış?

Bir arkadaşım bana sevgilin var mı dedi yok dedim. Kuzenim senle konuşmak istiyo dedi. Bende kabul ettim konuştum. Konuşalı beş gün oldu bana dedi telefonum bozuldu telefoncuya götürecem telefoncu akrabam olduğu için yanlış anlayabilir o yüzden seni engelliyorum dedi beni her yerden engelledi bende burası küçük yer doğru söylüyor diyip inandım. Sonra bizi tanıştıran arkadaşıma sordum bu kadar gün oldu telefonu neden hâlâ çıkmadı dedim ben ona sorarım sen merak etme falan diyip geçiştirdi beni bir kaç gün geçti arkadaşım bana o sana diğer kuzenimin hesabından mesaj atacak dedi tamam dedim yine konuşmaya başladık başka bir şehirde çalışıyordu bayram yaklaştığı için geri dönmüş. Buluşmak istedi tamam dedim buluşalım arabası olduğu hâlde merkeze gelemem tanıdık falan çıkar iyisi hastanenin oradaki parka gel dedi tamam dedim gittim. Bulusunca yanında iki arkadaşınıda getirmişti onlar niye geldi dedim beni yalnız bırakmak istemiyorlar dedi. Arkadaşları bana değişik bakıyorladı bir şeyler sakladıklarının farkındaydım ama bir türlü anlayamıyodum ne olduğunu. Buluştuğumuz zaman parkın arka tarafına gidelim orası güvenli dedi tamam dedim gittik beraber. Optu beni sarıldık sohbet ettik. Ertesi gün bizi tanışıran arkadaşım gel yanıma sana önemli bir şey diyeceğim dedi beni evimin önünden aldı arabayla sonra bir yerde durdu bana dedi aslında ben senden hoslanıyodum o seninle takılmak için konuştu onu boş ver biz sevgili olalım dedi bir anda dudağıma yapıştı ben şok oldum arabadan çıktım eve gittim. Bana bir tane fake hesap yazmıştı kocamdan uzak dur senin kocamla ne işin var dedi ben bir kez daha şoka girdim. Arkadaşıma söyledim kim tehtit ediyor dedm boş ver sen ona cevap verme engelle direkt dedi. Bu sefer dinlemedim yazdım dedim kimsin diye bana sen utanmiyon mu kocamla konuşmaya dedi kocası arkdsmn kuzenymis bizim iki çocuğum var dedi. Bende durumu anlattım evli olduğunu bilmiyordum dedim. Kadınonlardan uzak dur diyip özür diledi benden. Engelledim hepsini ama hala icim yaniyor ne yapcam😥
18 Yaşındayım 23 yaşında bir erkekle konuştum ve 5 yıllık evli 2 çocuğu varmış?