Sizce bir erkek gerçeklerden neden kaçar? Neden bir kadının hayatını böyle mahveder?

Hem karşındaki kızı kullanıyorsun hemde tuzak kurup kimliğim açığa çıkmasın diye başka insanı kendi yerine geçirip onunla evlendiriyorsun birde yetmezmiş gibi boşandığım halde evli kimliğimi geçerli göstertip bana oyun oynuyorsun bu nasıl bir erkekliktir allah aşkına. Birde inkar ediyor yalan söylüyor millete ben bir şey yapmadım diye milleti kandırır ama beni asla neticede altına yattığım adamı tanımayacak kadarda saf değilim herhalde ya evlensin ya boşansın bir karar versin bu ne yaa bir insanın hayatıyla böyle oynanır mı? Ben ne yaptımda bana böyle yapıyor anlamadım ki temiz bir insan bulursam evlencem diyen kendisiydi zaten madem evlendin niye sahip çıkmıyorsun? Bazı insanları anlamak mümkün değil gerçekten
Güncellemeler
+1 yıl
Hem sahip çıkmıyor hem boşanmaya yanaşmıyor hemde söylediği lafa bak ya benimsin ya kara toprağın öldürsede kurtulsam hiç değilse
Güncellemeler
+1 yıl
Kağıt üstünde evlendiğim kişinin benle bir alakası yok aramızda sevgi bile yok tanımıyorum bile adam tarafından kullanılmış bir piyon sadece Asıl adam başkası ama kendini saklamak için onu kullandı sadece yani gerçekteki adam 50 sahte kişi 30 yaşındaDurum bu
Sizce bir erkek gerçeklerden neden kaçar? Neden bir kadının hayatını böyle mahveder?