Aşk İlişkileri Erkekler yanlış yaptığı kadından kaçar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkek kullanmak istediği kadınla ayrılınca görmemek için özellikle kaçabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Detay : kullanmak istedi ben fark ettim, çevresine falan anlatmamdan da korkuyordur muhtemelen o zaman Erkekler yanlış yaptığı kadından kaçar mı? Cevapla Ayrılık Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Erkekliğin yüzde kaçı kaçmaktı? Unuttum. Evet yanlış yaptıkları kadından köşe bucak kaçarlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki doğru anlamışım Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bana yalnış yapandan kaçarım bi tek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaçar ben kaçarım daha doğrusu utançtan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Utandığını sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon ben altı okumamışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok böyle bişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkekliğin yüzde kaçı kaçmaktı? Unuttum. Evet yanlış yaptıkları kadından köşe bucak kaçarlar.
Demek ki doğru anlamışım
Bana yalnış yapandan kaçarım bi tek
Kaçar büyük ihtimal
Kaçar ben kaçarım daha doğrusu utançtan
Utandığını sanmam
Pardon ben altı okumamışım
Yok böyle bişi