Ayrılık sonrası tekrar döner mi?

Özetle anlatıyorum. 2,5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 ay önce bitti. Ayrılık nedenine gelince , birlikte yaşamak İÇİN işler ciddiye binince karşımdaki ailesini, annesini bahane etti. Anneye bağımlı birisi ve benden 10 yaş büyük. Ben çok çaba gösterdim, konuştuk ettik her neyse sonra bitirme kararı aldım. O da açıkçası kabül etti. Bu insanın ayrılmak isteyeceğini asla düşünmezdim. cepte görüyordum. Başka şehire taşınamam diyordu ailesini bırakıp. Ama 6 aydır birlikte yaşıcaz diye söz vermişti. Ayrılık sonrası 1 hafta sonra , dayanamayıp mesaj attım. Tekrar şey edelim, belki çözeriz sorunları dedim. Maalesef bizi askıya aldığını, zamana , Kadere bıraktığını söyledi. Ve ardından 10 gün sonra instagram açıp beni engelledi. Whatsap engeli yok ama ordan engellemiş. 1 ay geçti, tekrar ona yazdım. Ben seviyorum unutamıyorum diye. O da halen bende seviyorum dedi. Aynı şehirde olucaz dedim. İçime doğmuştu burada kalacağın demişti. Seven insan zamana bırakır mıydı dedim, sevsem neye yarardı uyumsuzluk çıktı dedi. Yani çok dengesiz ifadeler var. Bir seviyorum diyor bi böyle diyor. 1 aydır aklımdan çıkmadın sen de öyledir ben öyle düşünüyorum diyor. Kafam aşırı karıştı. Biraz da ilişki bağımlılığı gelişti bizim sürekli bir arada duruyorduk. Biz şimdi kesin mi ayrıldık, Umut var mı yok mu çözemiyorum.
Ayrılık sonrası tekrar döner mi?