Boşanan adam geri döner mi?

Ya arkadaşlar ben napıcamı bilmiyorum bi akıl verin bana lütfen ya ne arkadaşlarım ne aileler hiç bir şey bu adamı durdurmadı ya kocamla mükemmel giden 3 yıllık evliliğimiz vardı yani ufak tefek tatlı didişmelerimiz vardı onun haricinde ciddi mana da hiç kavga etmedik her şey mükemmeldi hatta anlaşmıştık ilk 5 yıl çocuk yapmicaz gezicez diye kırgızistan biletlerimiz duruyo daha ya ağlamaktan gözlerim çıktı ya her şey ama her şey rüya gibiydi, o işteyken ben oyun oynuyordum oyundan bir arkadaşım vardı ama çocuk 20 yaşında ya genç kardeşim gibi ya ben ona konuşurken canım diyorum gayri ihtiyari herkese diyorum ya canımı çok kullanırım ben , o gelmiş benim konuşmamı duymuş ne oluyo dedi anlattım sonra telefonumu istedi çocukla mesajlaşmalarımızı okumak için çocuk evli misin yazmış bana bende oraları karıştırma demişim sonrasında da hep arkadaşız biz sınırı aşma tarzında bir üslupla konuşmuştum. Neden evli olduğunu söylemedin ilgi mi arıyorsun dedi sonra tartıştık tamam bitti dedi 3 den 9 a boşuyorum seni git ilgini al dedi. Şaka yapıyo sandım ama ciddiymiş ben boşanmam mahkeme de bizi boşamaz uzar barışırız gibi düşündüm ama o mahkeme umurumda değil ben seni boşadım artık sana sadakat borcumda yok kendine iyi bak dedi ve gitti. 2 hafta oldu ailesi aramış bu konuyu sizinle konuşmicam benim özelim biz boşandık demiş. Ya bu ne ya böyle bir şeyden boşanılır mı ya? Bu adamın öfkesi geçince geri gelir mi?

Güncellemeler
1 yıl
Ben ağlicam dayanamıyorum
Boşanan adam geri döner mi?