Hamileyim ve bazen ölmeyi bile düsünüyorum o kadar çaresizim ki bi cikar yolum yok napıcam ben?

Merhaba iyi geceler nasil paylassam bilmiyorum ama artik icime atmaktan deliriyorum.12 haftalik hamileyim bebegin babasiyla 4 5 kez gorustuk sadece ve sevgili olmadik hic. 29 yasindayim ve cocuk sahibi olma olasiligim cok dusuktu bu yuzden de hic bir zaman evlenmeyi dusunmuyordum evlensem kocam cocuk isteyecek olmayincada sorun cikaracak bosanmak isteyecek belki de aldatacakti ve ailesinden de baski olacakti hep evlenmekten kactim nisanlimdan ayrildim sirf bu sebeple.
Ama şu an oldu çok ama cok korkuyorum, geceleri uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum stresten zayifliyorum gözle görulur kilo verdim , hep ac geziyorum sayilir, her dakika endiseden korkudan kalp carpintim var zaten tasikardim de var, işime , trafige hicbirseye odaklanamiyorum , gecen gun kaza yaptim Allahtan ufak bi kazaydi da kimseye bisey olmadi, calisiyorum ama ailemle yasiyorum normal bi hayatim var, ailem muhafazakar degildir ama asla evlilik dısı cocugu kabul edemezler belli sinirlari cizgileri vardir. Ailemde cevrem de buna izin vermez.
Vazgecmeyi dusunsemde bebekten yapamam ama bundan sonra napicam bilmiyorum ailemi kaybetmek istemiyorum ama daha fazla bunu calistigim sirkette de evdede gizleyemem bazen ölmek kurtulmak istiyorum herseyden ama kafam o kadar karisik ki.
Hamileyim ve bazen ölmeyi bile düsünüyorum o kadar çaresizim ki bi cikar yolum yok napıcam ben?