Çok mutsuzum napıcam ben bazen ölüp gitmek istiyorum?

Aile hayatımda şansım yok işim okulum yok boş boş evde oturuyorum nede hayatımda kaçıp gidip kurtulabilicegim biri var babam doğru düzgün çalışmıyor annemlede bu yüzden ben onunla tartıştıkca ben hakaret ediyorum bazen deliriyorum tartışıyoruz bi kız babasına bu kadar karşı çıkarmı sen iyice insanlığını yitirdinmi adam senin her istediğini aldı doğum günlerinde habersiz pastalar aldi gitti altın kolye aldı alma dedim olmaz dedi çocukken amcan kızına oyuncak almazdı o her istediğini aldı gitti bi insan bu kadar karşı gelmez diyo ama çok sınırım bozuluyor belim ağrıyor ben yoruldum diye kaytariyor bi iş buluyo kıza süreliğine çalışıyor sonra yine aynı annem çalışıyor benim her istediğimi alsa nolurki çalışıp sahip çıkmadiktan sonra ilerde evleneceğim adamdan para falan ister diyede korkmuyo değilim cidden napıcam ben gerçekten inanın boğuluyorum ne alsam parasını ailem veriyor evet ama yinede ben böyle olmak istemiyorum elalemin babasına bakıp özeniyorum benimki bazen ölse gitse diye dua bile ediyorum Allah sizi inandirsin o zaman kurtuluruz diyorum
Çok mutsuzum napıcam ben bazen ölüp gitmek istiyorum?