Sevgilimle dini nikahımız vardı ve aileler biliyordu hamile kalmıştım fakat eşimin beni evli bir kadınla aldattığını öğrendim ben hamileyken otobüste gördüğü kıza bile itiraf sitelerinde itiraflar yazıyordu çok ağır şeyler yaşadım ona söylediğimde ilk önce inkar etti biraz inat edince itiraf etti ve bebeğime ve bana küfürler beddualar etmeye başladı ağladım bir kaç gün sonra hastalandım ateşim kalktı 2 ay 2 haftalık bebeğimi düşürdüm yaşama sebebimdi o benim eşime söyledim beni sen bu hale getirdin dedim aldattın beni dedim oda güldü ve iyi ki öldü seni aldatdığı kızlar bebeğinin ölüsünün üstüne şöyle yazsın böyle yazsın dedi ağır hakaretler etdi. Zaten kendi acıma dayanamıyorum birde onun yaptıklarını unutamıyorum bizi çok sevdiyini benim için ölüme bile razı olduğunu söylüyordu.
Bebeğimin ölümünden tam 7 ay geçti unutamıyorum onu keşkə yaşasaydı yaşayan hangi bebekten eksikti?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
başınız sağ olsun.. çok zor bir durum ama sabretmeniz lazım.
Öncelikle başınız sağolsun dünyanız tersine döndü belli ki şöyle düşünelim belki Rabbimin bir uyarısıdır bu mesela eşinden pardon o adamdan artık ayrılmalısın nasıl aynı yatağı paylaşırsın hemde halen 🤦🏻♀️
Anlıyorum ama o şerefsiz baba nasılda mutlu ve seviniyor hiçbir şey olmamış gibi yaşıyor o ve onun beni aldatdığı o*pu evli sevgilisi dayanamıyor kalbim katil olucam
Katil olmuycak cunki seni halen aldatıyor napıcan biliyon mu * gibi ortada bırakıcam onu bacım
Bide benim verdiğim parayı gidip o o. punun hesabına yatırmış. Allah görmüyormu bunları? Çok sevmiştim onu çok inanmıştım iyi bir baba olacağını düşünmüştüm. Bebeğim acaba ölürken neler yaşadı bu soru canımı alıyor yerinden koparıb atıyor. Kalbim yüreğim hazm edemiyor henüz doğmamış bir bebeğe nasıl küfür edilir bir o. pu için. Zaten konuşmuyoruz. Fakat ben ondan ayrılsam bile yine hayatı güllük gülüstanlık
Gidip onun şeyini yalasın doğmuş bebeyede küfür etsin dayak manyağı ederim o adamı sende yaşın küçük heralde dovuyodurda o seni ayrıl yazık sana boşanmak bu kadar zor bir şey değil yoluna git ne meraklısınız milletin zıpırına
21 yaşındaydım. Dövmüştüm zaten ama ben kız o erkek ne kadar gücüm yettiyse. Yinede soğumadı içim.
Nerde yaşıyorsun
İzmirde
insan katil olur iyi dayanmışsın
Dayanamıyorum ki öldürmemek için zor tutuyorum kendimi
Hayır hayır annem kafayı yemişti kendini yedi yedi bizi de yedi en sağlıklı akıl sağlığın için ayrıl bak nasıl hafifliyceksin o başkasıyla yattı.
dayanamıyorsan acil evleri ayır imkan varsa
@Aylinkural ayrıldık zaten ama bir şey olmamış gibi yaşıyor Allah cezasını vermiyor şerefsizin nasılda rahatca nefes ala biliyor. Annesine anlattım bana yaptıklarını anneside bana bağırdı küfür etti oğlum yapmaz öyle şey uydurma dedi kapıdan kovdu beni. Allaha anlatıyorum derdimi. bir şey olmuyor kendimi seçilmiş kurban gibi hissediyorum bütün insanlar benim üzüntümden zevk alıyor gibi hissediyorum. O şerefsiz öyle küfürler etti ki bana artık öyle geliyor
Tamam sen ayrıldıysan sorun yok zamana bırak namaz kıl sürekli evladına dua oku yolun açılır o zaman unutursun ayrıldıysan zamanla zaten mutlu olucak tabii senden çocuğu olmadığı için ne yapicakti adam gibi oturup ahliycakmiydi yas mi tutucakti senin kafan nasıl çalışıyor boş ver sen açını dibine kadar yasa Rabbime sünnetidir diğerini de Allah bırak o en iyisini bilir Allahin işine karışacak şeyler yapma o Rabbim bilir ona ne yapacağını sen kendine odaklan.
@Aylinkural bir tek benim değil ki onunda bebeği elbette yas tutmasını bekledim üzülmese bile en azından küfür etmeseydi ya benim üzüntüme acıma saygısı olsaydı
Allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsin.
Benim bebeğimin ölüsüne hakaret eden şerefsiz baba nefes aldıkca hiç iyi olmuyucam
Tamam hadi allah rahmet eylesin
Bunu yazmam gereklimiydi?
psikolog değilim herkesin derdi var
Yaşasaydı bu adamla hayatın daha zor olacaktı
Ama o bebeğimin ölümüne öyle seviniyor ki zaten dayanamıyorum birde o rahatca nefes alıyor kalbim dayanamıyor bu haksıızlığa
Sakin ol başın sağolsun 😔