Buhran geçiriyorum resmen bebeğimide kendimide öldürücem artik dayanamiyorum napicam bilmiyorum nolur biri yardim etsin?

Sevgilimle cok mutluyduk hamile kaldim evlenme karari aldik. Ama çok tehlikeli biri var beni takıntılı şekilde seviyor baslarda sevgisini ilgisini dikkate almadim ister istemez vazgecer sandim fakat sandigim gibi olmadi sevgilimle sehir disina gittik pesimizden geldi ailemin herkesin ortasinda sevgilime silah çekti nikahimiz olacakti engel oldu o gün gelip benim kafama silah dayadı. Sevgilimle defalarca birbirlerinin girdiler birbirlerinin kafasina silah dayayacak raddeye geldiler evlenmemem için herseyi yapiyor hamile oldugumu söyledim saatlerce aglayip ben bu bebegide kabul ederim dedi karnima falan dokunmaya calisti ne zaman karsilassak bebegimiz napiyor nasil diyip karnima dokunuyor sevgilim bu sefer onun kapisina dayandi birbirilerini hastanelik edene kadar dövdüler düşük tehlikesi geçirdim bu olanlar yuzunden kimse onunla bas edemiyor uzaklastirmada aldirdim ayni dayanacak gücüm kalmadı 3 ailede çok huzursuz çare benim ölmemse öleyim artik diyorum napicam napicaz bilmiyorum

Buhran geçiriyorum resmen bebeğimide kendimide öldürücem artik dayanamiyorum napicam bilmiyorum nolur biri yardim etsin?