AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Boşan. Nefret ediyorum sadakatsizlikten.
Bu erkeklerden nefret ediyorum o kadar bencillerki
Evet 😔
Hepsini nasıl tanıdın acaba..
Ayrıl , eski sevgilisi ile mesajlaşıyorsa işe yaramaz
Ben olsam sessiz kalamam kapının önüne koyardım
seniki nerde peki
@kalınvuranadam evde TV izliyor bütün şifrelerini biliyorum öyle bişey olsa direk bosarim
sen ne geziyon burada? herifinle ilgilensene o zaman
@kalınvuranadam sanami sorcam canım yemeğini yedi çayını içiyor ilgilenmedimi kim diyor ayrıca burada oldumu da biliyo sonuçta kötü bir şey yapmıyorum erkeğe yazmıyorum genel sorulara cevap veriyorum buda seni ilgilendirmez bak işine
Kocan ile konuş açıklaması ne olacak
Nediye bilir kendime gelmeden konuşmak istemedim çünkü hiç böyle bir şey beklemiyordum nasıl olur yaa
Öfke ile kavga etme sakin ol ve konuş ne diyecek bakalım inş mantıklı bir açıklama yapar 😔 üzüldüm senin adına
Sakin olmayi bekliyom ama her şey ortada aşk bitanem diye hitap ediyor birde kıza
Öyle detay varsa kocan ile konuş ayrıl veya affet
Ben bosanırdım ıhanet affedılemez
ekran resımlerını cek
mahkemeye ver
Allah akıl fikir versin o adama
Boşan napıcamı mı var bu ışın
Bence bosan. Bu yakinda birlikte de olur onunla
kadınlar demek aldatmaca demek zaten normal bunlar
Aldatan kişi erkek ama kanka sen bilirsin
Evet aldatan kişi erkek ama sonucta kadınların tahrikleri de mevcut yuz vermese nasil aldaticak
Kadınla konuş. Allah ından bulsun
herkes in yaptığını boşa
aldatmış seni ona göre al önlemini
Bir ihanet söz konusu gibi
otur al karşına konuş
Ona muhtaç değilsin bunu sakın unutma
Saygı duyacaksın gayet normal bir şey.
Neresi normal bunun?
@qasosyal Herkesin özgür iradesi var belki onunla konuşmak iyi geliyordur hemen fesat düşünmeyin sonuçta geçmişleri var.
Bu normalse dünyada anormal hiçbir şey yoktur
O zaman karısı da eski sevgilisi ile konuşsun sonra kadın suçlu olur senin gibi zihniyetin beynine tüküreyim
@qasosyal Yıl olmuş 2022 şakamısınız siz ya bu nasıl yobazlık.
Yılla bunun ne alakası var sen genişsin
@qasosyal Alakası yok anlayış denir buna ben eşimi biliyorsam ona güveniyorsam olay bitmiştir aldatmak demek sadece cinsellikle olmuyor o çok farklı konu
Bu genişlik demek geniş olan erkekten hiç bir şey beklenmez. Kendine bile hayrı yoktur
@VesVeseTR normal bir şey 😂😂😂 sinirden gülüyom sağol ya çok normal eski sevgilisiyle konuda bilir evli bir adam normal
@qasosyal Sen nasıl algılıyorsan herkesin hayata bakış açısı farklı
😂😂😂😂😂 medeniyetten gözlerim yaşardı
Sen önce saygının ne demek olduğunu öğren ondan sonra saygıyla ilgili cümle kur. Saygısız!
güzel kardeşim yeni moda Allahım sen sonumuzu hayır eyle
@Azazil1 Sizinle kültür tartışması yapmıcam lütfen uzarmısınız teşekkürler
@Kelebekkk7 Ordan bunu çıkardıysan o senin cahilliğinn
kime göre neye göre cahil? sen bana cahil diyecek kadar kültürelmisin arkadaşım? zaten sen bu davranışına kültürel diyorsan seninle laf dalaşına bile girmem aynen doğru yoldasın bu kafada devam yarın birgün eşin eski sevgilisiyle normal geçmişindeki gibi sinemaya gider kokusunu içine çeker sende normal dersin buna çünkü kültürelsin ahhahaha Allahım nasıl güldüm ya
Bunu tercihmiş gibi konuşmanıza gerek yoktu tabii ki benimle kültür tartışmasına giremezsin 🙂
@Kelebekkk7 Ben ne diyorum siz ne algılıyorsunuz
@Azazil1 Çok mu akıllısın sen
Yıl olmuş 2022 diyorsunuz da, yıllar geçtikçe mezhebimiz genişlesin mi? Yobazlık bu değil, yobazlık sizin sapkın düşünceleri normalleştirmeniz.
@Yalnızkalamam Konuşmak aldatmak demek ki oluyor?
Sizin gibi cahill yobazlar yüzünden bu kadın cinayetleri bu kadar artıyor basit bir konuşmayı aldatmaya bağlayacak kadar safsınızzz
heeyy haddini bil canımı sıkma
Soru cümlesinin içindeki kelimeler soruyu soranın karşı taraf için görüşlerinin bilinçaltı yansımasıdır. Biliyor muydun? Sen hala laf mı yetiştiriyorsun saygıyı öğren saygıyı
@Kelebekkk7 Zoruma mı gitti? Cahilsizinizz işte kabullenin
@Azazil1 Bunu tekrar oku gözünle :Sizin gibi cahill yobazlar yüzünden bu kadın cinayetleri bu kadar artıyor basit bir konuşmayı aldatmaya bağlayacak kadar safsınızzz
Ne saygı duyması be ne konuşuyorsun sen kadın yapsa onu erkek affermi etmez kapı önüne bırakır
hahahahah:D Ah gülcağızım kaç yaşındasın bilmiyorum ama z kuşağından olduğun kesin. sana hayatında kimse eski sevgiliden arakadaş olmayacağını söylemedi galiba üstelik bu ateşli ve gerçek aşk dolu eski sevgiliyse evli bir erkek veya kadın farketmeksizin o eskisiyle görüşüp mesajlarda özlemini dile getirir gibi konuşuyorsa buna kültürel demem tamammı sen istediğin gibi anla algıla cahil de o bu benim için önemli değil ama bu fikrinden uzaklaş sevgilerimle...
Neden sinirleniyorsun ki ayrıca ben sana düşüncelerini merak ediyorum konuşur musun demeden neden konuşuyorsun? 😃 sen şimdi birilerini aldatıyorsun sana cevap vermek bile senin için lütuf. Sg
@Kelebekkk7 Çok bilmiş bayan birincisi 30 yaşındayım ikincisi ortada ateşli konuşma falan yok o tatlı yerinden uydurup konuyu farklı yerlere çekme
Bu tartışma sanalda değil de gerçekte olsaydı kızlar seni evire çevire döverdi @Delerium1905
hhahahha kimlikte 30 dur o bayan olduğumuda nerden çıkarttın? yavrumm
@Azazil1 Bol bol kitap oku hayattan çok geri kalmışsın konuşmakla aldatmanın arasında ki farkı bi öğren ondan sonra gel sabaha kadar tartışalım
@Kelebekkk7 Gaymisin güzel kardeşim misin lezmisin artık her neysen işte
en son okuduğun lkitabın adını söylermisin buraya gelmiş edebiyat yapıyorsun insanlara
Ben çok kitap okuyorum hangi kitapda yazıyor bu sen elime verseler yermisin yemezmisin boş boş konusuyorsun
@UfkunÖtesi bdsksvsksgwlsgwj
Bu zamana kadar okuduğun kitapların kaynaklarını bu kadar belli eden bir cahille ilk defa karşılaşıyorum çok şaşkınım 😄 Yok ya saygıyı istesende öğrenemezsin sen hadi git pacman oyna sen hadi
@Azazil1 boş boş konuşuyor işte
Lan benimle ne alakası var mk beni etiketlemişsiniz
ayrılmalısın
Yuva yikmak ana kapısına bir çocukla dönmek hiç kolay değil 😔
Yaptığı yanlış ama boş bir heycan,
sakince düşünüp eşinle konuş
hala eşin olarak kalması bile tehlikeli bence
Mesajların ekran görüntüsünü alıp dava aç
Kopyasını aldın mı?
Malasef
Alsan sağlam çakabilirdin davayı
sevişiyor mu onunla
Hayır kız bizle aynı şehirde değil uzak yani
konuşalım istersen
bosa
Kötü bi durum
Çok zor bi durum.
Boşan ihanetin affı olmaz
Hiç bir şey eski kocan degilmi sonuç ta
Boşan direk
Grup
Tesadüf değildir
Nasıl değil uyuya kalmış yorgun zaten kızda tirip atıyor bana vakit ayirmiyon yazmiyorsun demiş
Tesadüf demek mantıklı değil. Hiçbir şey tesadüf değildir.
ne konuşmuşlar
Normal sevgili gibi aşk bitanem demeler arada keşke yanımda olsan demeler görüntülü sohbet te etmişler ara ara
kız bekar mı
Kız bekar zaten kocam ilk sevgilisiymiş kızın kız onu çok seviyor herşeye rağmen seviyor hala belli işte 😔
AA eski kocan
Napmaliyim yaa Nedim ona
Sadakatsiz yeni bölüm 😄😄
Allah hidayet versin
Cinsel hayatınız nwsıl
Ayrıl napcan
Demesi kolay yuva yıkıp bir çocukla anne kapısına dinmek hiç kolay değil
Kac yasindaisn
23
Ayrıl gitsin bacım
Boşanma sebebi
Çok basit
musti sik
Hakkında hayırlısı
aynisini sende yap
Bosan
Sende aldat
Yuh bumu yani
Yatmslarmi
Hayır mesajlasmişlar sadece
O bildin kismidr
Yenimi evlsn
Ne yenisi 3 yıldır yaklaşık kızımız var
Allah bagslasn
Zor senn isn
Bide cinssellik olursa baglanr ona
Öyle diyorsun 😔
Demekki doyuramyosn yatakta bole bisey yapyosa
Doyurabildine eminmsn peki
Ya ne alaka şimdi sende adam bende evlendiğinden beri o kıza yazmış bizim cinselik hayatımızda problem Yok tu
Tamm demekki onu arzuluyo
Bn sana sordum yatakta doyurabildine inanyomsn dye
Onu seviyorsa onu arzular ben napabilirim
Kızda çok güzel bir kız zaten begenilmiyecek gibi değil
Musaden olursa borazck konusalmmi ama burada değil
İstemem sağol
Lütfen birazck kotu bisey deilki biseyler sorcam sadece
Bi ondakka lutfen