Resmen ihanete uğramışsın kelebeğim. Artık bu evlilikten hayır gelmez. Boşanmaktan başka bir çaren yok. İhanetin haklı bahanesi ve affı olmaz. Kalbinde, aklında yer edinemediğin bir adamla evli kalmanın hiçbir manası yok. Zaten yakın zamanda senden ayrılmak istediğini bizzat kendisi söyleyecektir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Boşan ayrıl kurtar kendini Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı şey benimde başıma geldi diyebilirim ben hala sana aşığım diyen eski sevgilime kocana söyle bunları diyecek kadarda mert davrandım kocamı sevmiyorum hala seni seniyorum demişti bana ve ben bana geçmişten konuşacaksan beni bir daha arama yazma dedim arada yazışıyoruz fakat ben başka bir kadına aşık olduğum için ona beslediğim duygu tamamen arkadaşça şu an bebek bekliyorum ayda bir ancak yazıyorum oda bebişle nasılsınız gibi sağlığını sormak gibi
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBacım çok geçmiş olsun...
Yani durum çok fena ama mantıklısınız, kıza eşinize hissettirmeden ulaşın ve lütfen aradan çekilmesini söyleyin ama kendinden de soğutsun. Evli biri olduğunu, bunun çok fena olduğunu hissettirsin eşinize, eşiniz de vazgeçer.
Sizin suçunuz yok ama yuvanız da kurtulabilir inşaAllâh, Allâh yâr ve yardımcınız olsun.17 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklı birşey diyor ben kıza mi ulaşayim eşimle mi 🙄 konuşayım 🙄
- +1 yıl
Sebep olmak istemem, sizin fikriniz mantıklı geldi bana yalnızca.
Soran+1 yılKıza ulaşıcam rica edicem anlar beni
- +1 yıl
Ben de öyle tahmin ediyorum...
Umarım anlar, yoksa girdiği vebal büyüyecek.
Soran+1 yılKızla konuştum🙄😔
- +1 yıl
Eyvah, üzgünsünüz?
Soran+1 yılHemen paylaştım bak Ana sayfaya düşmüştür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılCanım mesela nişanlımla yeni ayrıldık biz. çok severek aşık olarak ailelerimizin yaşam tarzı farklı olduğundan ayrılmak zorunda kaldık yeni oldu acımdan ölüp bitiyorum ama bitmek zorundaydı şimdi yıllar geçse o evlense çocuğu olsa beni unutamasa ben onu unutamasam ne olursa olsun asla konuşmam bu çok yanlış bu çok karaktersizce kız hakkında iyi şeyler düşünme ne kadar sevsede bir insan adam ailesiyle mutsuz bile olsa bunu yapmamalı aşırı yanlış başka bir kadını bu acıya sürükleyecek kadar düşmüş. Sen kocanla konuşursan ne diyecek tamam artık onunla görüşmeyi kesicem diyecek ama o bu duruma alışmış yine yolunu bulur konuşur kıza yazsan kız kesin kocana söyleyecek birbirlerinden uzaklaşsalar kocan seni daha mı çok sevip isteyecek hayır boşanmak en doğru seçim mahkemede bunlar konuşulacak haklı olacaksın ve nafaka alarak hayatına çocuğunla devam edebilirsin boşanmak istemiyorsan yeri yerinden oynat kocanla konuş onun ailesiyle konuş kadınla konuş iletişimleri koptuğundan emin ol ondan sonra kocanın telefonlarını arada kontrol et şifre koydurtma mesela telefona her hesabını herşeyi kontrole al bir süre ipler senin eliinde olacak onu unutmak zorunda kalacak
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım kıza çok kızdim beddua ettim ama iyi niyetinden heralde üzüldüm De çünkü kıza hayatından çıkarır çıkarmaz evlenmiş oda şok olmuş aylar sonra hakkını helal et diye mesaj atmış kızda etmemiş ben ağlayarak içim yana yana senin karınla fotoğrafini beğendim demiş okadar şeyler konuşlar ki 🙄 iki kadın bir adam resmen bende eşimi çok seviyorum ben konusucam ya ben ya o kadın diyecem tercihini yapsın eski sevgilisine hala âşık biriyle olmaz ne hakları varda görsünler 😭
- +1 yıl
Elinden geleni yap sessiz kalır kabullenirsen bu şekilde hergün üzülüceksin tüm bunları zamanında eşin düşünecekti ilişkisini bitirir bitirmez görücü usulüyle pat diye evlenirken arkasındada yarım kalan Bi ilişki bırakmış sen iyi niyetinle düşünüp kabullenme önce o konuşmaları ekran fotoğrafı alıp kendine at sonra kendini hazır hissettiğinde ortalığı ayağa kaldır kocana ailesine kadına hepsine konuş senin bildiğini herkes bilsin kocanda ona göre seçimini yapacaktır ona görede hayatına devam edersin umarım mutlu olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kızla konuşursun seni anlar çekilir belki ama
Eşin onun üzüntüsü ile başkaları ile konuşmaya başlayabilir. Bir şekilde senin kız ile konuştuğunu öğrenirse tepki olarak daha çok isteyebilir konuşmayı hırs yapar.
Önce eşinle konuş üzüntünü kırgınlığını anlat.
Daha sonra kız ile konuşursun devam ederlerse ya da verdiği tepkiye göre davran.
Aslında ne seviyor ne aşık sadece yaşayamadigi bazı şeyler onda böyle etki bırakmış. Kendini yıpratma konuş.12 Yorumla
Soran+1 yılKızla konuştum canım aradan cekilcek söz verdi anlaştık bız 😔
- +1 yıl
Umarım seni üzecek birşey daha yaşanmaz
Mutluluklar🌸
+1 yılKeşke kızımın annesi sen ol demek baya ağır kötü bir cümle. Kızın daha küçükken boşanabilirsen boşan bu yaşlarda babası olmasada olur
71 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu baba demeye başladı babası gidince ağlıyor ardından ben napicam nasıl kopucas 🙄💔
Bence hatasını kapatma suratına aile içinde oyle bi vur ki feleği şaşsın. İste böyleler madem neden evlenmiş seninke de senin günahına da giriyor şu an. O kadar sinirlendim ki kusura bakma ama sakın da ailelerinizden gizleyip üstünü orteyim kimse duymasın deme. Bu senin değil kocan olacak hödügun ayıbı. Her seyin bi adabı var
32 Yorumla
Soran+1 yılHakkında
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYine yalnızlık sultanlik dedirten bir soru. Bunu söylemek istemezdim ama çok üzücü bir durum. Peki onu seviyordu da niye seninle evlendi ya. Bu adamları anlamak güç...
31 Yorumla
Soran+1 yılMalaesef bunlar ayrılmış kız napti bilmiyorum ama eşim ona çok kızmış ve evlenmiş benle bunları ilk başta konuşmuşlar ama eşim sonra benim hakkımda güzel şeyler de demiş çok iyi eş olduğumu Allah razı olsun ondan falan demiş kızada biz senle anlaşamazdik ki demiş ama okadar konuşma farklı evlendiğimizden beri ben neredeysen hepsini okudum sabaha kadar eski mesajları herşeyi
+1 yılŞaşırmadım insanlardan her şey beklenir. Bu yüzden ben hayatıma alacağım kişinin geçmişine daima bakarım. Kimlerle olmuş, ne yaşamış, ne zaman bitmiş. Misal sen bu adamın senden haftalar önce sevgilisinden ayrıldığını öğrenseydin bununla bu yola girer miydin?
Geçmiş seni ilgilendirmez diyen tipleri alalım şimdi sahneye bakalım ne diyecekler..22 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeleri okudum. Gücün yeterse ayrıl, ayrılırken de eşine; keşke kızımın babası senin gibi adi bir herif olmasaydı de
Soran+1 yılGerçekten geçmişini bilseydim asla ama bahsetmedi ben çok iyi bir adam dedim okadar kalbi güzeldi ki sigara alkol yok günahı bilen biriydi onu şunu yapma günah diyen biri evli olduğu halde eski sevgilisiyle konuşması sevap heralde valla şaşırdım zaten öyle konuşmak kolay ama söz konusu kızım kızımız olmasaydı giderdim ailem başka şehirde ve benim adam onlara iyi değil kızım 11 aylık olcak ve babasını aşırı düştük baba diyor sadece arkadaşından ağlıyor ben nasıl kızımı alıp nereye giderim eşim kızını asla bırakmaz git sen der kızımı vermez ki bence bu evliliği bitirmek istemedim ve kıza yazdım eşim birşey bilmiyor hala aradan çekilip engellicem eşimi söz verdi ben kontrel edicem artık bırakmam 😔
+1 yılBu evlilik bitmiş
Diyorsun ya kalbine işledi sözler
Aynen öyle
Ertelersin sadece
Ve asla unutamazsın
Eşinin ona söylediği sözler
Ve seni ya verem
Ya kanser eder01 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak zorundayim
+1 yılBoşanmanı tavsiye ederim
120 YorumlaÖnce kizla sonra eşinle konuş eşinin ailesine söyle iyi birilerse akil fikir versinler unutamammiş madem niye evlenmiş senle senin sucun yok görmezden gelirsenn yakinda buluşurlarda sana söylüyüm
14 Yorumla
Soran+1 yılYa çok üzgünüm çok aralarındaki bağ tam olarak ilişki Yok sevgili gibi değiller ama farklılar dertleşiyor hala birbirlerini sevdiklerini söylüyorlar 😔 kızla konusucam
Soran+1 yılEşim işten gelince konusucam 🙄
+1 yılAllah onu ıslah etsin eski sevgilsinde utanma olsaydı onda evli adamla görüşmezdi zaten daha neler görecez acaba Allahim korusun bizi
37 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım ama kızla görüşmüyorlar o başka şehirde ama mesajlaşma ve görüntülü konuşma var 😭 aralarındaki ilişki yok başka birşey bu kopamamak bilmiyorum çok şaşırdım 💔 hala inanamiyom
- +1 yıl
Yaa farketmez ki görüşüp görüşmemesi sonuç olarak gönlü hala onda ve seninle olan evliliği hakknda ki görüşü bu yönde keşke kzmn annesi sen olsaydn bn kaldiramzdm bunu
Soran+1 yılEvet o cümle beni bittirdi 💔
- +1 yıl
Kiza mesaj attığını duysa esin kzmazmi ya da kız dedgn gibiyse mesaj at ona onunla anlassn uzaklaşsn eşinden
Soran+1 yılKıza diycem ki eşime yazarsan ben görürüm uzak dur diycem inşallah durur vicdanlı gibi yuva yikamam falan diyor inşallah anlar
- +1 yıl
İnşallah abla konuştuktan sonra yaz merak ederim
Soran+1 yılKonusucam 🙄 mesaj Aticam şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Boşanma kararından önce bir evlilik uzmanından öneri veya tavsiye alın ortada çocuk var çok üzücü bir durum farkındayım dediğim gibi boşanma kararı öncesi konuşun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte tanımadığınız adamlarla evlenirseniz sonucuna katlanırsınız bir de çocuk yapmışsınız geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılMalasef hiçbirsey yansıtmadı kimsenin aklını kalbini bilemezdim😭 hala eski sevgilisinin unutamadığını
+1 yılO bunu yapiyor Ya ilerde sizin kizinizda o kizin kaderi yasamaz umarim babasinin yaptigini kizi görmez umarim basla bir erkekde kiza yaparsa
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım 🙄 o kızı mi diyon
- +1 yıl
Sizin kiziniz o kizin yerinde ola bilir ilerde kizlarin basina babalari gibi hayirsizlari cikiyor
+1 yılYa erkek dediğin çapkın olur sen karışma istediğini yapabilir. Sen doyur eşini kadınlığını yap eşin mesajlaşmaz suç sende aga.
04 Yorumla
Soran+1 yılSuç bendemi erkektir yapar ne ya Allah aşkına kocam hala unutamamis onu sen gelmişin kadınlığını yap diyon
- +1 yıl
- +1 yıl
Üstün falan değil alçaksın senin gibiler yüzünden insanların kalbi kırılıyor acı çekiyor bir erkekte bir kadında aldatmamalı sadık olmalı aldatacaksa sevmiyorsa ayrılsın kimsenin ahını almak doğru değildir sen bu vicdanla çok yara alırsın hayat sana öyle şeyler yaşatırki anlarsın o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bu kadar gurursunuz ya cocugum var ayrılamam ne adamın seni aldatmasına gözmü yumucaksın biraz güclü olun o adam bunun eski sevgilisiyle yarın baskasıyla aldatır seni egeryapabilme imkanın varsa al cocugunuda git annenin evine tepkini koy bi kaç ay süründür yoksa konusmaya devam edicektir o kızla yine kızın var diye böyle birseyi kabul etme cok üzülürsün güçlü ol sen herseyin üstesinden gelirsin kendine güven ezik kalma
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadınla olmak istese benden ayrılmazdimi kızda yuva yıkmaktan korkuyorum ben bunu kaldıramam demiş bide bir maraban bana yeter diyo anlamadım
+1 yılÜlkede en iyi ırıspıı çocuğu benim yarışı var eminim artık buna. Herkes aldatmaa fingirdene derdinde
30 Yorumla
+1 yılTek çözüm kızın büyünce bi kamu kurumuna girip çalışman sonrada boşanma davası açıp ayrı eve çıkarsın
00 YorumlaO kızı bulup uzaklaşmasını iste devreye aileleri sok gerekirse 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj Aticam akşama
Bunu zaten soyleme hic bir sey yok gibi davran evlisiniz sonucta o ayrilacak zamanla merak etme
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam kızla görüşmüyor yani evlendiğimizden beri görüşmemis ama görüntü konuşmam ve mesajlaşmak nasıl yıllarca devam etmiş 😔 kıza üzülmedim değil kocamı çok seviyor bir kadın olarak onu anladım ama onunda bir kadın olarak beni anlamasi lazim
Soran+1 yılYa ben o kadına beddua bile ettim evli adamla konuşuyor sonuçta yaptığı çok kötü onur gurur yok ama gördüğüm şeyler karşısında şok oldum inan kızın da canını acitmiş utanmadan gidip baba oluyorum bile yazmış ona ya kız nasıl desem masum ve iyi gibi ona yazsam anlar belki eşimi heryerden engeller napicam hiç bilmiyorum kadına mi kizayim Koca Mami kendime mi 🙄
Soran+1 yılKadın ondan uzak durmaya çalışmış gözünü seveyim bana artık yazma çok yoruldum falan uzun uzun mesajlar var 😭 kocam belki ona acıyor üzülme diyor sen başkanını sevene kadar yanındayım falan nedemek bu şimdi
Soran+1 yılO kadın eşimi sevmeye devam ettiği sürece eşim ona hep yazicak kiz artık vazgeçtim sevmiyorum dese yazmaz😭
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
+1 yılAçık acık söyle ona rahatsızlığını
Buraya yazmana gerek yoktu010 Yorumla
Soran+1 yılNedenir bilmiyorum 😔
- +1 yıl
Eski sevgilisini seviyor mu sence
Soran+1 yılSevmese neden yazsin 😔 ona keşke kızımin annesi sen olsaydın demiş görüşme yok görüntülü konuşmuşlar hemde bizim evde balkonda 😔
- +1 yıl
Yok canım daha neler tavrını sert koy şimdiden olmazsa ilerde sorun yaşarsın
Soran+1 yılNasıl fark etmedim ya nasıl 😔
- +1 yıl
Geç değil.
Soran+1 yılGeç daha önce fark edebilirdim
- +1 yıl
Olan olmuş şimdiden önlemini al
Soran+1 yılNapabilirim birşey olmamış gibi davranan😔
- +1 yıl
Davranma tabikide yazık etme kendine
Ablacım boşa gitsin. Bugün bunu yapan yarın başkalarıyla yatar. Lütfen geri kafalı olma kızım var deme kızına bakabilirsin. Kocan seni aldatıyor be bir kere aldatan kesinlikle yine yapar asla şaşmaz bu boşuna affetme ben de yaşadım.
30 Yorumla
+1 yılKim bilir daha neler yapıyor Sen bilmiyorsun Ayakta uyuyorsun
10 Yorumla
+1 yılBabam da aynısını yapıyor. Baba derken utanıyorum. Kızınız şimdi üzülür belki ama ilerde babasının rezilliğini anlatırsanız çok sorun olmaz. Açıkçası anneme her şeyi söylemek istiyorum ve ayrılmalarını istiyorum.
20 Yorumla
+1 yılOha keşke kızımın annesi sen olsaydın neee lan oha o cümleyi okuyunca bile başımdan aşağı buz gibi sular aktı gibi hissettim sesli tepki verdim resmenn 😢
26 Yorumla
Soran+1 yılMalasef benim de canım çok acıyor hani derler ya yanindakiyle yaşlanirsin aklindakiyle ölürsün en zoruda eski sevgilisine hala âşık olan adamın karısı olmak hiç anlamadım yansıtmadı derdi olduğunda hep ona koşmuş canı acidiginda hep ona anlatmış karısı benim ama derdini onla paylaşmış
- +1 yıl
Offf çok kötü bir durum yaa senin adına cidden çok üzgünüm ama ben olsam kaldırmaz dım boşanırdım ya
Soran+1 yılCanım eşimle konusucam akşam ya ben ya o kadın diyecem tercih onun onu seçerse giderim beni ve kızımı birakmazsa o kadını heryerden engellicek ingramda şifresi bende de olcak 🙄
- +1 yıl
Evet oda mantikilı aslında ama hala aklının bir yerinde kalbinin bir yerinde o kadın olacak canım 😢
Soran+1 yılO kadında illa birgün evlenicek ömür boyu evli birini sevicek Hali yok ya
- +1 yıl
Tamam ama yinede
Sen yuvan bozulmasın mı istiyorsun? Ortada yuva yok zaten.
00 Yorumla
+1 yılBosan gitsin. Mutsuzluk sahte bir şeyle evlilik yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar gurursuz ve yüzsüzsünüz aldatıyor adam resmen seni nasıl onun yüzüne bakabiliyorsun ayrıca adam unutamamış eski sevgilisini ve bile bile evlendiysen suç adamda değil sende
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım tabiikide bilmiyordum bilsem neden evleneyim hiç yansıtmadı hala şoktayım ben kocamın eski sevgilisine hala âşık olduğunu gördüm ben gelmişin neredeyse o kadın hakli ben haksız öyle mi
+1 yılBak canım böyle bir insana sakin boyun eğme git herşeyi anlat ve nerden kopacaksa kopsun zamanla daha da büyür bu olaylar çocuğun küçükken ayrıl lütfen kendine yazık etme ve unutmaki sen çok güçlüsün❤
30 YorumlaYaşayan bilir bunu yaşayan anlar…sana tavsiyem al karşına konuş sakin sakin madem boşanmak istemiyorsun, kayınvaliden nasıl tepki verir nasıl karşılar sen tart düşün ve onunla da paylaş durumu birlikte bi çözüm bulabilirsiniz belki. inşallah feraha çıkarsın…
19 Yorumla
Soran+1 yılOnun anne ve babasıyla birlikte yaşıyoruz zaten onlar ayrilmamiza izin vermezler beni Kendi kızları gibi seviyorlar
Soran+1 yılAma çok kırıldım hala şoktayım nasıl görmedim hiç
Soran+1 yılYok canım başka şehirden o görüşmemişler hiç aralarındaki ilişki var değil zaten yani farklı bir durum kopamamak gibi birbirlerini sürekli engellemişler ama bir şekilde hep iletişime geçmişler 😔 Canımı yakan onu unutamamis hala seviyor oluşu evlendik bir kaç ay sonra kıza mesaj atmış
- +1 yıl
Boşanmak istemediğin için, daha doğrusu belli ki boşanmak için şartların uygun olmadığı için ya da sevdiğin için her ne olursa sebebi saygı duyuyorum, kafamda çoook sinsi planlar dönüyor benim ama ne kadar doğru olur bilemedim tabi, anlıyorum kırgınlığını da haklısın da ama böyle hiçbir şey yapmadan da sen yorulursun gibi geliyor…
Soran+1 yılBen tabikide çok seviyorum benim ailem o ailemle görüşmüyorim ben aradan çekileyim de aşklarını yaşasınlar olmaz arkadan o çekilecek yazicam ona kocamada bahsetme diycem gitsin yaa gitsin 😔
- +1 yıl
Kocana tabi ki bahsedicek canım, evli olduğunu bildiği halde konuşan kadın sence sessiz sakin çeker gider mi? Madem boşanmayacaksın sahte bi hesap aç kıza asla kim olduğunu belli etme ve evli adam seni ifşa ediyor diye yaz, kocana asla farklı davranma bildiğini anlamasın senin, gelip sana benim gizli gizli konuştuğum kadını biliyor musun diye soramaz, baktın olmadı yine sahte hesapla kızın ailesine yaz ama kim olduğunu asla belli etme, kocan onları ayıran kişinin sen olduğunu asla bilmemeli bence…
Soran+1 yılCanım bence kiz beni anlar rica edicem kalbin varda git engelle heryerden diycem bizim kızımız var diycem
+1 yılişte bu yuzden evlenilecek kisinin hem bakir hemde hic sevgilisi olmamis olmasi onemli
26 Yorumla- +1 yıl
nerde bulcan hic sevgilisi olmais birini
- +1 yıl
@EnBüyükİskender var bulurum
- +1 yıl
herkes skşmiyo herkes pij degil
- +1 yıl
senin yas kac?
Soran+1 yılEvet çok önemli bide araştırmaya göre evlenenler hep eski sevgilisini özlüyormuş yüzde 50 si falan
- +1 yıl
bakir bulursaniz aldatma ihtimalide cok dusuk.. bakir olmayanlar aldatir bu kesin!!
+1 yılBoşuna uğraşma sonuçta onu seviyosa kız uzak durmak istese dururdu zaten msaum falan degil yani boşuna kızla konuşma ayrıl adamdan sevmiyo seni
03 Yorumla
Soran+1 yılKız engellemiş onu eşim bir kaç moreli yok
- +1 yıl
O daha kötü o zmn direkt ayrıl
Soran+1 yılAyrılamam unutur elbet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şeyler yapmasınlar ya yazık değil mi bu kadına ayrılmalısın canım böyle gitmez
00 Yorumla7sinde neyse 70 indede odur. o odundan bendede var aynı değişmiyor başkalariyla konusmak daha caziptir
10 Yorumla
+1 yılKocan onu almak için değil :)
İçinde kalan o yaşayamadınız şeyler için konuşuyor.
Merak etme kocan onu götürdükten sınra yol verir :)10 YorumlaYapcak bir şey yok. Boşan böyle evlilik olmaz. Şerefsiz, pisliğin teki.
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl boşanmayım kızım ne olcak bana kızımı vermez 😔 ben ailemin yanına dönemem artık
- +1 yıl
Bir işe giremez misin? Kızını sana neden vermesin burda suçlu olan sen değil eşin. Seni haklı görmeleri gerekiyor. Kendine güven başarabilirsin. Zor ama seni bu şekilde aldatan birisi daha neler yapar gerçekten çok üzücü allah kimseye göstermesin. Eşinle konuşman gerekiyor bu böyle devam edemez kendine yedirebilir misin böyle bir şeyi yapma ne olur 🥺
Soran+1 yılCanım eski sevgilisine bile sürekli kızımı göndermiş ve ben kızımı vermem demiş yani kız kaçalım buralardan demiş ama o kızımı göremeden yapamam demiş ama tam ilişkileri var gibi değil karışık bir iletişim var çözemedim ama görüşme yok mesajlasiyorlar
Soran+1 yılEvet çok kırıldım çok 💔 görüşme yok ama yine de bu aldatmak kopamamiş o kızdan çok değer veriyor hatta bir ay önce kızı engellemiş sen üzülme falan demiş dayanamamış yine yazmış kıza 💔
- +1 yıl
Kendini çok üzersin böyle sakince bir düşün benim şu an bir şeyler söylemem bile senin kafanı karıştırabilir. Lütfen doğru olanı yapmaya çalış. Kalbin kırık bir şekilde yaşayabilir misin? Daha gençsindir kendine yazık etme. Eminim çok iyi bir annesin o yüzden kızın hakkında endişe duyma ve eşinle düzgünce konuşmaya çalış. 🥺🥺
Soran+1 yılÖnce kendime gelmem lazım sonra şöylücem ya ben ya o kadın diyecem ama kıza hiç kıyamıyor seviyor ya onu bu zoruma giden
+1 yılsende benim ile ya da başka erkekler ile mesajlaş
04 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmaliyon sende ya
- +1 yıl
seni değerini bilmeyen bir erkeği aldat diyorum
Soran+1 yılGit başımdan bb
- +1 yıl
Demek ki seks sende sıfır
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala şoktaysan hemen yakinlarda a-101 de vardır kesin rakip onlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Sende ona aynısını yap
14 Yorumla
Soran+1 yılYapamam ben anneyim bana yakışmaz oda yeni birine bulup konuşmamış ki 🙄 o kıza hala unutamamis benle evlenmiş onunlada hep mesajlasmia
Soran+1 yılYa ne aldatması Allah aşkına rezil mi olayım herkese konusum ya ben ya o diycem tercih onun başka napabilirim
Kişisel olarak boşanmanı tavsiye ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Kız değil buradaki mesele. Eşinin bu denli tavırda olması. Ve bunu gizli gizli yapması. O seni hak etmiyor. Kızın hiçbir suçu olmayabilir söylediğin gibi. Kızla konuşman pek de bir şey ifade etmez. Eşinin düşünceleri burada önemli nokta. Hani bu durumu ortaya çıkardığında özür dilese bile yaptığı şeyi tekrar yapma potansiyeli var. Yaptıklarının cezasını çekmeli. Böyle bir şey yapmamalıydı. İlgisi olabilir, bunu seninle paylaşmalıydı. Evlilik böyle bir şey! Bu yüzden hak ettiğini bulmalı, ne kadar sevsen de yapman gerekeni yapmalısın bence. Yoksa yüksek ihtimal sadece kendine zarar vermiş olacaksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıloha ya ben bile üzüldüm çok kötü
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü 💔😔 resmen kocam eski sevgilisine aşık
- +1 yıl
valla eğer ekonomik olarak kendine bakabilecek durumda isen bi avukatla görüş derim
Soran+1 yılYa yuva yıkmak kolay mı sevmiyorum Kızımız var Naparim ben
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görüntü al ver mahkemeye donuna kadar alırsın...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan. Net yani bunun başka izahati yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAralarından çekil bitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen mi🙄
Cevap sahibi+1 yılBı kere yapan her zaman yapar sen üzülürsün hadi ordan et gitsin
+1 yılsende onu aldat çivi çiviyi söker
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kızım var ben bir anneyim bana yakışmaş
Mesajları ss al ve boşanma davası aç
37 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı karar
Soran+1 yıl@asabsigirl hemen gideyim mi kızımız var benim ailem artık onlar naparim😭
- +1 yıl
Ya konu boşanma olunca çocuğu bahane etmeyi bırakın Lütfen adam hala o kızı seviyor derdini bile onunla paylaşıyor seninle değil boşan ya lütfen
Soran+1 yıl@asabsigirl haklısınn
- +1 yıl
Teşekür ederim. ama ben senin iyiliğin için söylüyorum Cidden okuyunca bile duygusallaştim ve senin için çok üzüldüm heleki senin ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum o yüzden Boşan bence artı çocuğun daha küçükken daha iyi olur hani. başkasını seven aklında hala eski sevgilisi olan biriyle olmaz ve söylediği şey cidden çok ağır olmuş ben olsam asla kaldırmazdım
Soran+1 yıl@asabsigirl napicam düşünmekten kizimla ilgileniyom çok ağır 😔
- +1 yıl
Boşan yanı başka yapıcak bişey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişini sormaz veya önemsemezsen böyle olur
10 YorumlaVay şerefsiz köpek
13 Yorumla
Soran+1 yılBu yapılır mii😔😔
Soran+1 yılKonuşmadım hala emin değilim bazıları konuşma Kıza ulaş diyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. laf olsun diye evlenmemek lazim
10 Yorumla
+1 yılElden gitmiş o
20 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılMalasef 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılNasil öğrendin gördün
013 Yorumla- +1 yıl
Tek bi çözümü var
Soran+1 yılMesajları okudum kaç yıldır anlamamışim😔 ama görüşme yok mesajlasiyor sadece çok canım acıdı eşim bilmiyor telefonunda şifre vardı ben öyle açtım o uyuyordu gece gece sabaha kadar herşeyi okudum
- +1 yıl
Öncelikle sakin ol ve islemi başlat msjlarin görüntusunu al
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum kıza mi yazsam napsam bizim kızımız var ayrılamam😔
- +1 yıl
Kiza yazsan nolcak senin adam meyilli aldatmaya seni o olmassa başka birine yönelir. kizin olsun sem kadınsın diknok dik dur eğilme kimse önünde koy tekmeyi demekki seni haketmiyor
Soran+1 yılYa aldatmaya meyilli değil o kızla çok büyük bir aşk yaşamışlar onu hayatından çıkarır çıkarmaz benlen evlenmiş 😭 kızida unutamamis sürekli yazmış
- +1 yıl
Sen bu kafayla devam et o zaman. yaw sen varken çocuğu varken onla konuşup sen olsaydin keşke falan diyormus eee bu normal mi madem aldatmaya girmiyo neden tepki verdin seni anlamak zor tek yolu bu işin msjlarin ekran görüntüsü nunakacan dava acacan tek celsede biter kızında sende kalır çünkü aldatma var sen yok desende
Soran+1 yılAnlamıyorsun kardeşim 19 yaşındayım ailemle konuşuyorum napabilirim nereye gidicem kızımı bana bırakmazlar 😔 benim içim kan ağlıyor beni bırakmaz sorumlulukları var eski sevgilisi aradan çekilse aşk mesajları atıyor duygusal duygusallık bu nedirr ya tamam sevmisin ama adam evlenmiş kızı olmuş onur Gurur Yok mu
- +1 yıl
Kafin güçlü olur sende öyle ollll gel Ankara ya kendi ne yeni bi hayat kur cocuk sende kalir mahkeme vermez ona
Soran+1 yılBilmiyorum aklım durdu 😔
- +1 yıl
Durmasin mantikli ol bak sen bana yaz bi özelden
- +1 yıl
Yaz konuşalım ben plan yapcam çözeceğiz
- +1 yıl
🤔
Yöntem belli kank buraya yazdırma
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı
Bosan
01 Yorumla
Soran+1 yılKıza yazdım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bosanmalisin
10 YorumlaBoşansan çok iyi olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne konusmuslar
00 Yorumlahade ua
00 Yorumla
+1 yılByebye happiness
00 Yorumla
+1 yılSoyledin mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş onunla
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne