Eşim eski sevgilisiyle mesajlaşıyor, şok oldum napıcam?

İnanılır gibii degil iki buçuk yıldır evliyiz görücü usulü evlendik ama benden önce bu kızla sevgiliymiş hatta onunla ayrıldıktan sonra bir kaç hafta sonra benle tanışmış mesajları okudum şok oldum 😭 nasıl olur aslında iki yıldır ara ara hep mesajlaşlar kopamamişlar hiç mi utanma yok evli kızımız var engelle git yoluna hala şoktayım
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece eşim uyumuştu telefonu aldım şifreyi salladım açıldı 😔 baktım ingramdan sabaha kadar mesajları okudum şok oldum hiç görüşme yok ama çok şey yaşamışlar kocam hala onu unutamadi ya kızımız var keşke kızımın ennesi sen olsaydın demiş ne kadar ağrıma gitti hiçbirsey söylemedim hala eşime
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bu kıza mi mesaj atsam kadın kadına anlaşırız belki 😔 ben kızın kötü kalpli olduğunu düşünmüyorum çünkü ben yuva yıkamam bunu kaldıramam demiş hep nasılsın napiyorsun bileyim bu bana Yeter başka beklendim yok diyor kız ona çok aşık unutamamis ve eşim onun ilk sevgiliymiş ne olursa olsun evli birine nasıl yazar kız çok güzel 😭 amaçları ne anlamadım eşim kıza sen başkasını sevene kadar evlenene kadar yanındayım diyor okadar çünle okudum ki hepsi aklımda kalbime işlendi 😭
Eşim eski sevgilisiyle mesajlaşıyor, şok oldum napıcam?