+1 yıl3 aylık daha ama biz 3 yıllık gibiyiz falan filan deme boşuna. 19 yaşındasın daha güzel kardeşim. Bu yaşta zaten 3 aylığız ama çok iyiyiz vs diye ilişkini savunman normal. Bu yaşta bu cümleler kuranların %100 e yakını gülerek hatırlıyor ilerde. Demem o ki 19 yaşındasın, kendini yakacak işlere girme.
Kızın abisi de çok mu katı?118 Yorumla- +1 yıl
3 aylık olduklarını bilmiyodum ya bencede basini belaya sokacak bisey yapma daha yaşınız da çok genç
- +1 yıl
Dogrudur fakat bilemezsin ki inan hayat hiç planlı yaşanmıyor 😊
- +1 yıl
Çoluklu çocuklu insanlar boşanıyor. Onun yanında 3 ay ne sence? 20 ve 21 de çok büyük değil. Benim erkek arkadaşım 27 yaşında. Senin yaşında yaşadığı ilişkinin konusunu açtığım da gülüp geçiyor, ben unuttum sen nasıl hatırlıyosun diyor. Her neyse demem o ki körü körüne başını belaya sokacak işler yapma. Arada 1 yaş var. Kardeş tavsiyesi olarak gör. Çocuk sağlam ayak değil belli ki. Allah göstermesin güme gitme.
Kızın ailesi de sıkıntı. Olan bana olur demiş kız ama olan sana olur güzel kardeşim. - +1 yıl
Dikkat et bulaşma madem ailesi filan katiymis bayağı kiza olan olurda arada sende kaynarsin
- +1 yıl
Hayir tabiki ayril demiyorum sana kardesim ama ne bileyim diyosun bak cocuk saglam pabuc değil zamana bırakın biraz o pislik inat etmis belliki her haltı yapar dikkatli olun ikinizde😊
- +1 yıl
Sana ayrıl demiyoruz da bu yaşta başını da belaya sokma diyoruz. 18 yaşında çocuk diyosun 21 olucam diyosun sende öyle davranıyosun resmen. Sonunuz hayrolsun.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kapasin sevgilin telini baska yerden konuşun bilgisayrdan filan ne demek istediğimi anlamissindir umarım ilk is degistirin numaralarinizi
- +1 yıl
Pekala ama dikkatli olun ikinizde bir sorun olursa yazabilrsin sende sevgilinde 😊
- +1 yıl
Bilmm ki ben bunu kullanmayı bilmiyorum 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBence senlik bir durum yok. Olayı sevgilinin çözüp kapatması gerekiyor. Adam gibi eski sevgilisine artık hayatında yeni biri olduğunu bu şekilde rahatsız etmeye devam ederse onu şikayet edip olayı büyüteceğini söyleyip engellesin her yerden mevzu kapansın.
17 Yorumla- +1 yıl
Duysun arkadaşım sevgilin gitsin abisine düzgün edepli bir dille anlatsın. Saklayacak bir şeyiniz mi var? Ha abisi psikopattır anlatamaz ıvır zıvır gibi bahaneler üteceksende sevgilin gitsin o çocuğu abisine şikayet etsin bu çocuk beni tehdit ediyor aslında sevgilim falan yok desin sorun yine çözülür.
- +1 yıl
Ona olmaz buna olmaz ee n’olcak yavrum o zaman? Siz ne zamandır sevgilisiniz? Sevgilin cidden bu çocuktan kurtulmak istediğine emin mi? Bence birazcık bir sorgula kendini. Yani kusura bakma tanımıyorum laf etmem çok doğru değil ama bana göre bir insan bir şeyi istedikten sonra saçma sapan bahaneler üretmez.
- +1 yıl
Onunla 3 yıllık bir geçmiş, seninle daha cicim ayları dolmamış bir ilişki. Ne diyeyim. Sadece, milletin gazına gelip erkeklik yapıp da çocukla kavga etmeye kalkma kendine yazık edersin boşuna.
Çok çirkin bir olay, yapman gereken belli kız arkadaşın zaten istemiyor olay bitmiştir gidip efendi efendi konuşacaksın eğer haraket çekiyorsa kırıp bırakacaksın.
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş kaşiniyor herhalde abi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoylesin abi abine ne olacak
Cevap sahibi+1 yılAbi o zaman sende ciddi oldugunu belirt iliskide abisiyle filan tanis işin adini koyun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dövmek değil de , gidip çocukla düzgünce konuşan çok daha iyi olur bence ; eğer bu şekilde olmasına hala müsade ediyorsan alnına güzel kardeşim yazıp gezebilirsin de
13 Yorumla
+1 yılNe yapmaya çalışıyor sevgilin neden engelleyemiyormuş bende aynı şeyi yaşadım en fazla iki gun derdini dinledim bastım engeli nesi vu kadar zormuş. Sana guvenimi yıkıyorsun de..
13 Yorumla- +1 yıl
Yüzsüz herife bak gururudamk yok mu. Ya numarasını değiştirecek ya da sen araya gireceksin başka çözümü yok😐
Eğer çocuk onla mesajlaşmaya devam ediyorsa onu son kez uyar dinlemezsede ayrıl bence
22 YorumlaGavatlandin kardeşim. Bunun izni olmaz gider gücün yetiyosa tabi doversin. Mobese mi kiz ya ben yapmadim de cik
16 YorumlaGeçmiși sorunlu kızlarla beraber olursan sonuçlarına katlanır bro 😉
11 YorumlaÇocuğa mesaj at. Akilli ol koçum de. Yiyorsa yarın çıkışa gel de. Kaslarini falan göster ona 😂
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna mudahale etmen için izinmu bekliyosun? Olmadı savcılıktan karar çıkartalım?
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen sağlam döversem söylemeye cesaret edemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw memlekette bak awq. Döverim. He döversin. Aga tamam çocuk haksız bilmem ne sikimm. Üff ya da boşver gidip döv ben ne diyorum ya
11 Yorumladövmek için izin isteme git sapla gel
15 Yorumla
+1 yılİzin almana gerek yok
12 Yorumla
+1 yılÇocukla konuş anladığı dilden
111 Yorumla- +1 yıl
Yap ışte birşeyler orasi sende artik😊
- +1 yıl
Cesur ol ama abartma kiz arkadasin ondan korkuyormu bunu anla numarasini değiştirin
- +1 yıl
Takmasin kiz arkadasin. Kokrkmasinda. şerefsiz insan olsa yapmaz bunu zaten git sende agzinin payini ver ayari yiyince susar bence💪
- +1 yıl
O zaman numarasini degistirmekle yetinin gerekirse abisine söylesin olmaz mi öyle vardir mutlaka bir yolu
- +1 yıl
Ov durum bayağı sıkintili ee o zaman tek bir care sen el at ama sen olduğunu bilmesin
+1 yılNeden izin aliyorsun ki. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Senin cocuga verecegin ayara bagli. Sıkiosa yapar. Kapis?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOooooof gercekten hala boyle ergenler var mi ya
221 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadigim nokta kiz isi bitirmis sen neyin pesindesin. Hayir kavga etsen yemin ederim kavga etmeye degmez ya.
Cevap sahibi+1 yılTehdit ediyorsa diyeceksin haddini bil olayi buyutme diye. Asla kavgaya yaklasma cunku bu sekilde yarari olmaz. Ne olursa olsun sakin yapma. Texasda yasamiyoruz. Tehdit etmeye hakki felan yok. Bunlari acikla yeter
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Soyle yapabilirsin. Kizin yaninda yaz cocuga. Onun gonlunu al yumusak dille konus. Hayatim senden yazalim kotu bir seyde demeyecegim. Gozunun onunde yazacagim soz de sozundede dur ufacik hakaret bile etme. Gerekeni yapacagini bildir. Ama kavga edecegim bulacagim seni gibi demiyorum. Yani benim sana dedigim gibi cocugada uygun dille anlat ki texasta yasamiyoruz gibi, kizinda gonlu olsun
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi sakin sende tehdit hakaret kufur felan kullanma sen ustune duseni yap sadece bu yeterli. Unutma ki tatli dil her zaman ustundur. Konusulmayarak halledilmeyecek seyde yoktur. O cocuk seni sinirlendirse bile sen yufka yurekli ol. Turk milletinin ozelligidir her zaman yumusak gonullu olmak. Her daim sakin kal. Ofkeyle kalkan zararla oturur. Kizida korkutma hic bir zaman. Ne olursada olsun kavgaya bulasma. 😊
Cevap sahibi+1 yılBen bunu demiyorum ama sevgilin sana korkak derse onda bir sorun var derim yanlis anlama. bir erkek elbette gururuna yediremez zaten. Ve dedigim gibi kavga etmekte marifet degildir. Sen en guzelini yapiyosun. Bu tip tip koruyucu tavir takinan erkekler gibi olma yeterli gelir bana sekil koyar sevgilim bilmem ne diye 1 ay sonra ayrilir.
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen sevgilini dinle yine. Kufur etsede sana hic bir zarari dokunmaz gururuna bile degmesin. Ettigi kufurler hakkina girmekten baska bir sey olmaz ve bunda emin ol sen karli cikarsin. Konusmak en guzelidir her seyde konus. Alttan al bak gercekten o zaman her sey daha guzel oluyor. Bazen sessiz kalmasini bil cunku havlayan kopege saldirsanda sonucta kopektir karsidaki.
Cevap sahibi+1 yılOnu dusunecekse problem ondadir. Korkak ne alaka ya. Insan sevgilisi icin onu mu dusunur. Gercekten onu dusunurse ben ondan suphelenirim.
Cevap sahibi+1 yılInsallah demez. Ve dersede hic bir sey yapma. Sen otur oturdugun yerde.
Cevap sahibi+1 yılYapma cunku onu diyosa yani nasi anlatayim ne dusunmustur bilemem. Insan oyle bir seyi dusunmemeli
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılEstagfirullah tesekkur ederim. Hayirli geceler.
+1 yılSalla gitsin ya altı-üstü bir sevgili
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gavatlandıın...
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSen ondan izin alma
13 Yorumla- +1 yıl
İZİn almadan yap ne yapacaksan
+1 yılDayak istiyor
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler