Amacı ne ama göndermeli şarkılar paylaşıyor ben kıvırcığım kıvırcık saç şarkısı atıyor eski dinlediğimiz şarkıları atıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mesaj at diye göndermeli şeyler atıyor zaten 😂 düşme bu tuzağaa
Benimki de tweeter dan beni manipüle etmeye çalışıyo. Çok iyi direniyorum. Yahu hem kendi ayrılıyo hem benim aramam için uğraşıyo. Ne alaka?
@OrtaSehpa bana da samımı olduğum iyi anlaştığım iş arkadaşım önce imalı hareketler ile hoşlanma belirtisi gösterdi. Durumlarıma yazıp sohbet açıyordu. Sonra bir bakıyorum molaya başka kızı götürüyor. Bana da kardeşim diye hitap etti. Selamı kestim peşime düştü aşk şarkısı attı. Yumuşadım. Yine ilgiyi azalttı. Geçen gün tek başınaydi durup dururken yanıma geldi konuştu İlgisiz davrandım. Akşam lütfen bir daha görmeyeyim seni karşıma çıkma konuşmayalım bakismayalim şarkısını attı. Sonra da sildiğini fark ettim numaramı. Kendi istemiyor sanki ben ona bisey yapmışım gibi düşman oluyor
@bitirim_05 hoslanmiyor senden
@DiaryOfJane Amaç ne? Benden poğaça börek isterdi yaptım. Gelip milletin içinde gözlerime bakıp elimi uzunca tutup tokalasir. İkide bir WhatsApp hikayeme yazardı. Kendi aklıma girdi hiç o gözle bakmamıştım ona. Bana kardeşim deyince ertesi gün yüzüne bakmadım. Akşam Bana Ben seni unutmak için sevmedim diye şarkı attı. Aklıma sen geldin bu şarkıyı görünce dedi. Geçen gün de bana yanasmaya çalıştı kovar gibi yaptım onu hadi güle güle gidiyorm dedim. Sildi. Bütün bunlar nedir peki?
@bitirim_05 simdi soyle anladim seni kovar gibi yapma gelirse iyi olur gelmezse başkası olur gibi takıl muhabbetine devam et beklentiye girme eglenceli vakit gecir kendiliginden sana yanasacaktir
@DiaryOfJane Benim ondan beklentim yok. Üzüldüğüm şey başka. O sıradan bir iş arkadaşımdi. Öteki kızlardan farklıydım onun için. Bana siz vatanızi seven değerlere önem veren sanat şiire kıymet veren iyi birisiniz derdi. Benim gibi birine böyle abazaliklar niye yaptı neden beni kendine aşık etmek istedi ve benden beklentisi olmadığı halde beni niye sildi? Bana yanlış davranışlar yapan o ben haklı olarak soğuk davranınca Bana lütfen görmeyeyim seni diye bir şarkı paylaşımı yapıp silmesi neyin nesi anlamadım. Gören de Sevgili olmuşuz birbirimize bisey yapmışız silmişiz sanır. Kafasında benimle ilgili ne kurdu da sildi? Silmesi beni çok üzdü çünkü bu davranışı hak etmedim. Kendimi hafif bir kız gibi hissettm sanki ona asiliyorim da bırak peşimi mesajı verir gibi. Gururum kırıldı.
@bitirim_05 madem aranızda bir sey yok ne diye soguk davraniyosun
Soguk davranmak basli basina manipulasyon taktigi adam bunu gorunce sogudu senden net olarak
@DiaryOfJane İçimden konuşmak gelmedi ve babam yakın zamanda ameliyat oldu hiç arayıp sormadı herkes sordu. Kızgın olduğum için ve benimle alay ettiğini düşündüğüm için. Başka zaman güler yüzlüydum arkadaşı ile dolaşırken hal hatır sordum. Çocuğa beni nasıl anlattıysa beni görünce arkadaşı ona kaş göz yapıyordu. Kesin gitti ona bu kız bana yürüyor dedi. Zaten ondan sonra bana kardeşim dedi inşallah karşına seni seven biri çıkar dedi durup dururken. Ben de o günden sonra soğuk davrandım. Sinirlendim. Diğer kızlar hep dibinde onlara neden böyle demiyor bana deme gereği duydu
@bitirim_05 yok muhtemelen senden hoşlanıyor kardesim demesinin sebebi seni denemesi
@DiaryOfJane Sadece kardeşim demekle kalmadı ki. Bir kız tanışmak istemiş ve yemeğe gitmiş bunu bana söyledi. Kız fikrine zıt diye masadan kalkmış. O akşam bana sen gönül insanısın senin için dua edeceğim seni seven biri çıksın diye dedi. Bebln de bozuntuya vermeden gülerek sohbete devam ettim. Isyerinde gözümün önünde bir kızı özel olarak masasına kadar gidip molaya çıkarıyor. Bir öğlen arası da sarı kilolu tipsiz bir kızla baş başa yemeğe giderken gördüm benimle göz göze geldi biraz duraksadi. Yurt dışında çalışmış bir ara rus biriyle yaşamış. Bunu yeni öğrendim. Bütün bunlar olurken bu nasıl bir hoşlanma şekli böyle?
@bitirim_05 şimdi siz sevgili değilsiniz adam istedigini yapar bunu kabul et eger hoslaniyorsan adamdan hafif yanaş adama seni begeniyordur ama sen soguk yaptığından dolayi adim atamaz falan
@DiaryOfJane Benim amacım gelsin sevgili olalım değil. Benim gibi kendi halinde ona bir zararı olmayan birinn duygularıyla neden oynamak istedi? O kadar takdir ediyordu ya beni. Bana acı çektirmekten ne anladi? Herseyi bilinçli yaptı biliyorum. Yılan gibi sinsice aklıma girdi sonra başkalarıyla oynasti. Madem ben onun kardeşi dostuyum Bana bu kötülüğü neden yaptı? Madem sevgili değiliz silmek nedir? Diğer kızlar değil de neden ben? Onun yüzünden insanlara güvenim kalmadı. Psikolojim alt üst oldu bir haftadır yaşayan ölü gibiyim uyumak istiyorum sadece. İçimde hüzün ve sizi var. 7 yıl önce de biri bunu yaşattı. O alenen teklif etti konuşalım dedi vazgeçti. Bir engelledi bir kaldırdı geldi tekrar vazgeçti. Hasta olmuştun. Şimdi tekrar etti Hersey
@bitirim_05 sen cok pasif olunca uzaklasiyorlar senden istemedigini falan dusunmuslerdir
Karakterinle alakasız davranislarindan dolayi cok ulasilmazsin
@DiaryOfJane Bugünkü olayda benim onu isteyip istememem ne gibi önem taşıyor ki? Adam zaten Rus kızlarıyla yazısıyor. Bana bunları yapmadan önce yanlışlıkla iş grubumuza atmıştı yazismayi sonra sildi. Kızlarla dip dibe. Bunu bildiğimi de biliyor. Bu durumda bu kız beni istemez diye neden düşünsün ki? Kim olsa istemez onun gibisini. Güvenilir olmayan adam imajı çizmiş durumda. Bana ne demişti " sen gönül insanısın " yani bana göre değilsin demek kendine göre birini bul demek istedi. Benim ona göre olmadığımi bildiği halde benimle oynaması vicdana sığmaz. Hele babam bu durumda iken. Babamın durumunu bildiği halde arayıp sormak yerine insan olarak, adam şarkı paylaşıyor. Neyin derdinde
@bitirim_05 yazma o zaman
Gidip başka yerde bu muhabbeyi konuşun ya konu benim aşk acım
Bildirimleri kapatırsan sorun kalmaz. Sana kendimizden örnekler veriyoruz sen de katıl o zaman muhabbete
@DiaryOfJane Benim kimseye bisey yazdığım yok zaten.
@bitirim_05 yani bittiyse o sekilde de bırakabilirsin sana boyle zarar veriyorsa
boş ver yazma boyle kalsin baskasina gec
@DiaryOfJane Sevgili arayisim yok. İnsan arkadaşına neden bunu yapar onu merak ettim. Ona duygusal olarak yaklaşıp gururuyla neden oynar ayıp denen birsey var. orada oynayacak kızlar var. Yakın arkadaşından ne ister bunu kafaya taktım sadece
Arkadaşlar ne konuştunuz bilmiyorum hiçbirini okumadım ama lütfen artık bir şey yazmayın sürekli bildirim geliyor sıkıldım yani 🙏
Kendine olan saygini kaybetme
Terkettiysen geri dönüş yapmak ilk adım atmak sana aittir
Ama Terkedildiysen kendine bu kötülüğü yapma
Seninle alakasız olabilir
Dalgasını geçiyor tabi ki.
Senin amacin nedir peki?
yazik lan sana bdbdbdbd
sende atma agırdan al kendini
Saygın olsun kendine
Sende dalga geç onunla
takmıyor
Baska birisi vardir hayatinda