Tesadüf eseri kocamın eski sevgilisiyle mesajlaştığını öğrendim, şok oldum. Ne yapacağım?

Kocam odadaydi elinde telefon uyuya kalmış üzerini örtüm telefonu alıyım dedim genelde açamam şifre var parmak izi ama ekran açık kalmış mesajlarda bide baktım şok şok yaşadım inanamadim kafayı yedim ağlıyorum iki gündür eşim öğrendiğimi bilmiyor nasıl fark etmedim ona aşık eski sevgilisini seviyor mesajlarda okadar belli ki yazıklar olsun bizim küçük kızımız var napmaliyim aklım durdu
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl anlamam yaa 😔 bizim evimizde bizim yanımızda nasıl o kızla mesajlasir birde kızımizida attmiş o kıza.. inanılır gibi değill dizi film izliyor du meğerse o kıza yazma bahanaleriymiş öğrendiğimden beri onu izliyorum hiçbir şey belli etmiyorum ama telefon hep yanında ben temizlik yapıyorum o mesajlasiyor belli bana normal davranıyor kesinlikle her şey normal olması gibi her karı Koca gibiyiz bizde bir inssn nasıl yapar böyle
Güncellemeler
+1 yıl
kocamlan konuyu konuştum dayanamadım aldım karşıma sakın olmaya çalıştım özür diledi sadece mesajlastik görüşme yok dedi seviyormusun onu dediğimde net bir cevap vermiyor engelliyorsun hemen dedim yapamam zaman ver bir anda engellersem anlar bir şey olduğunu diyor delircem 😞😞karım öğrendi de engelle diyorum ben onu çok üzdüm hep o kötü bir insan değil herşeyi benim sucum diyor ve zaman ver ne olursun diyor
Tesadüf eseri kocamın eski sevgilisiyle mesajlaştığını öğrendim, şok oldum. Ne yapacağım?