Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. kolay bir durum değil.. sanırım açık açık konuşulmalı.. ailemiz ve kızımız.. dağılmaması için , zaten yanlış olan bu diyalog ve bağı tamamen koparmasını isteyebilirsin.. bu arada ne olur ne olmaz , mesajları vesaire bir şekilde kanıt olarak alman gerektiğini de düşünüyorum.. toz kaldırmadan tabi.. arama kayıtları şunlar bunlar.. yarın bir gün bu konu içinden çıkılmaz bir hal alırsa , ve bir ayrılık gündeme gelirse, bunları kullanman gerekecektir mahkemede.. bu yüzden ne olur ne olmaz bir avukatla bu konuyu görüşmeni öneririm.. senin istediğin şeyin ne olduğu da önemli.. eğer ki aileni dağıtmadan kurtarmak niyetindeysen , bu konuyu yok saymak çözüm değildir.. er geç bu konu patlayacaktır çünkü bir şekilde.. kavga etmeden bağırıp çağırmadan , eşini karşına oturtup , bu durumdan haberdar olduğunu , eşinin amacının ne olduğunu sormalısın.. eğer ki niyetin evliliğini kurtarmaksa, bu ilişkiyi kesin ve net olarak bitirirse gerçek anlamda , bu konuyu kapatacağını söylersin vesaire.. ama öncelikle çok güvendiğin bir aile büyüğünüzle ve her ihtimale karşı bir avukatla bu konuyu konuşmalısın.. eşin bu durumu bildiğini fark etmeden önce... veya kulağına gelmeden önce.. senin niyetin neyse, buna göre bir yol çiz.. sonrasında da onun niyetinin ne olduğu anlaşılmalı.. nasıl bir diyalog bu.. sadece online mı... yoksa fiili olarak da görüşülüyor mu.. veya böyle bir şeye niyeti var mı... yarın bir gün , o insan için seni terk etmeyi düşünür mü.. veya lay lay lom bir süre bu şekilde konuşup sonra uzaklaşır mı.. diğer insan evli mi bekar mı. her şey önemli.. öncelikle durumu net olarak anlamaya çalışıp , sonrasında kendi niyetine karar vermelisin.. bu şekilde sürsün gitsin ses etmeyeyim bile diyebilirsin.. bunu yapan kadınlar da var çevremizde.. bu senin bileceğin iş.. ama.. adamın niyeti ne.. sana olan sevgisi ne.. veya patladığında nasıl bir tavır takınacak.. ardında mı duracak yoksa soğuk duş etkisiyle kendine gelip seni kaybetmemek için ayaklarına mı kapanacak... bunların tümü önemli...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu duruma gerçekten çok üzüldüm Bir koltukta iki karpuz taşınmaz" dense de bir çok erkek o kocaman karpuzları of demeden, üf demeden, usta mı desem, hamal mı desem, bilemedim, gocunmuyor, taşıyor. Bazen kadınlar aldatıldıklarını bilmiyor, bazen bilmezlikten geliyorlar. İşlerine öylesi geliyor. Çünkü bir saatten sonra menfaatler hayatını yönetiyor ya da kabullenmek ve susmaktan başka çareleri olmuyor. Bazen de çok sevmek kadına her şeyi kabul ettiriyor. Yani, bir siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Aldatılan aldatılana… Bu bir teselli değil tabii. "Bir ben değilim, çok kadın aldatılıyor" demek iyi bir düşünce olmasa da rahatlatıcı gelmiyor mu? Gelir tabii. Kendinizi suçlamazsınız. Erkekler hayatlarını belden aşağı odaklanarak yaşıyor artık. Hakimiyet akıllarında değil, o yüzden eşiniz bu halde.
Siz ne yapabilirsiniz bu durumda? Ya sonu belli olmayacak bir savaşa gireceksiniz ya da bu evlilikten hiç savaşmadan, kendi düzeninizi kurduktan sonra gideceksiniz. Çünkü bağlayıcı bir unsur yok. Sizi bu evlilikte tutacak en önemli şeylerden sevgi ve güveni yitirmiş biri olarak yaşayacaklarınıza da bakarak kararınızı vereceksiniz. Size önerim, biraz daha kendinize zaman tanıyın; "eşinize" demiyorum, bakın, "kendinize" zaman tanıyın. Çalışma hayatında biraz daha yerinizi garantileyin, işinize alışın ve eşinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkarın. Onun etrafında dünyanız dönmesin, onunla birlikte olmak istemeyin. Kendinize, duygularınıza hakim olun. Bunları başardıktan sonra evliliğinize, eşinize, hayata bakışınız değişecek. O dündeki aldatılan, çaresiz kadın olarak kalmayacaksınız. Bu da sizi doğal olarak birtakım kararlara götürecek. Eğer eşiniz sadece aldatmış olsaydı, bu affedilebilirdi. Burada eşiniz seçim yapamıyor ki genelde erkekler seçim yapmaları gerektiğinde eşlerini seçerler. Bu durumdan dolayı seçimi siz yapmak zorunda kalacak gibi görünüyorsunuz.
Kendinize, yaşayacaklarınızı öngörebilmek için zaman verin, acele etmeyin, olur mu? Siz böyle dik durmaya devam ettikçe, eşiniz bir değişime uğrayabilir, kaybetmek korkusu ona "Ben ne yapıyorum?" dedirtebilir. Seçim yapmaya kalkabilir ama bu, yeniden yapmayacağı anlamına gelmeyecek çünkü çok erken aldatmaya başlamış. Muhtemelen aldatmalarına devam edecektir. Siz akıllı ve tedbirli bir kadınsınız. Size ancak "Yaşayacaklarınızla yol almaktan korkmayın" diyebilirim.😇😎
#Nrsyh00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki boşan, sende aldat diyen kişilere itimat etme. Yorumları okuduğum kadarıyla çalışmayan birisin ve çocuk annesisin. Boşansan ne olacak? Baba evine çocukla dönmek kolay değil. Kendi evin gibi rahat edemezsin. Bu yüzden kocanı al karşına konuş. De ki madem başkasını seviyordun neden benle evlendin be adam. Tepki vermezsen konuşmayı kesmez çünkü. De ki eğer ki konuşmaya devam edersen çocuğumu da alır giderim bu evden. Anan baban tüm sülalen beni aldattığını öğrenir. Ona göre aklını başına devşir kendine çeki düzen ver diyeceksin kendine. Bir kaç günde suratını eşit. Ta ki pişman olup özür dileyip gönlünü almaya çalışana kadar. Sonra da seni tek şartla affederim artık sana güvenmiyorum bu yüzden telefonun daki bütün uygulamaların şifresini bana vereceksin de. Google dan tarama geçmişine bak girdiği bütün uygulama ne varsa hepsinin şifresini iste. Sonra o kıza yaz deki evli bir adamla konuşmaya hiç mi utanmıyorsun. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kocamdan uzak dur. Çocuğumun babasız büyümesine vesile olma ki ilerde sende evlenince seninde aynı şey başına gelmesin diyerek kıza da vicdan hatırlatması yap ki o da pişman olsun. Kız pişman olursa eşin yazsa bile artık konuşmayı gururuna yediremez bana bir daha yazma eşin haklı bende olsam ben de aynı tepkiyi verirdim yuva yıkan kadın olmak istemiyorum derse. Kocan da ister istemez uzaklaşmak zorunda kalır artık. Çalışan biri olmuş olsaydın kendi ayakların üzerinde hem kendine hem çocuğuna bakacak durumun olmuş olsaydı eğer boşanmak daha mantıklı olurdu ama yuva yıkmak yerine ben önce karşı tarafı uyarma taraftarıyım.
78 Yorumla
Soran+1 yılOkuduğum en mantıklı cevap çok teşekkür ederim evet öyle yapicam
- +1 yıl
@VesVeseTR konuşmaz ise zaten tekrar edecek. Konuşmak o yüzden daha mantıklı. İnsanlara yaptığı şeyin hata olduğunu ve bunun tekrar etmesi halinde sonuçlarını hatırlatmak gerekir ki aklını başına alsın. Bazen insanlar sonunu düşünmeden hareket edebiliyor. O yüzden başkasının hatırlatması gerekiyor bu sonu bazen. Vicdan varsa zaten pişman olur özür diler. Vicdan yoksa o zaman konuşmaya devam eder. Bu uyarı sayesinde kocasının kendisine ne kadar değer verdiğini de öğrenmiş olacak.
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Güzel yazmışsın gerçekten ama yapan bir daha yapar ama tamam der gizli telefon kullanır yine yapacağını yapar huylu huyundan vazgeçmez ki
- +1 yıl
@OAdanalıkız kıza boşuna yaz demedim o yüzden. Kadınlar bu konularda daha hassas olurlar. Konuştuğu kızda gurur varsa adam konuşmak istese bile kız eşin haklı konuşmasak daha iyi bir daha yazma lütfen diyebilir. Ama diğer türlü sessiz kalırsa iki tarafın konuştuğu bilecek. Eşi oyun oynuyorum her dediğinde onla konuştuğunu bilecek bu daha çok koyar insana. O yüzden uyarı çekeceksin. Baktın ki gizli devam ediyor iki tarafında umrunda değil ise çocuğu alır anasının babasının gözü önünde terk edersin evi. Sonra babası kulağını çeker. Çocuklar babadan çekinir kimse babasının karşısında bu duruma düşmek istemez İlk uyarı da bunu da söyleyebilir ananın babanın gözü önünde ceker giderim diyebilir bir daha konuşursan.
- +1 yıl
@Piposs ihtimal var ama pişman olup yapmayadabilir. Hiç konuşmazsa sürekli devam edecek. O yüzden uyarmak daha mantıklı. Tekrar yaparsam itibarım babamın gözünde sülalemin gözünde sarsılır diye düşünmeye başlayabilir. Tekrar yapmadan önce artık iki kez düşünür.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yaptığı tabikide büyük hata ama onu sevdiğini aşık olduğunu sanmıyorum çapkınlık yapan erkekler heleki eski sevgililerine yazanlar kesinlikle seni seviyorum seni unutamıyorum keşke kızım senden olsaydı seninle evli olsaydım yalanlarını çoğu evli erkek söyler ve yalandır bu duygularda olsa senle evlenmez seninle dakkaa durmaz eski sevgililerine nedense evli erkeklerin çoğu aklında kalır ve sevmeklede alakası yoktur eskisi gibi ilgisini çekmek içinde bu tür palavralar sokarlar takı yakalanan kadar ozamanda karilarina yalvarirlar canım iste
02 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ya bir insan neden eski sevgilisine yazma ihtiyacı duyar
- +1 yıl
Biraz bekarligi özlemek özgürlük hissetmek molotovlasmis hayatına renk katıp heycan yaşamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılMerhaba.. Öncelikle yaşadığınız durumdan dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim.. Kimse böyle bir muameleyi ne olursa olsun asla hak etmiyor.. Keşke konuşmalar ss alıp kendi telefonunuza gönderseydiniz.. İnkar etme girişiminde bulunacaktır.. Bu şekilde sessiz kalırsanız size yazık bence.. İçinize atarak olayı çözüme ulaştıramazsınız.. Uygun bir zamanda kesinlikle eşinizle oturup konuşmalı ve yüzleşmelisiniz, sonuç ne olursa olsun en azından içinizde saklamamış olursunuz.. Burada utanması gereken kişi eşiniz.. Eğer utanmaz ve pişkin bir tutup sergilerse siz de buna göre davranırsınız.. Sakin kalmaya çalışın.. Gerekenin ne olduğuna ancak siz karar verebilirsiniz.. Sindirip yolunuza devam edebilirseniz siz bilirsiniz ama ayrılık da gerektiği zaman bir çıkar yoldur.. Hakkınızda hayırlısı olur dilerim..
40 Yorumla
+1 yılKeşke ekran görüntülerini alsaydın yanında delil olarak kalırdı. Yarının neler getireceği bilinmez bu adam seni ve çocuğunu bırakıp o kadına da gidebilir. ya da daha farklı bir şey yapabilirdi. En azından elinde kanıtın olurdu. Adamın donuna kadar alırdın. Yerinde olsam tekrar telefonuna girmeye çalışırım. Kanıt topladıktan sonra oturup adamla güzelce konuş bu meseleyi hatasını bilmeli. Senin farkında olduğunu bilmeli resmen karşındakini canım yerine koymak bu yazıklar olsun o erkeğe. Senin adına da çok üzüldüm umarım evliliğine bir zarar gelmeden bu sorundan kurtulursun tamamıyla..
13 Yorumla- +1 yıl
Karşındakini canım yerine koymak olcakti****
- +1 yıl
Salk yani. sanırım site kabul etmiyor öyle kelimeleri değiştiriyor
Soran+1 yılEvet anladım zaten ben konusucagim ya o kadin ya biz diyeceğim ona gitmek isterse yolu açık olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Neden nasıl niye diye düşünmek yaşanmış olanı değiştirmiyor kendinizi yıpratmayınÇok üzücü bir durum biliyorum ama dünyanın sonu değil.. kendini sorgulama.. Eşini al karşına onunla konuş sen üzülüyorsan onunda üzülmesi lazımNe yapacağına karar ver ne yapmak istiyorsun evligini devam ettirmek mi sonlandirmak mi kararına göre konuş00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
eşin olacak arizona kertenkelesi serefsiz bir karakter olup kızın varmıs ona uzuldum . bu kırılma asla tamır edılmez . calısmıyorsan maddı ve mahalle basıkısından ayrılmasan bıle bu hıcbırzaman sılınmez haklısında tabı.
valla o oyle tyapıyorsa soyle evdeki camışa bari ffm yapalım , yoksa ben mmf olayına gırecem de. homurdanmaya baslarsada sen kırıstırırken ıyı sımdı sus kapa cenenı cuckold koca ol bıraz de. bu deneyımleme belkı ıcındekı yangını sondurur ne dıyeyım kı , iyi sanslar.10 Yorumla
+1 yılSoruyu okurken "Eyvah!" dedim. Evlilik kadar önemli ve ailenin yapı taşını oluşturan bir müessesede böyle işler yapılması hiç hoş değil. Şimdi bekara koca boşamak kolay ama maddi gücünüz varsa boşanmayı düşünebilirsiniz. Mesajları kayıt ederseniz delil de olur. Gerçekten çok kötü şeyler bunlar. Kızınızı o kadına atması... Kafayı yememek elde değil. Allah yardımcınız olsun. Evladımızı size bağışlasın ❤️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. allah bağışlasın çocuk da vr üzüldüm çocuk için. babası karaktersiz yüzünden çocuklar çekiyor yetişkinlerin sorumuzluklarını. o sıze ıhanet edıyor onu affedewezszınız bas tekweyı ona gıtsın eskı safınaz sefgılısıne o eskı sefgılısının da aklına tukureyıw.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Cok uzuldum. Daha fazla vakit kaybetmeden kocanla yuzlesmelisin. Ve bence o eski sevgiliye de yazmalisin, bizim kizimiz var sen utanmiyomusun evli bi adamla konusuyosun demelisin. Eger kiz ozur dilerse tamam ama uste cikarsa daha sert olup seni elaleme rezil edicem demelisin. Ama kocanla bu aksam konus. Ne diyo bi dinle. Bilmiyorum bosansan naparsin.
00 YorumlaValla üzüldüm şimdi ne diyim eşini karşına al konuş sakin sakin onun vereceği cevaplar önemli acıtasyon katma araya yaptığının ne kadar yanlış olduğunu vur yüzüne bi süre gözlemle baktın olmuyor boşanmak tek çaren olur
11 Yorumla
Soran+1 yılMalasef evt
+1 yılSakın bişey deme yoksa hayatın iyice karısırız aala belli etme çünkü ozman her şey çok farklı olur ve kendinden soğutursun yaptığını savunmuyprum tabi ama mutluysan sana bişry yansıtmıyo en azından kızın için sus bu konuda ne merak ediyosan sor ama asla ona belli etme mutluşuğun devam etsin istiyosam
014 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
@resayy
- +1 yıl
İlk önce benle konuşurken o uslubunu düzelt bi bir ben susun demiyorum o üzülmesin diye fikrimi söylüyorum karar onun ikincisi sanane benim yorumundan
- +1 yıl
Ayni şeyi kadın yapsa, erkek yuvam dağılmasın kızim için susayım der mi? Ne olur herkes biliyor. Haberlere konu olacak olay yaşanır.
Soran+1 yılOldu ya adam mesajlassin yıllarca eski sevgilisiyle ben mutluyum bana yansıtmıyor susayım öyle mi her eline telefonu aldığını o kıza yazdığını bilmediğim halde Nasıl mutlu olabilirim
- +1 yıl
Neden herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ve beni tanımıyorsun bile ben adamı savunmuyorum ben üzülmesin diye diyorum kendi hayatı kendi bilir ve kadınlara el kaldırma taraftarı değilim ve ne kadar yanliş olursa olsun bir çocuk var ve ben o çocugun annesiz babasız büyümesini istemiyorum her şey okadar kolay değil şimdi boşansa üvey anne üvey baba olucak ve o çucuk neler yaşıcak çok kötü hani bir sürü olasılık auna bilirim @amazonsavaşçısı
- +1 yıl
Allah yardım etsin cok zor bi durum. Ama susup sineyede çekmesin. Insan gibi konuşuluo karar alınabilinir.
- +1 yıl
Bence zaten adam karısını seviyor sadce bi heycan arıyor ve bunu daha çok maffetmemsi için konuşulada bilir tabi ama şimdi değil kendini once sakınlestırmesi lazım brnce bi psikiyatrıst görüşüp yapablir bence yanlış yapmamak için
- +1 yıl
Mantikli bir sonuç son yazdığınıza katilıyorum.
- +1 yıl
Kendimi ifade bildim sonunda
- +1 yıl
Kusura bakmayın eğer bilmeden sizi kırdıysamda özür dilerim.
- +1 yıl
Önemli değil alışkınım ben
telefonunu tuvalete at numarasini kayb etsin mesajlari falanda hatirlamayacak zaten tuvaetten cikarinca kokusmus su telefonu bozmus olacak sen mutlu o mutlu bidaha aramayacak cunki telefon bozuldu dimi hicbir tamircide kokudan tamir etmez telefonu 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılNumaradan konuşmuyorlar zaten ingramdan konuşuyorlar
Soran+1 yılEvet yapicam bunu bakalım ama illa hemen yeni telefon alacaktır ya
+1 yılBir gün sorsana "eski sevgilinden neden ayrildiniz?"vs
Kadınlar hisseder diye tıri vırı hikayesi aklina gelir. Belki keser konuşmayı. Eğer devam ederse de kanıt topla ve ayril.18 Yorumla
Soran+1 yılCanım o geçmişte bir kızı çok sevdiğini söylemişti ilk tanistigimizda zamanlarda nerden bileyim geçmişte kaldı sandım
- +1 yıl
Zaman ver ne ya? Sanki sevgilisisin. Karisısın onun ve hemen silmeli.
Soran+1 yılgerçekten yüzünü bile görmek istemiyorum ben öğrendim adam hala eski sevgilisini üzmek istemiyormuş onun hayatından bir an çıkamam diyor sanırım kız intihar etmesi eskiden onun için delircem nasil bir şeyin içine düştüm benn
- +1 yıl
Boşanmak istemiyorsun galiba
Soran+1 yılböyle giderse bosanmayip napıcam Allah aşkına yarın anneme gidicem orada kalıcam bir kaç gün belki 1 hafta düşünücem oda düşünsün
- +1 yıl
Evini terketme. Ona annene git de.
Soran+1 yılannesi babası ile birlikte yaşiyoruz zaten kaynanamlarla yaşiyoruz yani
- +1 yıl
🤔🤔senin gibi anlayisli kadin bulamaz. Umarim mutlu olursun canim
+1 yılSen güçlü bir kadınsın ve prenses annesisin toparlan (Allah sana bağışlasın). İyice düşün taşın, karşına alarak konuş ve anlaşın olursa sizin aile yapınız için çok iyi, olmazsa da üçünüz içinde hayırlısı neyse o olsun :)
10 Yorumlasen ne yaparısn bilmem ama ben hamile olsam dahi yine de bir saniye beklemez boşardım. mide bulandırıcı ve aşırı aşağılayıcı bir durum olurdu benim için. hatta aldırabilrsem çocuğunu da aldırırdım.
16 Yorumla
Soran+1 yılAklım çok karışık ani bir karar vermek istemiyorum inan çocuk olmasa 1 dkk durmazdim ama çocuk olunca başka ben babasız büyüdüm kızım da öyle olsun istemem babasının arkasından baba diye agliyorken büyüdü alıyor artık 4 5 aylık olsa neyse nalicas bilmiyorum
- +1 yıl
Kocanla konuş pişmanlık duymaz ve sana bağlılığını göstermezse güçklü bir kadın olarak cocugunu yetiştir aklı ve zekası yerine geldiğinde onun babasına diyeceği sözler en büyük ceza olur.
Soran+1 yılBenim kızım var bu hikayede en masumu kızım sonra ben umrunda değil onların aşkı sevgisi hiçbirsey kızımın babasız büyümesinden önemli değil
Merhaba öncelikle durumuna üzüldüm emek aşk sevgi maalesef bu devirde çöp. Ben olsam ona çok iyi davranirdim sevdiği yemekler sevdiği aktiviteler hatta çocuğu 1 gece annenize bırakıp romantik bir akşam geçirin onu mutlu edin... O da bu yaptığından belki utanır. Ertesi gün takipte kalın ne yapacak! Baktınız halen mesajlasiyor uzak davranın bir sıcak bir soğuk yaparsanız dikatini çeker
00 YorumlaKalbin cok hassas bence kizini alip annene git birsüre icinde tasiyip kendini bitiracegine esine söyle o utansin boşverr kafana takmamaya calis kizin icinnn
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılonu sevse onu alırdı bu biraz erkeklik egosuyla alakalı erkek maymun iştahlı olur sofrada cok çesit olsun ister yok sa ona asıkmış ölüyomuş sevmiyomuş yok öyle bişey gidiyomde ilk onu siler
16 Yorumla- +1 yıl
Kadın yapsa o.. der kapıya koyarsınız. Pes
- +1 yıl
@NightLover126 kesinlikle savunmuyorum hatta mesele küfürse hemen sövebilirim bak su yaw he pez.. ge
Soran+1 yılAma Kiza evlendim baba oldum seni unutamadım ki gibi gibidir şeyler yazmış
- +1 yıl
yani onu da elinde tutmak için onada bişeyler söyliyip bişekilde kandıracak normal o sen dedigine bakma gereklilikten o
Soran+1 yılBilmiyom akilim çok karışık
- +1 yıl
karşılıklı konuşmak en doğrusu olur
+1 yılPanik yapma. Evli erkeklerin çoğu başkasını sever zaten. Görüşüp sevişmiyorlarsa umursama bu durumu. Sana iyi davranıyor iyi bir koca mı , iyi bir baba mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başkasını sever zaten 😔 görüşme yok ama eşim onu beğendiğini hep söylemiş iyi bir eş baba desen benden bile daha düşkün kızına
- +1 yıl
Platonik gibi düşün. dert etme bu durumu. Kimsenin aklını okuyamazsın. bilmemezlikten gel.
Soran+1 yılOlur mu öyle şey 😔
- +1 yıl
Bir gün kavuşacağız diyor mu? karımı sevmiyorum ayrılacağım diyor mu?
Soran+1 yılBen resmen karımı aldatiyorum o beni masum seviyor nedesem inanıyor falan demiş bidaha konusmayalim Demiş ben artık değişmek zorundayim git gide daha çok baglaniyoruz kendimize eziyet ediyoruz aynen bu tarz bir şey yazmış ben sabaha kadar uymadim mesajları okudum
- +1 yıl
Bak güzel işte. hata yaptığını farketmiş ve bunu kendi kendine farketmiş. bence kocanı daha çok sevebilirsin. Belki bin erkekten 1 tanesi bunu yapar inan bana.
Soran+1 yılEvet öyle demiş.. çünkü vicdan yapmış ama ne fark eder demiş ama yinede kopamamişlar ikiside bazen böyle şeyler demiş ama bir iki ay en fazla yine konuşmaya başlamışlar
- +1 yıl
Görüşme planları var mı?
Soran+1 yılYok gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten çok sinir bozucu bir şey böyle erkeklerden nefret ediyorum benim 3 yıllık sevgilimde askerdeyken eski sevgilisine yazmıştı eğer imkanın varsa boşan ayrı işe gir kendi ayaklarının üstünde dur sinir oldum ya
31 Yorumla- +1 yıl
niye kadinlar yapmiyormu aynisini.. onlar sutten cikmis akkasikmi.. onlar degilmi kuyruk sallayan adamlarin yuvasini yikan.. esas erospuluk onlarda canim
+1 yılSs al mahkeme davası aç nafaka da al sonuçta haklısın kızınıda kendin büyüt ah bu erkekler kıyamam ya valla üzüldüm
15 Yorumla- +1 yıl
sadece erkeklerde suç yani öyle mi? Adamın mesajlaştığı karşı cins değil sanki bu nasıl bir bakış açısı be kardeşim?
- +1 yıl
@bikertraveler ulan mesajlaştığı kişi melek mi dedim? İkisinin yaptığı sapkınlık ama evli olduğu kadın ve küçük çocuğun ne günahı var?
- +1 yıl
Cidden diyprum dava aç nafakanı alırsın çocuğuna da kendine de bakarsın yazık etme kendine de çocuğuna da
Soran+1 yılayrılık olmicak diyor olsada ben kızımı sana vermem diyor saçmalama diyor
- +1 yıl
Buna mahkeme karar verir babayı ağır suöşu bulur umarım ss almışsındır keşke konuşmalarını ses kaydına alsaydın
+1 yılonu karşına alıp konuş keşke mesjları ekran görüntüsü alıp kendine atsaydın
22 Yorumla
Soran+1 yılAlmadımm işte ama neyi inkar edicek ben herşeyi gördüm
- +1 yıl
bebeğim öyle bir şey yok der kendini öyle avutur. neyse olan olmuş karşına alıp konuş
+1 yılsende git erkeklere yaz cilve yap nasılmış anlasın onları da al mahkemeye ver
22 Yorumla- +1 yıl
baya yüzsüzsün yalnız aldatmış ve affediyorsun sizin gibi kadınlara yazıklar olsun aynını sen yapsan eşin boşamıştı belli ki onu seviyor boşuna kendini rahatlatma
Soran+1 yılben ya o ya biz dedim ya napim Allah aşkına yuvamı kurtarmak istedim kızım babasız kalmasın istedim o kızı seviyor biliyorim seni seviyorum seni sevdim ben çocuğumun annesisin diyor ama o kızı sevmiyorum bir şey ifade etmiyor benim için demiyor
+1 yılHanım efendi bunu açıkça söyleyin. Gördüğünüzü ifade edin ve üzüldüğünüzü de belli edin. Yani hiçbir şey yapmamış olabilir ama yapmamalı. Bu çık kötü bir şey. Kaldıki çocuğunuz var. Bende saklamayın
00 Yorumla
+1 yılNormalde ekran kilidi varsa özellikle gör diye açık bırakmıştır. Ayrılmayı senin tercih etmeni bekliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEl izi var bence açık kalmış uyuya kalmış telefon göğsündeydi
- +1 yıl
Fark etmez ki. Parmak izi ile de açılıyor olsa tel ekran kilidini kullanılmadığı zaman devreye sokar. Bu da bi taktiktir. Yani senin görüp ayrılmanı tercih etme taktiği. Sonuç itibariyle başkasını seven bir adamla devam edemezsin. Hep kavga gürültü olur çünkü bu durumu hazmedemezsin. Kavgalı bir ortamda çocuğunu büyütmek ister misin?
Soran+1 yılYok işte eli ekrandan kaldığı için kapanmamış yorgun olduğu için erken uyuyor kız tirip atmış kaç gündür yazmiyorsun diye falan rahatlığa bak deli olucam evli adam ya evli bilmiyorum hiç napicamii ben uzaklaştım ondan neyin var diyor söylemedim bir şey
- +1 yıl
Hazmedemiyorsun işte ki hazmedersen sorun var zaten. Yaşadığın son derece normal. Uzaklaşman kadar doğal bir durum olamaz. İşte o yüzden ayrılmak zorundasın. Her seferinde aklına gelir. Bi müddet sonra her şeyi batar. Gözünün üstünde kaşın var diye kavga edersin.
O hareketi kocana yakıştıramadım nasıl böyle bişey yapar hiç mi vicdanı yok. yazık harbi bir eşine çocuğa öyle bişey yapılmaz dava aç ondan para almak zorundasın kadında şikayetçi ol
00 YorumlaAçlık ve doyumsuzluk var. Emin ol seni de seviyodur. Eğer sevmese veya değer vermese gider onla olur. Yani senden ayrılır.
05 Yorumla
Soran+1 yılBir insan aynı anda iki kişi sevemez seviyor beni ama o kadına aşık aşk diyor ya bana bir kez olsun demedi öyle
- +1 yıl
Senin kocan aşk diye mi hitap ediyor sevglisine.
- +1 yıl
Aşkım dicek tabi. Çünkü o kaçamak yapıyor. Kaçamak ilişkiler her erkeği cezbeder. Yani fikir vermek isterim ama ters teper. İlişkin zedelenir. Kendi yolunu kendin çiz. Eşini cidden seviyorsan birşeyden şüphelenmiş gibi yap. Yakaladığını belli etme. Belli çark eder. Tabi takibi bırakma.
- +1 yıl
@NightLover126 tanıdıkmı geldı dur ortalıgı karıştırma şimdi :D
Soran+1 yıl@NightLover126 evet aşk diye hitap ediyorlar 😔
+1 yılO mesajlar sevgi değil cinsellik kapısının açış anahtarı 😉 yatağa girip çıktıktan sonra görüşmeyi keser büyük ihtimalle
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum duygusal bir ilişkileri var uzun uzun mesajlar falan 😔
- +1 yıl
Geçiçi yatağa atana kadar. ya da eşine bu durumu anlat ve karşılıklı konuş onda olan bende olmayan nedir diye
Soran+1 yılHiç öyle gibi değil bunlar böyle bağlıyken cinselik yaşarlarsa daha çok bağlanırlar
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz
Soran+1 yılKopsaydilar kopardılar yaa 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanınılır gibi değil çok zor bir durumun içindesin
Ona deki
Beğendi mi?
İllaki neyi diye soracaktır.
Kızımızı dersin.
O da beyninden vurulmuşa dönsün pislik!30 Yorumla
+1 yılboşanman tabiki güvenin bittiği bir ilişkiyi ne kadar sürdürmeye çalışırsan kendinden verirsin ilerde çok üzülürsün
10 Yorumlaİki seçeceğin var ya boşayacaksın ya da affedip süründüreceksin,,, Buda senin maddi özgürlüğüne kocanı sevip sevmediğle alakalı
10 Yorumla
+1 yılFazla merak iyi değildir herşeyi görmeyin bazen görmezden gelmeyi bilin bişey seninse zaten senindir değilse ne yaparsan yap senin olmıcaktır
12 Yorumla- +1 yıl
@kadinsix neyse tartışmıcam ben aldatana değil aldatılana bakarım hakedersem onu herhangi bişeyden eksik bırakırsam buna saygı sevgide dahil aldatsın
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılsorun su kı esın o kızla konusmayı kesse bıle aranız duzelmez cocugum ıcın katlanıyorum deme sakın cocuk sadece bahane. gercegı kabullen ve ne yapacagına karar ver
34 Yorumla
Soran+1 yılYa biz ya o kadın
- +1 yıl
mevzu sadece o degıl sizi sececektır emınım ama sen bu durumu kabullenecek mısın sureklı aklına gelecek en ufak tartısmada bundan bahsedeceksın felan demek ıstedıgım sey tum bunları bılıp kabullenebilecek mısın
Soran+1 yılKızımız için kabullencem
- +1 yıl
anladım ozaman dıyecek bısey yok ama bende kızım ıcın evlılık devam ettırdım sonuc olarak mutsuz bır kadın mutsuz bır adam mutsuz bır cocuk yıllarca surunduk cocuk buyudu sız nıye ayrılmıyorsunuz dedı bıktım artık dedı 7 yıl oldu ayrılalı huzurluyum mutluyum keske cok once ayrılsaydım dıyorum yazık oldu gecen gunlerıme
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bütün delilleri şimdiden topla.Çıktılarını al. Sen de kocanı aldat bu arada
12 Yorumla
Soran+1 yılBen orspu değilim ben anneyim
Ailelere haber verin
Aile meclisi kurup
Ne kadar ciddi araştırın
O bir tercih yapsın
Ya sen ya o
Ona göre hareket edersiniz
Sakın yalnız ve yanlış iş yapma
Önce kayınbabana de22 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam ve kayinbabamlarla yaşıyorum ben zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten telefon şifresini eşinden saklayan insanda bir şey vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılonun parmak iziyle açiliyor ya kurcaladığında var ama işte görmedim hiç mesajlara bakmadim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDediğiniz gibi eski sevdiği siz hayatınıza devam edin eşinizin yaptığı gibi !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılEski de eskide kalmamış işte 🥺
+1 yılÇok üzüldüm yazık vallahi aileni kurmuşsun kızında var be adam neden böyle yaparsın 🙄 Evlilik içim tam niyetlenip böyle görünce soğuyorum :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bunu eşinle açıkça konuşmalısınız. Yol yakınken yapılması gereken ne varsa birlikte karar vermelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende de azcik gurur varsa boşanırsın. Kocan seni sevmiyorsa hala aklı eski sevgilisindeyse boşan.
36 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıp napicam soruyormusun ben o kızımi nasıl büyütcem
Cevap sahibi+1 yılSiz bu kafayla çok aldatilirsiniz o çocuğu yaparken dusuncektin. Yazık ya vala size koca eline bakıp aldatılan zavallı kadınlar işte
Soran+1 yılher şey öyle kolay değil kardeşim ben babasız büyüdüm nasıl büyüdüm bir fikrim var mı? Çocuğunu alıp anne kapısına gitmek kolay mı sanıyorsun her şey ne kadardır pahalı farkındamisin o çocuğun bezi sütü yediği içtiği şeyler ne kadar para harcıyor biliyormusun tek sorun para da değil babasız büyüdüm aynı kaderi kızım yaşasin istemiyorumm bir yani hep eksik kalır babasının arkasından ağlıyor işe giderken eşim nasıl kopucak o çocuk babadan olan çocuklara oluyor
Cevap sahibi+1 yılTamam sen devam et bu kafayla senin sevmeyen bi adamla yasamaya devam et yazık size. Yapıştırıcı gibisiniz
Cevap sahibi+1 yılBoşanmayıp devam edecek kadar gurursuzssn gelip burada ne yapayım diye sorma canım olur mu görmezden gelmeye devam edin alısiksiniz nasılsa.
Soran+1 yılBen farkındaysam olayı yeni öğrendim ben iki gündür kendime gelemiyorum ne yaomam gerektiğini düşünüyorum tabikide susup oturmicam sadece ilk seçeneğim hemen boşalmak değil ben onunla konusucamm ya biz dicem ya o kadın seçim ona kalmış
+1 yılKocanı al göster sakin tavırlarla ayrılmak istediğini söyle bence yapacagin en güzel şey olur
10 Yorumla
+1 yılBence o mesajların kopyasını al herifi boşa rezil et nafaka al o köpekten
14 Yorumla- +1 yıl
Özel hayata ihlal olur.. Avukat bul en iyisi
- +1 yıl
@izmir35bey ne özel hayatı kocası aldatmis
- +1 yıl
Olmur işte evinde kamera olsun, altında dikkat kamera var yazısı olmazsa suşlusunn...
- +1 yıl
Görmedin mi mekanlarda yazılar var güvenlik kamerası vardır yazıyor..
+1 yılYanlış hata yapma pişman olacağın şeyleri yaşama kendini konuşmak istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım o mesajları kendine at tazminat davalı boşanma davası oh 😂
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. her şey, bir ihtiyacın sonucudur. Olgun bir kız ol ve gereksiz atar, trip.. vs yapma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Çok iyi düşünüp her şeyi normal tutmanız sizin için daha iyi olur bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani kabullenmek diyosunuz? Ne güzel ya
Git söyle ya eski sevgiline git ya da evine bak de yüz verme bir sürede.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü bir durum. ne karar verirsen ver zor olacak. ayrılmasan bile unutamayacağın bir olay bu. sabır diliyorum sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence al karşına konuş öncelikle
bakalım ne diyecek12 Yorumla
Soran+1 yılSadece mesajlastik diycen nedicek
Cevap sahibi+1 yılbir daha mesajlaşırsan fark edersem ayrılırım falan de... sonuçta çocuğun var...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyaman ben sana ya karakteesiz adam ya boşanmalısın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende eski sevgilinle konus veya açık açık konus onla ne hakla konuşur aptl yerine koymuş seni azcık değer versin evliliğe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin? Sana hareketleri tuhaf gelmedi mi
012 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır yaklaşık hayır tuhaf gelmedi ne bilim bugün gün işte zaten evde olunca bizde vakit geçiriyor ya hiç belli oiyoty
Cevap sahibi+1 yılYani sana ilgisi alakası tavrı hiç mi degismedi
Cevap sahibi+1 yılEvliyim bende anlarım az çok ondan soruyorum
Soran+1 yılYa ne degisicek o kızla hep konuşmuş o yeni değil ki
Cevap sahibi+1 yılBana neden kızıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe konuşmuşlar peki?
Cevap sahibi+1 yılKonu ne
Soran+1 yılHerşeyi iki sevgili ne konuşuyorsa konuşmuşlar görüntülü de konuşmuslar eşimin sesi çok güzeldir ona şarkı da söylemiş bir Allah'ım var birde sen şarkısını ne bu şimdi bırak ya çok sinirim bozuk
Cevap sahibi+1 yılTamam sakin ol lütfen
Soran+1 yılYok burdan iyi hesapi kapatcam zaten bugün
Cevap sahibi+1 yılTm
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılO*uspu Çocuğu. Evli olup eşini aldatan ş*refsizlere lanet olsun.
20 Yorumla
+1 yılZaten seni aldatıyorsa seni sevmiyor demek sevseydi zaten seni aldatmazdi bence hemen ondan bosanmalisin seni aldattığı gün o evlilik bitmiş demektir zaten
10 Yorumla
+1 yılGüçlü bir kadın olmayı öğrendiğin zaman bu durumda ne yapman gerektiğini çok iyi biliyor olacaksın. burada 50 çeşit yorumdan kafanı karıştırmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılNe konuşmuşlardı ona göre yinede yaptığı hoş bir durum değil. Ben direk sorardım
13 Yorumla
Soran+1 yılYani mesajları biraz okusan bunlar sevgili dersin günaydın aşk falan yazmış Sevgi aşk sözlerim hep sesini özledim arayım 2 dakk gibi gibi görüntülü de konuşma olmuş ara ara
- +1 yıl
Ohaa o telefonu kafasında kırmak için geç bile kalmışsın
Soran+1 yılEvet yüzünü bile görmek istemiyorum
Yeter ama ayni salk soruyu cevirip cevirip soruyorsun. Is bul kendine
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ben ilk defa sordum bu soruyu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün of en çok korktuğum şey ama bence ilk bi eşinle konuş hemen öyle paniğe kapılma derim
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru 😔 yanindakiyle yaşayıp aklimdakiyle ölen kim bilir kaç kişi var.. bana sevgi saygısı var iyi bir eş iyi bir baba iyi bir insan.. ama o kıza aşık onu unutamamiş mesajları okuduğumda o kızdan nefret ettim ama üzüldüm bazı mesajlardan ben ağlayarak canım yana yana karınla resminizi beğendim demiş ama kalbine gömmeliydi evli çocuğu var engelle git yoluna
+1 yılkadını bul ağzına sıc uzak durmasini söyle kocanla da konus bence susma canım yerine koymasin daha fazla
00 Yorumla
+1 yılNeden oturup konuşmayı denemiyorsun. Bence güzel güzel konuş önce.
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum da noldu
+1 yılÖncelikle sabır tavsiye vermek isterim maalesef olan çocuklarımıza oluyor çocuğun için sabır
20 Yorumla
+1 yılÇok üzülüyorum böyle şeylere be
Evlenmek en iyisi10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar