Ayrılamamak ve sevgim vicdanım ayrıca tehditler böyle bi çıkmaza giren oldu mu hiç?

Merhaba birini seviyordum sürekli ayrılıyorduk ve farklı şehirlerde yaşıyorduk ara sıra tatillere gidiyorduk filan ya da olduğu şehire ben geliyordum en son beraber ev kurma kararı aldık 2 sene sonunda yaşadığı şehirde bi ev satın aldı dizayn ettik bütün düzenimi bırakıp geldim şimdi ise haftada 2 3 gün kavga dövüş şiddet diğer günler ise iyiyiz ayrılmak istediğimde kavga ettiğimizde şiddet uyguluyor uygunsuz videoları ailemin numarasına atmakla tehdit ediyor bende ayrılamıyorum o kadar masraf etti ve kendisi de çok fedakarlıklar yaptı bi yandan şiddet var bi yandan vicdan ve sevgi bi yandan korku sonum ne olacak bilemiyorum çok çıkmazdayım Allah tarafından bi mucize olmasını diliyorum her gece bu saatlere kadar uyuyamıyorum eski hayatımı çok özledim bu işin içinden nasıl çıkacağım sevgili arkadaşlar eğer bi anda bu kadar emeği bırakıp gitsem o da yıkılır dünyası başına yıkılır ne kadar şiddet yapsa da gitmemden korktuğu için herşeyi yapabilecek kapasitede hayatımı bile mahvedebilir ailemi bile yok edebilecek güçte birisi Allah yardımcım olsun sizin fikirlerinizi de almak istiyorum siz böyle bi çıkmaza hiç girdiniz mi Allah aklımı korusun çok üzülüyorum
Ayrılamamak ve sevgim vicdanım ayrıca tehditler böyle bi çıkmaza giren oldu mu hiç?