ESKİ SEVGİLİM BENİ TEHDİT EDİYOR?

Öncelikle merhaba, hemen hemen bir ay önce ayrıldığım sevdiğim biri vardı. Onunlayken yanlış şeyler yaptım onu tatmin ettim fakat birleşme olmadı cok pismanim. Son pismanlik fayda etmiyor biliyorum. Bir kaç gün önce beni aradı ve "biz bunları yaparken resimlerini çektim elimde videolarin var eğer birlikte olmazsak ailen dahi okuldaki herkes senin nasıl biri olduğunu bilecek" diye tehditte bulundu. Bir saat sonra tekrar arayıp "elimde fotoğrafların videolarin yok ben öyle yaşadıklarımızı başkalarına diyecek kadar kalles değilim" dedi kapattı. Aradan iki gün sonra (bugün) yaptığım bir hareket zoruna gitmiş ve bana mesaj atıyor "bana ayıp yaptın senin hayatını zehir edecem hayatını.." diye mesaj attı ne olduğunu bile anlamadım ve zoruna giden şey ise bir erkeğin performans kapağını hazırlamam. Bana bir kaç defadır (yine aynı gün içerisinde) bu tarz mesajlar atıyor, aileme de anlatamıyorum ve onunla yaşadığım şeyleri aileme anlatmasından insanlara anlatmasından korkuyorum. Bugün yine okul çıkışı "çıkışta bekle seni s.., kaçsan da seni yine bulurum" diye mesaj attı çıkışta yanında bir kızla yanıma geldi. Gözlerimin içine baktı ofke dolu gözlerle bakıyordu. "Şimdi değil ama bugünü buraya yaz ben senin hayatını zehir edecem göreceksin yanımda ki de şahit" dedi. "Ben sana ne yaptım" dedim. "Ne yaptın öyle mi? Şimdi git" dedi. Daha sonra yanına kız erkek karışık 5-6kişiyi çağırdı hepsi bir arada toplanıp konuştular. Ne konuştuklarını bilmiyorum yaşadıklarımızı anlatmasından korkuyorum anlatmış da olabilir ben ne yapıcam yardım edin bana lütfen 😢 Biliyorum hiç yapmicaktım o tür şeyler ama çok pismanim ben zaten bunu bir ömür cekicem bir ömür pişman olucam neden böyle yapıyor😢 ve iyi biri değil çok kinci aklına koyduğunu yapar biz çıkarken bunları farketmedim herşey ayrılınca oldu ve ona karşı yaptığım birşey de yok ki benim ne erkeklerle konuşuyorum ne baska birsey onun hayatindayken nasilsam ayrildiktan sonra da öyle oldum. Lütfen yardım edin.
ESKİ SEVGİLİM BENİ TEHDİT EDİYOR?