Evliyim yasak aşk yaşıyorum sevgilimden ayrılmak istiyorum vicdan yaptırıyor?

Yargılamadan yardım edin lütfen. 9 yıl evliyim. Evliliğimin 3. Yılında kocamla büyük sorunlar yaşadık aynı evde yaşarken birbirimize çok uzaktık. O ara ben biriyle tanıştım ilgiye çok muhtaçtım yakınlaşma yaşadık evli olduğumu bilmiyordu. Kısa bir süre sonra pişman olup uzaklaşmaya çalıştım ve ayrıldım ondan ama kısa bir süre sonra bana yazdı ne kadar kötü olduğunu söyledi beni özlediğini bensiz yapamadığını. Ben de onu sevmiştim dayanamadım onunla görüşmeye başladım tekrardan. 6 yıl boyunca bir var bir yok bir ilişkimiz vardı ben hep pişman olup ondan uzaklaşıyorum o da bana dönmeye çalışıyor tekrar beni kazanmaya çalışıyor bir türlü kopamıyoruz. O süreçte bebeğim oldu ve evli olduğumu öğrendi eşimle sorunlarımız olduğunu söyledim ona. Pişimi bırakmıyor ne zaman ayrılırsam vicdan yaptırıyor bana ben de çok üzülüyorum onun üzülmesini istemiyorum zorla görüşmeye devam ediyorum onunla. Çok kötü oluyor ayrıldığımızda ne yemek yiyebiliryor ne de uyuyor ne de çalışabiliyor. Hayatı tamamen duruyor hastalanıyor. Bu durum beni çok kötü hissettiriyor kendimi kötü hissediyorum aynı zamanda da görüşmemizin yanlış olduğunu biliyorum bitsin istiyorum. Eşimden ayrılmak istemiyorum ailem dağılsın istemiyorum evet biliyorum yaptığım çok büyük bir hata Allah beni affetsin onu da seviyorum eşimi de ama onunla farklı. Onun beni istemesi, benden vazgeçmemesi, imkansız aşk olması belki de onun bana olan ilgisi beni çok çekiyor ondan ayrılamıyorum. Çok kötü hissediyorum kimseye de anlatamıyorum bu durumu lütfen yardım edin ne yapayım. En uzun ondan 6 ay ayrılabildim sonra hep bana dönüyor istiyor görüşmemizi. Her şeyimle razı kabul ediyor bu şekilde görüşmek beni sevdiğinden bu şartlarda bile yanımda olmak istiyor ama ben yapamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum eşime karşı çocuğuma karşı. Kendimi çok kötü bir kadın hissediyorum ama öyle değilim yemin ederim ben çok iyi bir insanım böyle bir şeyi nasıl yaptım bilmiyorum ilgiye muhtaçtim onun bana ilgisini sevdim beni beğenmesini sevdim ilk defa beni bu kadar isteyen biri oluyor nasıl vicdan azabı çekmeden ayrılayım ondan yardım edin. Kocamı ihanet etmeye devam etmekten vicdan azabı çekiyorum sevgilimden ayrılmak istiyorum o da bana vicdan azabı çektiriyor ne yapacağımı bilmiyorum. Her geçen gün durum daha tehlikeli oluyor.

Evliyim yasak aşk yaşıyorum sevgilimden ayrılmak istiyorum vicdan yaptırıyor?