+1 yılHaha
Bak bakayım o da buraya "6 yıllık sevgilim beni terketti sizce beni aldatmış mıdır" diye bir konu açmış mı¿
Şimdi her yoruma açığım dedin ya:
Bak çakal, sen şimdi beni çok kıskanıyordu vs diye "şikayetçi" oluyorsun ya... hah işte senin şu "arkadaş" dediğin kadını tavlayana kadar ki süreçte 6 yıllık sevgiline nasıl davrandın kim bilir.
Götün rahat çünkü.
Şimdi vicdanin rahat değil çünkü şu anki fikfikinle muhtemel bugün bir sorun yaşadın.
Hiç uyanıklık yapma.
Ne vicdanından bahsediyorsun sen ;)12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuz için hayır herangi bir sorun yaşamadım inanki o kadarda umursamıyorum ama ilk sevgilime karşıda bir hissim kalmadı ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
Şimdiki sevgiline diğer sevgilinden için vicdan azabı çektiğini soyle.
O da ağzına bir guzel s. csin.
Sonra aklin basina gelir ve yeni sevgiline daha mutlu olursun
En İyi Cevaplar
+1 yılYazık bee yazık bide burada soruyo uleen suç sizde sizin gibileri seviyoruz insan 6 yıllık sevgilisini bırakıp nette tanıştığı biriyle çıkarmı nasıl vicdan o kzın ahı senin yakanı bırakırmı bee oturda şimdi kendi haline yan üzül vicdanda yap mutlu olamazsıın Allah yukarda kandır kızı yalan söyle sonra beni bunalttı de uleeeeen hepinizmi aynısınız beee
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için yukarda soruyu güncelledim bir bakar mısınız rica etsem?
Soran+1 yılbu arada inanki tüm erkekler aynı değil insanoğlu işte çiğ süt emmiş ama 5 parmağında beşi bir değil umarım senin karşına çok iyileri çıkar kal sağlıcakla
- +1 yıl
Bak kardeşim nolursa olsun o kız sana 6 yılını vermiş anladınmı sevgi emek ister baskalarına gitsen bile en ufak bir harekette hatırlarsın yinede düşün ve vazgeçme kendini affettir bir zorlukta bırakıp kaçmak erkekliğe sığmaz seni önemsediği sevdiği için seninle berabermiş seni sıkmış kıskanmış bunlarda normal sadece düşün
+1 yılİlişkilerin temel bitme nedeni bu zaten. Ama sendede nasıl bir vicdan var hemen yenısını bulmuşsun. Ayıp dimi l*n
Ayıp dimi olum?03 Yorumla
Soran+1 yılayıp kardeşim biliyorum ama ne yapacağımı şaşırdım kendime fiziksel zararlar verdim beni kısıtlamasından dolayı elimi ayağğımı yaktım ne diyorsun hemen birisiyle çıkmam hakkında hala ayıp mı diyorsun ne olur görüşünü bildir teşekkürler.
- +1 yıl
Yani biraz ara vermen lazımdı. Böyle de vicdan yapman normal. Kız sana deseki hemen birini bulmuşsun. Ne karaktersizmişsin dese haklı. Özür dilerim yani
Soran+1 yılestağfrullah kardeşim ne özürü hak ediyorum ama nebilim işte olmadı :(
neden yaptin kisakanan sevendir yazik etmişin ben beni sürekli kiskanacak birini ariyorum neden bunaliyorsun...
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim kıskanıyordu tamam mı benim kızlarla konusmama bile izin vermiyordu üniversitede konusmama bile izin vermiyordu ama bende konusmicam diyip konusuyordum buda öğrendi yalanımı yakaladı bende artık dayanamayıp kendime zarar verdim bunaldım gerisi malum bunlar beni haklı gösteriri mi?
Soran+1 yılinşallah bulursun kardeşim ama inanki fazla kıskançlıkta bunaltıyor mesela telefonunda bir kız ismi görse kim bunlar dese sildirse telefonundan çok yakın kız arkadaşlarınla mesela sınıf arkadaşlarınla görüşmeni yasaklasa ne yaparsın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılÉ sana güvenmemekte haklıymış sen o kızla arkadaşça konuşmamışsın. 6 yıl da seven sevgili olur dayanır. O kızın ahını aldıysanda yandn. Sen de onun güvenini kazanmak için bişeyler yapsan böyle olmazdı. Ve şu An kız kimbilir ne çok üzülüyodur. insan oğlu aç derler sana macera geldi kız kimbilir ama giden geleni atıyor hep bil
24 Yorumla
Soran+1 yılama ben sinir hastası oldum psikolojik tedavi gördüm kendime fiziksel zararlar verdim elimi yaktım ayağımı yaktım ama yinede böyle bişey yapmamalı mıydım? yani hemen birisiyle çıkmamalımıydım ne olur cevap verin?
- +1 yıl
Sinir hastası isen o ayrı yani. Yalnızca o güvenmemekle haklı olabilirdi inş hayırlısı olur ikiniz için
Soran+1 yılyani demek istediğin sen bunun huyunu biliyordun madem neden 6 yıl çıktın değil mi? illa birisini bulunca mı ayrılmak gerekiyor diyorsun değil mi biraz delikanlı olsaydında keşke daha once terketseydin diyorsun değil mi illa maymun gibi bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmıyorsun diyorsun değil mi benim için istediğini söyleyebilirsiniz?
- +1 yıl
Dediğin gibi birazda bunca sene huyuna bilip dayandın. daha iki üç aylık olsa dersin olmadı düşündüğüm gibi yine anlaşılır ama kızın 6 senesini aldın ya başta bitirsen daha iyiydi kız zor durumda çok kimbilir napıyodır
+1 yılHem yalan söylüyor, kızı suçluyorsun hemde terkediyor 6 yıllık ilişkini çöpe atıp üç beş gün kafa dinlemek amacı güderek internet üzerinden biriyle çıkıyorsun. Vicdan azabı içgüdüsel bişeydir şimdi çek desek yapmacık yapmacık yalandan aşk acısı çekeceksin vicdan falan yapacaksın hiç lüzmu yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuz için soruyu güncelledim bakar mısınız? rica etsem teşekkürler
+1 yılŞaka mısın ya sen? seven kıskanır tabikide kıskanacak, kıskanacaksin normal birşey kıskanması. Yalan yalandır yalanın ufak tefegi mi olur. Güvenmemesi de gayet normal arkadaşça konuşmuşsun sözde, ayrıldıktan hemen sonra sevgili olmuşsun arkadaşça falan da konuşmamissin kendini kandırma. Umarım eski sevgilin senden daha iyilerini bulur ve mutlu olur. Sana gelincede ilk önce otur düşün vicdanın var mı sence?
05 Yorumla
Soran+1 yılbeni durmadan kıskanıyordu hayatı zindan etti bana kısıtladı beni o da sevgilisi olduğu halde o da konusuyormus erkeklerle kendisi soyledi bana ama kimseninde gidip elini tutmadı öpmedi sevişmedi yani aldatmadı beni sadece konusup mesajlaşmış aynı ortamlarda bulunmuş ben beni kısıtladığı için elimi ayağımı yaktım sinir krizleri gecirdim bunun hakkında ne diyeceksiniz?
- +1 yıl
Aslında onunda konuşmaması gerekiyor bilmiyorum ben olsam konuşmam hem aldatmamis seni. Kısıtlamadan kastın ne peki?
Soran+1 yılya kimseyle konusmamamı istiyor kızlarla konusmamamı istiyor kızlarda numaramın olmamasını istiyor en sonunda dayanamadım kıendime zarar verdim sonra ben sehir dısına gittim internette bir kızla tanıstım arkadasca konustuk i müddet sonra bundan ayrılıp onunla çıktım aceba diyorum yani ayrıldıktan 1 ay sonra hemen o kızla çıkmaya basladık inanki istediğini söyleyebilirsin küfür etsen gocunmam yeterki içinden gecenleri ne düşündüğünü söyle yorumlara ihtiyacanım var
- +1 yıl
O senin vicdanini rahatlatmak icin demistir onu emin olabilirsin. 6 yil yaninda aldatmadan durdugunu soyluyorsun bu karaktere sahipse gercekten sevmis seni. O senin tabirinle bunaltti ama seni birakmadi sana ragmen buna ne diyorsun? Bak kardesim bende psikoljk tedavi goruyorm benim hikayem daha agr inan seni anlayabiliyorum fakat kendini dusunme hic bir zaman.
- +1 yıl
Sen peki ister misin onda erkeklerin telefonlarının olmasını onla bunla bütün erkeklerle konuşmasını istersen zaten sevmiyorsundur çünkü seven kıskanır sadece benim olsun der. Ben şahsen erkeğim dediğim insanın başkasıyla konuşmasını istemem. Kötü bir niyet yok yani. Keşke sende sana verilen değeri bilseydin çünkü her kız değer vermez gönül eğlendirir iki gün sonra eski olursun onun için. kusura bakma ama Adam gibi dursaydında verilen değeri bilseydin
+1 yılKardesim yalanin ufagi tefegi olmaz yalan yalandir. Bu bir kiz icin cok onemli 😉 ya sevdiginden kiskanir bir kiz ya da denemek icin sevdiginin sevgisni.. yani ikisi de senin ugruna yapilan birseydir.. hic bir kiz parnyakdegil yasadiklari gordukleri duyduklari icin kendini korumaya calisir 😉 ve o kiz seni o kadar cok seviyor ki senin gozunde bu bunaltma. Diyecegim o ki empati kurmalisin kardesim onun yerine kendink koy he ben oyle olmam dersen zaten kaybedersin kiz kazanir boyle birinden kurtuldugu icin bunu sadece ona kiz arkadaslari teselli eder ve bu dogrudur. kiz cok uzulur sen 6 yilini sadece yaninda durmussun icini cozememissin. Kardesim sert konustuysam ozur dilerim bende bir bayanim fakat genel konusurum acik ve net. O kiz senin icin 6 yilini vermis supheleriyle acaba birgun gider mi diye kimbilir kac defalarca aglamistir sen yanindayken.. ki simdi sen onun yaninda yOksun...
00 YorumlaYaptığın korkunç bir şey fakat ben de senin gibiyim. Eğer eski sevgilini sevip hala ona değer veriyorsan bu sorunları aşabilirsiniz. Yenisini seviyorsan zaten olan olmuş artık düşünme ve bir daha yapma :D
00 YorumlaBende aynisini yapmisdim erkek arkadasimda kisitliyordum tartosma cikiyordu en soninda sogudu benden ve şu an artik konusmuyoruz:(
Sence zamanla donermi uc yillik iliski?04 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok seviyorsa seni döner inşallah hemen başka birisini buldu mu peki?
Soran+1 yılyani eğerki konusursanız daha dikkatli olacağını anlat eger pişman olduğun davranısların birdaha tekrar etmeyeceğini söyle tabi seviyorsan hala çünkü kolay bir durum değil
+1 yılEtmelisin tamam mi o kiz bise anlamis hissetmis ki kisatliyormus senii eee noldu netten tanistigin kizla cikiyorsun pek de haksz sayilmiyormus yaptiklarnda
01 Yorumla
Soran+1 yılben kendime zarar verdiğimde de o evinde kız arkadaşlarıyla toplanıp buluşuyordu bunlar doğrumu? ama yine de benim yaptığım doğru değil değil mi yani en başta bırakmalıydım ya da nıraktıktan hemen sonra başka birisiyle çıkmamalıydım değil mi? inanki kendimi haklı çıkarmak istemiyorum sadece görüşünüzü merak ediyorum teşekkürler yorumunuz için
Evet. 6 yıl dile kolay oladar yol kat etmişsiniz nasıl herşeyi yokarsın? Kolaya kaçmışsın. Zor görmeyen Mutluluğa erişmez. İnterneteki kız ne malum iyi biri olduğu? Ya başka erkeklerle konuşuyorsa?
00 Yorumla
+1 yılEğer konuştuğun kızı eski sevgilinle kıyaslayıp duruyorsan geri dön; ama daha mutluysan ve seviyorsan gercekten geçmişe takılı kalma.
01 Yorumla
Soran+1 yılama ben sinir hastası oldum psikolojik tedavi gördüm kendime fiziksel zararlar verdim elimi yaktım ayağımı yaktım ama yinede böyle bişey yapmamalı mıydım? yani hemen birisiyle çıkmamalımıydım ne olur cevap verin?
+1 yılTanistigin kiz yuzunden onu terkettiysen vicdanen rahatsiz olmalisin tabiki..
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bilmiyorumki hem beni kısıtlıyordu hemde yeni birini tanıdım ama yeni olanlada arkadaşça konusuyorduk sonradan baktım kafa yapılarımız uyuyor ne bilim işte umarım anlatabilmişimdir?
- +1 yıl
Yani o hayatindayken yeni biriyle tanistin... sunu soylim onu tanidiktan sonra yani zaman gectikten sonra oda oyle davranacaktir diye dusunuyorum.. karakterler farklidir fakat bazi belirli konularda kadinlarin tavri neredeyse aynidir istisnalar haric.. sonra ondanda sıkılacaksin ve sonra bu yeni insanlari tanimak sende aliskanlik haline gelecek..
+1 yılyeni kızdan boynuzu yiyince kös kös eski sevgiline dönme tamam mı yüzsüz salak
05 Yorumla- +1 yıl
ayrıca internetteki kız herkesle konuşuyordur demek ki rahat bir kız internetten erkek arıyor kendine. neyse yaşa ve gör ne olduğunu ne kadar pislik bir adamsın ya. 6 sene bir insanın hayatından çalmışsın resmen. nedeni kıskanç olmasıymış. demek ki güven veremedin ayrıca seven insan kıskanır
Soran+1 yılama oda beni çok bunalttı herşeyi yasakladı ben antidepresanlar kullandım elimi ayağımı yaktım hala beni suçlu buluyor musun? yoksa en baştamı ayrılmalıydım 6 yıl sürdürmemeliydim değil mi?
- +1 yıl
o zaman sende hastasın. elini ayağını niye yakıyorsun manyak mısın
Soran+1 yılbaskılara dayanamadım artık kıskançlığa kısıtlamaya dayanamadım?
- +1 yıl
piskolojin bozuk o kız senden kurtulmuş
+1 yılHissetmemeli misin sence de? Cidden bu kadar kolay mı sizin için 😐 şaşırıyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet kötü hisset çünkü o seninle evlilik hayalleri kurdu ki bu kadar uzun süre devam etti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissetmelisin tabiki 6 yıl boyunca güveni sağlayamayan sensin eğer güven sağlasaydın kıza güvenirdi sen Nasıl rahat rahat 6 yılı. Bitirip şimdi internetteki bir kızla olabiliyorsun ya
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle vicdan azabi duymalisin, kiz seni sevdi halde onu terketmissin
01 Yorumla
Kusura bakma ama ii halt etmssn yolda bulduklarına degsmssn yazk kıxın sucu cok sevemesı olmus
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu yapan ben değilde kız olsaydı aynı şeyleri mi düşünecektiniz çok merak ediyorum?
Soran+1 yılya özr dilerim ben yanlıs anlaşıldım benim demek istediğim hani erkekler daha dayanıklıdır gibi bir olgu var ya toplumda onun için öyle dedim aceba kızlar hemcinslerine yapılan haksızlıklara daha mı çok tepki veriyorlar gibisinden dedim sinirlendirdiysem özr dilerim haksız olduğumu biliyorum zaten o yüzden vicdanım rahat değil ama sizden ricam ne olur su sorumada yanıt verin beni çok kıskanması kızlarla konusmamı istememesi benim bunların üzerine sinir krizleri gecirmem kendime zarar vermem elimi ayağımı yakmam ve bunların üzerine tamam birdaha yapmayacağım demesi ama ben düzelince tekrardan aynı davranıslara devam etmesi beni haklı çıkartır mı benim görüşüm çıkarmaz ama işte yinede insanların görüşlerini merak ediyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
6 yıl gıbı uzun bir surecten bahsedıosn sen o kızı oyle kabl etmssn 6 yıl surmus bak bundan snra degsmez ınsan 7snde neyse 70 de odur insanları degstremssn oldugu gıbı kabl etmssn 6 yıl boyunca zaten sanda hak veriorm haklısn bı yönden ama kıx senı cok svdgı için ole bu dvrde gercek seveni bulmk cok zor bak bn ne ınsanlr tanıdm saht oldm bı cok olaya sende svyrsan kons katlan ona hıc deglse gercek swvıyr snı swnde ona karsı guven sagla ınandr onu emınmkı azalacak hareketleri
içini rahat tut bence. sen kız arakdasını sevseydın terk etmezdın katlanırdın ve kımseyle tanısmaya bıle fırsat vermezdın
00 Yorumla
+1 yılAllah sızın gıbılerının belasını tez zamanda verıcek merak etme aynısı başıma geldi nasıl bır kansızsın sen. Herkes senı terkedecek merak etme köpek gibi yanlız kal ınsallah!
07 Yorumla- +1 yıl
Senidemi sevgilin bozdu gitti
- +1 yıl
@emre16yellowsanane pislik
- +1 yıl
Kizma intikam almak istemiyormusun sen
- +1 yıl
@emre16yellow evet
- +1 yıl
İstersen taktik vereyim intikam icin
- +1 yıl
@emre16yellow özele gel
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerefsizsin. İnsallah kopek gibi ararsin onu ama o senden daha iyisini bulur İNSALLAH
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer turlu yoruma açıksa sana en ağır kufurleri icimden sydiriyorum. Madem her tur , hak ettin hepsinide
01 Yorumla
Soran+1 yılsaydır kardeşim eğer hakettiğimi düşünüyorsan şahsıma istediğin küfrü edebilirsin ailem hariç
+1 yılöl desem ölmiceksin o yüzden sorun yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşlim ölmicem ama ne bilim yorumları insanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum?
+1 yılYaz bana özelden kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim anlamadım kusra bakma özelden yaz derken?
- +1 yıl
Yani bana mesaj at derdini cozeriz diyorum. bende aynis durumun bir degisini yasadim
çok açık ve net bu kızla mutlu olmayı bekleme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce vicdanın var mı diye kendine sor
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumunuz için ama beni çok bunaltıyordu kızlarla konusmama bile karşı çıkıyordu bu konu hakkında ne diceksiniz?
Cevap sahibi+1 yılSen istermiydin onun erkeklerle konuşmasını biraz karşı tarafı da düşünün kaç senesini vermiş sana ayrıldıktan hemen sonra başka birini bulmuşsun bu hem saygısızlık hem vicdansızlık
+1 yılkesilikle hissetmelisin.
04 Yorumla
- +1 yıl
kendini bir eski sevgilinin yerine koy o zaman anlarsın yaptıklarının bile ne kadar az olduğunu
Soran+1 yılyani ben anlamadım benim yaptıklartım mı az onun yaptıklarımı yani hala beni suclu görüyorsunuz değil mi ?
- +1 yıl
evet
yeni modeller böyle alışmalısın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani, yeni modeller derken?
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olup geri dönmediniz mi o kıza
00 Yorumla
+1 yılDeğişik
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler cevap için yorumunuzu alabilir miyiym?
- +1 yıl
Kız bence senden daha iyilerini layık ayrılman iyi olmuş 6 yıllık bir ilişkiyi bitiren insandan kurtuldu gü için sevindim
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe demeliyim ki
00 Yorumla
+1 yılevet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Git barış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem