Evli erkekle ilişki yaşadım şimdi ayrılamıyorum hiçbir çarem kalmadı. En son ölümü göze aldım ama o da günah.

4sene önce evde skildiğim için ish aradım kendime ve bir bi ailenin çocuklarına bakıcı olarak ishe başladım.aile beni kendi kızları gibi kabülettiler çok işindik birbirimize.tam bir aile olduk.iki ay sora çocuklarım babası benden hoşlandığını söyledi ve aniden beni öptü.hayatımda hiç kiseyle aşk yaşamamıştım tam bir saftım.o an dünyam başia yıkıldı.kendimi banyoya kapadım zorla beni çıkardı ve özür diledi.daha sonra onun kalbine okadar hayran oldumki zamanla ilişkiye dönüştü birbirmizin kalbine olan hayranlığımız sonrada büyük bir aşk.sdc ikimiz bildik ve 4senedir hala devam ediyo ilişkimiz.ne o benden nede ben ondan vazgeçemedik.ben çok kıskancım.onlarda kalıyorum ara sıra ve onu karısına çok kıskanıyorum.bu çok ağırıma gidiyo.hiçbi çarem kalmadı ya birgün zaten bitecek biterse bende biticem ve intar edicem bu kesin kararım.ama bir yandanda ada evli yuvasını yıkamam.ya ben nolucam diyorum hep onada.nikahına al diye hep yalvarıyom ama sen bekar birisin bunu ailene nasi açıklarız diyo napsam ne etsem olmuyo ve gün gecdikçe ben çok ağır bir sitrese depresyona giriyorum.en son 3gün önce karısı öğrenmiş ilişkimizi ama biz inkar ettk cnk kadın beni çok çok seviyo bana ciğerimden parçamsin diyo.kocası için değilde benm ona ihanet ettiğim için yıkıldı inkar ettik inandı ama ben bıktım gerçeği anlatacam ve intar edecem kararı aldım.sizce yapmam gerekenin en doğrusu ne olur.onu çok sevdim tek günahım hatam bu.doğru bise yapmadımı biliyorum kendimi o kadının yernede koyuyorum ama gönlüme söz geçiremiyoum.olmuyo .nolur lütfen bana bir akıl verin.intar etmek günahtır sonsuzadek kendimiçin tüm kapıları kapatırım intar edersem bunuda biliyorum ama ztn bu hayat bu halimle benimcin bitmiş tek sebebim o tekgeri adım atışımın sebebi o. ;(
Evli erkekle ilişki yaşadım şimdi ayrılamıyorum hiçbir çarem kalmadı. En son ölümü göze aldım ama o da günah.