İnstagram ile konuştuk numara verdi hep o arıyor mesaj atıyor cevap vermeyince ısrar ile arıyor ve sürekli evlilik ile ilgili konuşuyor herkese anlatmış daha 4 ay oldu ayrılmaya çalıştım tehdit etti kuzenleri ile evimi basmaya geldi sürekli beni kontrol ediyor başkalarına takip ettiriyor nasıl kurtulabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Kız büyük bir aşiretten bunu sonradan öğrendim onlara güveniyor
Burada sòyleyemem. Ancak sen kızı soğut kendinden dayanamayıp bırakmak zorunda kalacak. Yani yok gibi davran. Ayrılmıyorum ama işine geliyorsa böyle de.
Ovv geçmiş olsun 🙄 vallahi bilemiyorum o zaman. Kızı kendinden soğutmayı dene. Yanına giderken sarımsak yiyip ağzına hohla. Geğir. Duş alma koltukaltın leş gibi koksun. Kaba davran. Günaydın mesajı atma, arayıp sorma. Yazarken kaba davran. Kısıtlanmayı sevmiyosa herşeyine karış kısıtla. Neyi sevmiyosa onu yap. Soğursa o bırakır bence seni. Herkesin içinde utandırabilirsin mesela. Bişey yiyip içtiğinizde garsona maaşı bırakalım falan de. 2 3 kuruşun hesabını yap sürekli
Yani kim ister milletin içindeyken sevgilisi burnunu karıştırsın? Rezillik. Ter kokan, ağzı kokan bi insanla ten temasını hayal edebilir misin? Iyy. Artık olmadı son kozunu dene balgam çıkar. Elinle dişlerini karıştır, sonra elini tut falan. Midesini bulandır, pis ol işte. Böyle birisine hiçbi kız katlanmaz emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şikayetçi ol.
Kime
Polise git şikayetçi ol
Sevemiyorum diyerek
Bunu yaparsam helvamı yersin
Hahah kimlere bulaştın
Aşirete
Ya aşiret kizimizla sevgili degilsin diye bir sey yapmaz sana, bende asiret kiziyim 😂😂
Bence sen sünepe erkek rolü oyna, senden soğur
Şöyleki bizde çok kalabalığız ama bu yüzden kavga çıkarsa ben haksızım niye sevgili oldun derler sen hangi aşirettensin
Burada sòyleyemem. Ancak sen kızı soğut kendinden dayanamayıp bırakmak zorunda kalacak. Yani yok gibi davran. Ayrılmıyorum ama işine geliyorsa böyle de.
Kürt olduğun belli ve kız hala beni arıyor
Kürdüm 😎
Arasın bu saatte uyuyorum ne oldu de
Kapıya geldi
Abartma sende
Peki
Aynısını ona yap bence bi empati yapsın
Ya daha kötü olursa aşiretler
Hmmm ya ne olursa olursun seninde kendi ailen ver bu kadarı fazla polise felan şikayet etmelisin ev basmak nee hangi dağda yaşıyor bu kız
Çok fazla bağlanmış işte 100 defa arıyor telefonu uçak moduna aldım şu an
Bence net ol
Denerim
Birlikte mi oldun?
Hayır
Ee o zaman ayrılırsın. Zorla ilişki mi yürütülür ya
Sorun şu aşiretler
Ovv geçmiş olsun 🙄 vallahi bilemiyorum o zaman. Kızı kendinden soğutmayı dene. Yanına giderken sarımsak yiyip ağzına hohla. Geğir. Duş alma koltukaltın leş gibi koksun. Kaba davran. Günaydın mesajı atma, arayıp sorma. Yazarken kaba davran. Kısıtlanmayı sevmiyosa herşeyine karış kısıtla. Neyi sevmiyosa onu yap. Soğursa o bırakır bence seni. Herkesin içinde utandırabilirsin mesela. Bişey yiyip içtiğinizde garsona maaşı bırakalım falan de. 2 3 kuruşun hesabını yap sürekli
İşe yarayacağına eminmisin
Yani kim ister milletin içindeyken sevgilisi burnunu karıştırsın? Rezillik. Ter kokan, ağzı kokan bi insanla ten temasını hayal edebilir misin? Iyy. Artık olmadı son kozunu dene balgam çıkar. Elinle dişlerini karıştır, sonra elini tut falan. Midesini bulandır, pis ol işte. Böyle birisine hiçbi kız katlanmaz emin ol
Beni öldürtmeye çalışıyon galiba
Ne alaka
Bunları yapsam vururlar kuzenleri ile geliyor buluşmaya
Nerden bulursunuz şöyle tipleri bilmem ki 🙄
Bilmiyorum kapya geldi az önce
Bilemiyorum tuhaf 😬😬
Yanii bir plan gerekiyor
Gerçek değilsin gibi hissediyorum nedense
Bunu diyen 2. sin
Demek ki var birşeyler
Niye bu saatte bunu sorayım inanmıyorsan dm at ss atayım