Kız arkadaşım aşırı takıntılı?

ben onu çok seviyorum öncelikle. fakat mesafeler olduğu için yanına nadir gidiyorum.Öptüğüm zaman (dudağından) sorun yok. ben ne zaman o akşam eve otobüsle mutlu mutlu döneyim. sabahleyin mesaj gelir. pişman değilim ama yanlış yaptığımızı düşünüyorum. hayır sanki ben zorla öpüyorum onu. İlk zamanında o öpmüştü beni aksine. genelde yazdığı şey şu : insanlar ne der diye düşünüyorum şu bu oluyor ilk defa seni öpüyorum hayatımda en fazla şeyimi senle yaşıyorum vs. hayır madem kendin başlatıyorsun sonuçlarını düşünerek hareket et abi. Niye mutlu dönüp mutlu uyandığım sabah bir mesajla benim haftamı zehir ediyorsun. kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım? Boş boş düşüncelere dalıyor böyle ve bende çıldırıyorum. benim ona evlenmeden dokunmayacağımıda çoook iyi biliyor yani o konular asla olmayacak evlenmeden. ama neden bu konularda böyle davranıyor çözemedim. mobilde cinsel şeyler yazıyor bazen şakayla karışık vs. sıkıntı yok pişmanlık yok ama öpüşünce takıntı yapıyor. ben çözemedim abi. hem hoşuma gidiyor çok arzulu öpüyorsun diyor hemde elalem ne der diyor. ne yapmalıyım Allah için bir yol gösterin.Öpmeyeyim dedim öp dedi kafayı yicem :D
Kız arkadaşım aşırı takıntılı?