AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Hangi ülke ben evlenirim 😄😄
Hahah😂 vala güldürdün beni ya 😂😂😂😂
Ciddiyim kız abisi kuzeni kardeşi var mı bende geleyim 😅😅
Olsa keşke bi arkadaşımı ayarlardım beraber giderdik 🤣
Yani nasıl başladıysan öylede bitirecen yany
Bence ayrıl
Ayrıl gitsin bu senin hayatın ve kararları sen ver
Boz nisani
İstemiyorum de.
Keşke ilaçlarını erken bırakmasaydin
Ne ilacı
Kendini pazarlamak böyle zor işte
Ağzını topla
Ah bu para hırsı ah
Yakma oğlanı
Peki 😔
Aynisini bulsam evlenirdim
Bende böyle diyordum ama cidden sevmediğin insan olunca olmuyor hele ki benimki gibisi denk gelirse
Nasıl birisi ki
Yalansız söylüyorum insanın aklıyla oynayan biri bişey anlatıyorum hmm iyi bakalım oda güzel anladım felan gibi sürekli canım canım konuşuyor hani bazı insanların kafası fazla almaz ya Buda aynı o şekil deli yani adam akıllı iki kelimeyi bi ara getiremiyor bi cafeye gittiğimizde bile konuşmasını bilmiyor kimseyle
Evlenince ayaklarımı yıkar mısın dedi sen düşün 😂 ben seni niye alıyorum ev işi yap yemek yap diye alıyorum diyor gerçekten bi kadına nasıl hitap etmesini bilmeyen biri arkadaşlarımın yanındayken arama beni diyor niye dediğimde bile mantıklı bi açıklama yapamıyor
Kavga ettiğimizde felan mantıklı konuşmuyor ben bişey yapmadım diyor deli gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor
gel ben seni aliyim
birde şu varki ailesi acele ettigi icin ve gelip burdan evermek istedigi icin bu iste pis kokular var.. bu adam ya uyusturucu kullaniyor ya psikoloji sorunlari vardir ya da gay dir. cunku bi ornegini yakin akrabam kiz cocugu yasadi. adam psikopat cikti erkekligi uyanmadigi icin surekli kizi dovmus asagilamis kendi hatasini bastirmaya calismis. onlarda almanyadaydi.. kiz zar sor kurtulmus o aileden. gittigi gibi bakire bir sekilde ayrildi fakat dulluk damgasini yedi sonrasinda akillilik yapti sabretti direndi okudu ve basarili olup ask evliligi yapti iki yavrusu oldu..
Ben sandım ki bu adamı taniyorsunda sonra sevgin bitmiş diye. Bak sana bir tavsiye kadını mal olarak gören bir erkekten kaç kacabildigince
Bende dedim mal miyim ben diye şaka yapıyorum diyor şaka felan yapmıyor ciddi ciddi söylüyor yani Allah’ın öküzü ya
Ne yap ne et bu kadını et parçası olarak gören psikopattan kurtul. Bak sana abla tavsiyesi insan hayatında bir kere dünyaya geliyor kimse için kendini feda etmeye değmez ben ailem için kariyerimde vazgeçtim sonuç ne hem işsizlik çekiyorum hemde bana neden calismiyorsun diyorlar. Benden demesi akıllı ol yoksa hayatının pismanligini yaşarsın kimse bana demedi bende senin yaslardaydim noldu tr de kaldım hayatimin felaketini yedim eğer ailemi dinlemeyip Almanya'ya görseydim belki de en iyi bilim kadinlarindan birisi olurdum
sana hak veriyorum.. hangi sehirdesin ve ne is yapmayi seversin
Hayallerinin peşinden git bence vazgeçme
Mantık iyisi diye düşünmüştüm ben
İnsan hayallerinden vazgeçmemeli vazgeçtiğin an hayatın yaşamaktaki amacını yitirir ve bütün enerjini kaybedersin
İnanır mısın şimdiden kaybettim bile eskisi gibi eğlenceli mutlu biri değilim onun yerini mutsuz hiç bişeyden umudu kalmamış biri geldi
Bir idealin hayalin amacın yoksa öyle hissediyor insan çünki bir amaç peşinde koşmak insana enerji bir hareketlilik sağlıyor oyüzden böyle mutsuz umudu kesilmiş hissediyorsun
Yakindan gorunce kafamda soru işaretleri oldu de
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😀😀
Mantık evliliği denen saçmalığı mi yaptın?
Denmiyor direk mantık evliliği var 😂 evet yaptım
Yani kusura bakma ama sevmeden yapılan evlilikten hayır gelmez. isterse dünya zengini olsun mutluluk olmaz. Seveceksin icabında soğan ekmek yiyeceksiniz ama birbirinize olan sevgi hiç bitmeyecek
Evet eskiden hep böyle düşünürdüm ama düşüncelerim çok değişti zamanla ve sonunda mantık evliliği yapmaya karar verdim aslında kalbimin çok kırılmasından yana böyle bişey yaptım yoksa sevdiğim biri olsaydı onunla olmak gerçekten çok isterdim
Bakma sana bunları yazdim ama tencere dibin kara benim ki senden kara :) bende yaptım mantık evliliği sırf ev kızı falan diyerek. Sonuc 11 yıl önce boşandım. Toplasan 1 yıl evli kaldık. Bir daha asla dedim sevmeden evlenmicem. Bekliyorum hala :)
Ama bence boşanmayi düşünme. Sevmeye çalış dicem de bu saatten sonra zor gibi değil mi?
Severim belki diyecem de ne biliyim sevilecek bi yanını göremiyorum hani bi insanın bi bakışına aşık olursun ya da sana davranışına vs ama o konuştukça daha da soğuyorum 😂
Şunu söyleyebilirim o zaman. Bence ona daha fazla haksızlık yapmayıp duygularını açmalısın. Bosanmak güzel değil ama bu şekilde hem kendine hem ona mutluluk veremezsin. Bence ayrilman en hayırlısı
İyi yapmışsın. Mantıkta önemli
Son 2 senedir sürekli diyordum mantık evliliği yapacam diye de böyle bişey beklemiyordum 😂
Seversin zamanla bir şey olmaz bence 😅
Bırak gitsin deli
Tamam canım 😂😂
Aynı durumlar basımdan geçti lütfen bana ulaş
İnstagram adresini yazabilirsin bana sonra yorumunu silerim hemen veya fake bi hesap aç
Offf aile baskısı bende aynı durumda sayılırım...
Maalesef çok kötü bi durum ailemi kırmaktan üzmekten korkuyorum
Ben gerçekten sana değer veren kişilerin arkanda duracagina eminim. Bir ömür mutsuzluk mu 50 yıl mutsuzluk mu
Gerçekten bende inanıyorum ki Rabbim sevdiğim birini çıkartabilecek karşıma nişanlımı da düşünüyorum ona da günah haksızlık etmiş oluyorum ona
Aynen öyle yazık yani al karşına konuş ayril
Ben şahsen ayrılırım
bana yönlendir senden vazgecireyim
Ayrıl ömür boyu pişmanlık yaşama
durumu anlat ayrıl bence
Evlenme
gözlerin ah o güzel gözlerin
Bence ayrıl.
Yazık etme kendine
Olmuyormuş deyilmi ?
Sevemezsin ayrıl
Biraz beynini kullanabilirmisin..
Direkt söyle işte
Yol yakınken dön
Hangi ülke? : D
İstemediğini söyle.
isteme derim
B0kunda boğul 😂
Boğulmam kolay kolay 😂
İğrenç
Seversin belkim
Bilmem ki 🥺
ayrılmalısın tabi yakma kendini
Sonradan evlenmiş boşanmış da olmak istemem tabiki onun da hayatını yakmak isteme
Sakat mısın?
Hayır elim ayağım akli dengem yerinde kesinlikle sağlık problemim yok ☺️
Bence değil. Yalanda söyledin mi?
Hayır ben yalan konuşmam direk vururum suratına herkesin herşeyi yani
Baya vurmuşsun burada da para için neler neler yapmışsın belli
Şans ver
İleridede sevemezsen ayrılırsın
Şans da vermek istiyorum umudumu hayallerini yıkmak istemiyorum belki uzakta olduğu için böyle oldu diyorum da telefon da aynı öküz iki kelimeyi bi araya getiremiyor
Heyecandandır
Kolay değil
Uzaktan ilişki yürütmek
Seni ne kadar çok özlemiştir
Sesini duyuncada heyecandan konuşamamıştır.
😂😂😂 ne demezsin eli ayağı titriyor sesimi duyunca telefonlarımı bile açamıyor heyecandan 😂
Ne büyük bir aşk
Ne güzel
Darısı başıma ❤❤
Allah korusun de 😂😂
😂😂😂
Geçmiş ola
Sağol artık hayır ola 😂
Nişan falan oldu mu
İstemeye gelinip söz kesildi sadece
Sevemediysen bence ayrıl. Onuda mutsuz edersin ilerde adama yazık olur. Tabi senin kararın yinede
Ne yaptın merak ettim
Ayril.. ailen degil sen giricen adamin koynuna
Aynen öyle ama anlatamıyorum kimseye herkes paranın peşinde
Oyle hayat gecmez
Geçmeyeceğini biliyorum ama kimseyi kırmak istemiyorum
Kirmada.. gor ebeni
Iyi dusun
Gerçekten çok karmaşık bi durumun içindeyim
Ayrılırsam yine ben suçlu oluyorum
Dusun degerlendir. Evlenirsen bosanmak cok daha zor.
Evet ve varlıklı olmak için o adamı da kullanmak istemiyorum kimsenin günahına girmek istemiyorum
Suclu mu. Olursan ol kimin umrunda. en azindan gelecegin b. k olmaz
Yani dusun degerlendir. Sonucta her gun yatcan bunla.. birlikte olcan..
Onunla yatma fikri bile midemi bulandırıyor nedense çünkü seveceğim biri olmadığına eminim
Yani yatma olayi zaten en zor kismi. Dusun artik
Yiyemiycen... altına yatmayacaktın 😁😁
Zorunuza mi gitti paragözler 😁 normal gerçekler acıdır
Ayrıl
Abril o zaman
Olur
istemediğini söyle
Kaçarı yok
Al işte
Ayril
ya gitsin😅😅😅
Ayrıl