Ailesi istemedi diye ilişkiyi bitirdi. Şimdi de görücü usulü başkasıyla tanıştırmışlar? Ne yapmalıyım?

Kız benim memleketimde çalışıyordu fakat farklı şehirdendi. Memleketiyle topu topu 4 saatlik mesafe. Babasına konuyu açmış, ben onun memleketinde yaşamayı bile kabul ettiğim halde derhal bitir olmaz demiş babası. Ben de dedim istiyorum diyemedin mi? Dedi ki buna cesaretim yok. 30 yaşında işinde gücünde bir kadın bunu dedi bana. Dedim beni ailenle görüştür, babanın numarasını ver konuşayım. Hiçbir olumlu cevap alamadım. Buluşmaya davet ettiğimde soğuk bir duvar buldum karşımda. Ve benim sevdiğim insan bana mücadele fırsatı tanımadan bitirdi her şeyi. Başkasıyla olmasını istemiyorum. Ne yapabilirim sizce? Bana senden soğudum dese bu kadar üzülmezdim. Israr ettiğim halde demedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Yakın zamanda bunun arkadaşıyla çıkmaya başladım. Geri aradı beni, yalvardı benimle çıktığını ona söyleme, aramız bozulmasın diye. Ben de dedim ki zaten sana kızgınım, bağırdım, çağırdım, tüm öfkemi, hırsımı aldım. Dedim beni hiç sevmedin, işin bitince bir paçavra gibi attın kenara. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedi? Evet dedim. Öyle olsaydı evinize gelmezdim dedi. Bilmiyorum sanki inadına demiyor, soğudum, istemiyorum diye.
Güncellemeler
+1 yıl
O sevdiğin kişi buz dolabına dönüşüyor, çok ilginç. Ben de bugün itibarıyla tamamen soğudum. Çünkü hiçbir umudum kalmasın diye, ona son hamleleri de yapıp defteri kapattım. Tüm umudun bitmesi gerekiyor. Bunun için de o kişiyle iletişime geçmek gerekiyor bence. Öyle yaptım ve pişman değilim, soğudum. Çünkü beni hak etmediğini tüm çıplaklığıyla gördüm BUGÜN. KESİNLİKLE İLETİŞİME GEÇMEK GEREKİYOR.
Ailesi istemedi diye ilişkiyi bitirdi. Şimdi de görücü usulü başkasıyla tanıştırmışlar? Ne yapmalıyım?