AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Kendine şunu sor ayrıldıktan sonra ailene karşı dayanabilir misin ya da sonuçlarına katlanabilir miyim?
Ailem için herşeyi yaparım ben ama kendimi şunu da soruyorum neden diğer kardeşlerim sevdikleriyle evleniyor ben ailem için bu fedakarlığı yapıyorum
Kendini satmışsın resmen sana değil o adama üzülüyorum, bu kadar para göz olmayın biraz kendiniz çalışın
Kız bile değilim diyosan bu tabiki senin bileceğim iş ama bence evlenince çok zor bı hayat olur helede adam geri kafalı diyorsan
Evet de diyecektim çünkü görücü usulü çok iyi diye överler hep ama elalemciyse çekilmez o babamdan biliyorum
Güçlü olmak için evlenilir mi, kocanın verdiği harçlıklarla mı güçlü olacaksın
Harçlık değil oradaki paranın burada değeri çok orada çalışıp paramı biriktiririm diye düşünüyorum ama sörf oraya gitmek için basamak olarak kullanmak istemiyorum
Tamam cevabını bulmuşsun, zaten basamak olarak kullanılmayı hiçbir insan hak etmez. Kendinin öyle kullanıldığını düşün.
Empati yapınca da kendimi kötü hissediyorum bu yüzden de onunda hayatını mahvetmek istemiyorum
Senin hayatından çok onun hayatı mahvolacakmış gibi geldi
Evet onu da düşünmek lazım eder azıcık vicdanım varsa ona bunu yapmam zaten
Zamanla alışma diye bişey yoktur, tam tersi zamanla en iyisi bile göze batmaya başlar. Ayrıl yol yakınken
Zaten şu an bile ufacık şeyi gözüme batıyor ama aileme anlatınca da sen yine bişeyler demişsindir de ondan böyle olmuştur diyorlar
Evlen git vatandaşlık al sonra ayrıl, bulabilsem bende senin gibi yapacam ama işte nerde, değerini bil
Vazgeçtim de engelle, anlaşamıyoruz de. Ailen de seni korusun kollasın. Hiç uzatma, kimse sana zorla bir şey yaptıramaz.
sırf yurt dışında diye evlenilir mi kardes allah aşkına ya troll olsun lutfen
Keşke olsaydı 🤣🤣
Arkadaşım 18 yaşındaymışsın ne bu acelen yani görücü usulü evlenip gidecek kadar ne yaşadın bu yaşta. okula git, eğitim gör, meslek sahibi ol, kendini geliştir. koca her zaman bulunur, evlendikten sonra cok pişman olursun
olmayacağını o kişiye de ailene de açıklayacaksın olacak olan o.
Hangi ülkede yaşıyor? Bir de kız değilim demişsin, onu problem eder mi?
Maddi durumu iyi diye gençliğini heba etme. Kafa yapınla, herşeyinle uyumlu biriyle evlen bence. Her konuda anlaşabildiğin biri olsun hayatında.
Kızlığı problem eder gibi ve yaptığım hatanın suratıma vurulmasını istemem biraz daha bekleyip çözmek istiyorum onu ama vakit kaybı gibi de düşünüyorum
Kız olmadığını öğrenince dünyaları başına yıkar bence. Sen bence hiç zaman kaybetme, yol yakınken ayrıl. Memlekette erkek mi kalmadı sanki. Çözsen eline ne geçecek sanki. En baştan söylemişsin kafamız uyuşmuyor diye. Sen de bekarken özgür yaşadığın için o da sana çok baskı uygulayacak, sen de o baskının altında yaşayamazsın.
Köprüyü geçene kadar mevzusu bence senin ki kurtar buradan kendini sonra ayrılırsın 😉
Dediklerinin aksini iddia etmedim zaten
Yargılamak için söylemedim yanlış anladın biraz daha sabret kendini tamamen kurtardıktan sonra ayrılırsın demek istemistim
Cahil olan sensin inandığın dinin emirlerini bilmiyosan
Boş yorum yapma sktr git
İşte belli ettin🙂
Off 5 vakit namaz kılıp imanın şartlarını gerine getirdiğin zaman konuşalım şu an seninle denk durumdayız
İmanına bağlıysan git imanlı sitelere git Allah aşkına yorum atmak için yorum yapma ya
ya git evlen orada ayrıl vatandaşlığı al ayrıl nolacak yani :d
Böyle düşündüm başta ama onunda vebaline girmiş olurum yol olarak kullanmış olurum
Sen denemişsin ayrılmayı vebal senden kalktı.. yok diyenler düşündün rvlenip yıllarca karşındakini sevmeye çalışacaksın? Senin vebalin ne olacak
Ailem belki rahat eder diye düşündüm ama gerçekten bunaldım benlik bişey değilmiş bu mantık evliliği yapamicam yani
O yüzden evlen ve ayril
Evlenmiş boşanmış olucam sonra ama bilmiyorum
Vatandaşlığı alacaksın.. hayatın kurtulur devlet bakar dili öğrenirsin görmediğin yerler görürsün gitmediğin yerlere gidersin yeni toplum yeni kültürler yeni coğrafi yerler keşfedersin. Hayatta hiç denemedigin tatları denersin. Birkez ay çalışıp ara alıp ev alıp kira versen onun parasını bile yiyebilirsin.
İlk başlarda aynen böyle düşünmüştüm ama karşımdaki kıt biri dediklerimi anlamıyor ve beni deli ediyor bu yüzden sadece sormak istedim burada ne yapabilirim diye sağolsun insanlar bilip bilmeden neler neler dediler bana ama sorun değil ben yine bildiğimi yapıcam sadece onlar bu durumda olsaydı ne yapardı diye merak etmiştim
Teşekkür ederim bu arada beni anlayıp o şekilde konuştuğun için
Hak senden çıkmış ayrılmak istemişsin senin suçun degil
Aynen öyle
Rica ederim
Ayrıl bence bir ömür ziyan olacağına bir gün zindan olsun
Kimseyle de parası için asla evlenme
Acil yeni bir sevgili yap onunla kaç evlen kurtul o heriften 😀
Ay kaçamam ben ya 😂
Beni güzel çikolatalarıyla kaldıramayacaksın çiğköfte aşkına Türkiye’deyim de.
Yaaaa haykırdım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayrıl. İlla yurt dışından istiyorsan kriterlerine daha uygun yurt dışından birini bul
Evet çok gelmişti bana keşke onlardan birini kabul etseymişim en azından böyle olmazmış 🤣
boş ver ayrılma aşk zaten bitiyor en azından elinde para olsun
Bi yandan öyle de düşündüm ama sevgi de olsun ya 😂
evlilikte sevgi olsa kimse boşanmaz
Arkadaşım severek evlenmişti şimdi çok mutsuz mesela borç içindeler ve sevgileri de bitmiş durumda oda bi yandan destekliyor beni sakın bırakma diye
Sen sevmiyorsan, o da sevmiyorsa anlaşma kararı alın. Hem o mutlu olur hem sen. Sanki böyle çok mutluymuşsunuz da.
Ayrıl gitsin para mutluluk getirmiyor çok pişman olursun..
Gerçekten öyle param olup da huzurum olmadıktan sonra yapamam ben
Hem diyorsun ailem kurtulacak o seninle evleniyor ailene maddi yardım yapmaz avrupadada yaşamak güzel degil hersey göründüğü gibi değil...
O yapmazsa ben yapıcam zaten daha önce yurt dışına çıkmış mıydın
Evet orada yaşıyorum
Hangi ülke
Belcika daha öncede almanyada yaşadım
Şartlar nasıl mesela istersen instagram adresini yaz buraya ekleyim seni siliyim hemen yorumunu
İnstagram kullanmıyorum istersen burdan mesaj at
Burdan yazamıyorum nedensen
Xprs az felan diyor
Hm anladım bence rn mantiklisi ayrilman
Bilmiyorum aile baskısı çıkmazlar olduğu için karar veremiyorum
Oglani kendinden soğut o ayrılsın
Sen bensin resmen 😂 bende aynı şekilde düşünmüştüm soğutmaya çalışıyordum öyle
🙃🙃
Bu adam sonucta geceleri seninle yatacak babanla değil ayril
Zaten benimle yatacak düşüncesi bile benim midemi bulandırıyor nedense
Ya neden istemediğin bir şeye evet dedin ki demişsin. İstemiyorsan hemen nişanı at. Bir bahane uydur. Yoksa mutsuz ve istemediğin bir adamla evlilik yapmak durumunda kalacaksın. Buna izin verme.
Öz Türkçesi para için kendimi satıyordum pisman oldum
Kız bile değilim diyorsun. Bide nişanlın elalemi takan biri kızım bunu öğrenirse seni hemen boşar. Ben öyle düşünüyorum.
Bende seninle aynı fikirdeyim elalem ne der diye yaşadığı sürece bi baltaya sap olacak gibi değil
Istersen kralı olsun gönül ısınmayınca yemişim parasını pulunu zenginligini. Bence ne karsindakini ne de kendini oyalama bosuna kim ne derse desin bu hayati sen yasayacaksin ömrün boyunca sevmedigin bi adamla yapamazsin
Hayatı ailem sağolsun hep gönlümce yaşadım haklısın tabi küçücük şeye bile bu çok açık olmuş kıyafetlerine çok sinirleniyorum diyip duruyor halbuki dikkat etmeye çalışıyorum ama bu oyalanmaktan başka bişey değil gerçekten
Isınamadıysan zorlama kendini bu zamanla olacak bişey degil ara konuş istemediğini söyle
Paşaya bak ya evlenerek güç kazanacakmış :D Az g*tünü sık da dil öğrenip yurt dışına kendin git orada çalış yapar mısın bunu sanmıyorum
Hazıra alışmışım napıyım sıkamam vala gtümü felan 🤣
Sinirlendim. 😤
Sinirlenme şaka yapıyorum doğruyu söylüyorsun haklısın gerçekten bak bişey diyemedim o yüzden
Ama sanmıyorum felan diye kelime kullanma beni tanımıyorsun çünkü
Aşko dediğin şeylere bakacak olursak sanmıyorum demek normal bence shsidudi
Ee napıyım ya ülkesi batmış durumda orada da onun durumu iyi kötü değil yani seçenek bırakmadılar bana mecbur oraya göç etmem lazım 🤣🤣🤣🤣
Sen bilirsin 😅
Ayrıl. Mutluluk içinde baalayanbirsey. Isinamadsiyaan olmaz zaten...
Eğer anlaşamıyorsan sana denk biri değildir parası batsın der ayrılırdım
obje gibi düşünmüşsün ve şimdi sonucuyla yüzleşiyorsun
Arzulamadıgın birinin koynuna nasıl gireceksin bunun sonu ondan tiksinmek olacak. Sen boş ver aileni kendini düşün. İlerde daha çok soğursun, hayattan bıkarsın ayrılman en doğrusu bence
Mal zengini olup şükür fakiri olmaktansa , şükür zengini olup mal fakiri olmayı tercih etmeli insan.
Lütfen ayrıl lütfen ben yurt dışında yaşıyorum bıktık sizlerden. Buraya gelip kızı aldatıyorlar lütfen kimsenin günahına girmeyin ayrılın o kızdan evlilik çoçuk oyuncağı değildir. O kızı çok üzersin
Kız bile değilim derken erkek misin? Yoksa bakire mi değilsin? Kız gençlere kadın olgunlara denir bunu zarla anlayan geride kalmıştır. Bir erkek senin zarınla evleniyorsa kaç zaten ve bakire olup olmadığın kimseyi ilgilendirmez erkek bakir değildir emin ol. Bence evlen biraz evli kalıp boşanırsın orada kalmaya devam edersin
Bakir olmayan erkek asla asla bakşre kadın istemeye hakı yoktur asla sana bir şey demeye hakı yoktur böyle birine kendinizi ezdirmeyin koca diye almayın aldatır çünkü namusu tek kadının bacak arasında görürler. Patlak diyen evlenince her kadın patlak demek kafaya bak bu ne iğrenç laf kadına saygıları yok. O erkek kaç yabancıyla yatmıştır belki çoçuğu bile vardır kullan bence
Erkekler yatığı kadını övünerek anlatır ya da yalandan bakirim der neden korkuyorsunuz bakire değilim demekten? Orp diyenin zihniyeti kirlidir onu da kemdisi gibi görüyordur. Bakire olmayana Orp diyen erkekler den kaçın uzaklaşın
Sen bi kapağı at yurt dışına sonra bulursun başka birilerini 🙊😈 bi gün İtalyan bi gün fransiz yeter ki vatandaşlığın olsun 🙂
Hayallere bak 😂😂 Kapağı atsam daha kötü olur gibime geliyor
Neden ki?
İyide böyle birisi kız olmadığını anladığı an seni defe koyar boşa olur mu olmaz mı diye düşünüyorsun bence
Aynen öyle neyi düşünüyorsam daha 😂
Böyle erkekler için boşa kafa yormayın bu kadar😂😂
Bende zengin birisiyle evlenmek isterim hatta her kız ister nerdeyse ama parayı rahat yiyebilmekte önemli
Düzgün harcayamayacağım parayı ne yapıcam
Bence Türkiye’den kendini kurtar orada insan hakları var vatandaşlık alınca ayrılırsınız bence anlaşmalı evlilik teklif et ki ileride hasımlık vs husumetler olmasın ama baskı altında hissediyorsan kendini evlenme konusunda çocukla konuş ve ayrıl
Anlaşmayı evliliği teklif etmeyi düşündüm ama söyleyemedim bi türlü kabul eder mi etmez mi bilemedim
Zamanla sevmem zor bence. Ailene anlat iyice yoksa çıkmaza düşersin.
Yanlış insana harcanan ömür eziyetten başka bir şey değil bunu yaşayan biri olarak söylüyorum kimseyi duyma görme dinleme olmuyorsa bitir
Yolun başındayken ayrıl. dünyanın sonu değil sonuçta bunu ailene anlatabilirsin. anlamazlarsa zorla...
Sırf para için hayatını mahfetme aşksız hayat bir işe yaramıyor her gün tiksinerek nasıl güne baslicaksin yapma kendine
Yapma ayrıl kesinlikle o şekilde ztn ilerletemezsin çok mutsuz olursun
Evlen kiz bi yurtdisindan vatandaslik alirsin isini bulursun ayrilirsin bisey olmaz
Bizim turklerde hep var zaten yurtdisi merakı yurtdisinda sanki altın dolar euro yağıyor da illa git diyorlar bence maddiyat için kimseyle evlenme paran olur ama mutsuz olursun mutsuz olursun o para bile senin mutsuzluğunu gidermiyor Bi saatten sonra
Yurd dışına gitmek herkesin hayalidir
Sendede bir yurt dışı hayali olması sevincine kapılman her şeyin ne olacağını bilmeden gönül evliliği yapmadan mantık evliliğine kapilmissin
Ben hep mantık evliliği istiyordum ama Kurban olduğum Rabbim neden bunu gönderdi 😂😂😂 dua ederken detaylı etmek lazımmış
Ayn sonunuda mutlu olmayacagin bir dua yapmışsın amma bu tarz şeyler için dua edilmez hakkımızda hayırlısı neyse der ve dururusun
Cahillik yapmışsın. Ayrıca senin gurbetçi biriyle evlenmen ile ailenin hayatı nasıl kurtulacak merak ettim. Para mı göndereceksin ailene? Bir an evvel bu saçmalığı bitir.
burada değerli oranın parası orada bi halta yaramaz tabiki saçmalık evet ama İnan ki bende ne yaptığımı bilmiyorum
Yurt dışı oturumu için bir süre evli kal sonra baş tekmeyi gitsin.
Sana öyle yaparlarlar merak etme ufaklık..
Ben gayet kendim yurt dışına cikabiliyorum merak etme dayı. Aile şansı diye bir şey vardır. 🙂
Nişanlın eger Yozgatlı ve baş harfi F ise bana gönder
Yok değil 😂😂😂
Sevmediğin insanla ömür geçmez. Yol yakınken vazgeç.
Evet geleceğim olan biriyle olmak isterdim ben de
Kesinlikle kendini dinle çünkü bu senin hayatının en önemli kararı yarın öbür gün annen gider o kalır eğer istemiyorsan karşı çok ailen kızsa bile vazgeçme
Sevmeden evlenilir mi ya ısınmadan etmeden sırf işi için parasi için
Pişmanım ayaklarını bi geç önce. O zaman aklın neredeydi. Kız değilmiş pişmanmış. Beter ol insallah
Hayatta her şey para deyil ama bir o kadarda paranın anlamı var. dünya için bence evet de ekonomin zayıfsa zamanı geldiğinde hayatını yaşamak istediğin gibi yaşa birgün sevme ihtimalinde var.
ayrilma bu ulkdrn kac git. en fazla altina yatacaksin vatandaslkk al bosan. altina yat keyfini aman send e
Olmuyor işte yatma fikri zaten beni bunaltıyor iyice ayrılmaya itiyor ve bunu her gece yapıcam içim alacak gibi değil ya
Bu dünyada yapacağın en güzel şey eğer evleneceksen bu kesinlikle aşk evliligidir başka türlü çekemezsin kimseyi hayatın zindan olur sırf maddiyat için evlenip hayatını mahvetme
harikasin
Öyleyim
Kimseyi beğenmeyebilir ya da istemeyebilirsin hayat senin hayatın ama bu şu demek değil ki başkalarına umut veripte bir anda bırakmak bence yanlış karşı taraf belkide senin için maddi manevi olarak cabalıyo bı de olaya burdan bak
Maddi olarak evet ama manevi olarak bana karşı bi sıcaklığını emin ol hissetmiyorum
4 cocuk yapar yazları Türkiyeye gelirsin olur biter ya bu kadar dusunme. Mutlu olamadığın biriyle evlenme
Yok çocuk istemem 😂
O isterse nolucak
Ben istemediğimi söylemiştim
O evlilik yürümez bir erkek illaki çocuk ister eninde sonunda yoksa ya aldatır ya da bosar
Çocuk olur illaki ama tam evlilik oturduğunda olmasından yanayım onada söyledim bunları açıl bi şekilde
Adamı sevmiyorsan evlenme boşa adamı da hayatını bozma
Anlaşamadığın biriyle olmak, onu sevmek zor. Ya ikinizde yapıcı olup orta yolları bulacaksınız mevzuları büyütmeden ya da bitirmen gerek.
Ayrılsam o sadece elalem ne diye ayrılmak istemez
Ayrıl sen.
İnsanlara bakma sen ayrıl gitsin bununla birlikte bir ömür geçmez