Sevdiğimin ailesi boşanmış olduğum için beni istemiyor?

Merhaba arkadaşlar Lütfen bana yardım edin 3 yıl önce bir boşanma yaşadım ama benim hikayem öyle karışıkki içınden çıkamıyorum özet gecmeye calisacagim 12 yillik evliligin toplasan 2 yili birlikte olan bir evlilik yasadim 11 yasinda bir kizim var her ne kadar istemesemde hilelerle oldu ki iyiki olmu can yoldasim arkadasim kizim sevdigim bir adam var benden 2 yas kucuk biliyorum o da beni cok seviyor hatta ben evliyken bile beni seviyormus ben istanbula ailemin yanina geldigim zamanlarda beni gorebilmek icin cok ugrasiyormus benki bunu bosandiktan bir sure sonra ögrendim onun yakinligi ilgisi bana deger vermesi benimde ona karsi yakinlik duymami sagladi her konuda yanimda ama öyle bir durum varki Ailesi beni istemiyor daha dogrusu etraf ne der dusuncesi ve babasinin sen onun yerinde olsaydin kabul edermiydi gibi ve buna benzer yildirma cabalari var onu once amca kiziyla evlendirmeye calismislar ne yapti ne etti istemedi ardindan tanidik vasitasiyla bir kiz bulup evlendirmeye calistilar hatta bizi ayirmak icin bu isi gizliden yapip kizi kizkardesinin arkasi gibi gosterip yakinlik kurmaya calistilar aslinda beni seviyorlar cocuklumu biliyorlar ama etraf ne der dusuncesi ve bizim aileye boylesi yakismaz akrabaya ne deriz dusuncesi yuzunden istemiyorlar ve benim istemeden bir evlilik yaptigimi ve evliligimin hemen hemen hergunu zehir gectigini biliyorlar babasi annesi evlenirsen hakkimizi helal etmeyiz sen adam degilsin bizim ölümüze sebep olacaksin diye her defasinda tartisma yasiyorlarmis sevgilim ben uzulmeyim diye bana anlatmak istemesede insan anliyor ikimiz bir olduk bir yuva actik kendimize kizim sevdigim adam ve ben biz birlikte cok mutluyuz kizimda cok seviyor sevgilimde bizimle birlikte olmaktan cok mutlu hatta her firsatta yanimizda ama gelin gorunki ailesi istemedigi icin biz yuvamizi kuramiyoruz hatta babasi bizim istedigimizle evlen bikac ay evli kal sonra bosan sorna git onla evlen esit olun ikinizde demis ben boyle birseye dayanamam hem yazik degilmi
Sevdiğimin ailesi boşanmış olduğum için beni istemiyor?