Boşandım diye sevgilimin ailesi istemiyor?

6 ay süren bir evlilik yaşadım. Kimse boşanmak için evlenmiyor bende böyle olsun istemedim ama olmadı. Daha sonra bu kişi ile tanıştım beni ailesine söyledi ailesi istememiş. Ben ikna ederim vs dedi bir kaç ay biz bekledik. Birtane ablası var ona çok güveniyordu o ailemi ikna eder diyordu. Dün sevgilim hikaye paylaşıyor babası hikayeyi görüyor evde kavga ediyorlar sabahınada sevgilimin ablası kendisine mesaj atıyor sevgilimin. İşte utanmıyormusunda ailen hazmedemiyorda başlarım senin sevginede vs vs. Mesajları bizzat gördüm. Sevgilimde biraz duygu sömürüsümyapmış pekte beni savunmamış ablası ağzına geleni söylemiş. Hayatından o kızı çıkarıcaksın vs vs. Benim sevgilimde artık eski sevgilim olmayacak birşeye sürüklemek istemediğini söyledi işte heryerden sil ulaşmamayım dedi ve bu şekilde biz ayrıldık. İçim içimi yiyor ablası benim hakkımda ileri geri konusmuş mesaj atayım ablasına diye. Ben anlamıyorum ya sevgi bumu biz boşanmak içinmi evleniyoruz. Madem pasiftin ailene söz geçiremiyordun neden sevgili oldun. Çok üzülüyorum ben:(

Boşandım diye sevgilimin ailesi istemiyor?