Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ailem karşı çıkıyorsa benim partnerime.. bana geçerli bir sebep sunmalılar.. öte yandan.. benim , kendi beğendikleri birini görmemi isteyebilirler.. ama sonrasında zorlayamazlar.. kendi sevdiğim insanla evlenirim. ailesinin seçtiği insanla evlenmek zorunda değildir hiç kimse. yani kendi rızası da olmadan... ama aile bu kadar karşıysa sevgiline.. gerekçeleri nedir? akla mantığa yatkın olmalıdır bu gerekçe.. ve bu gerekçe para vs olmamalıdır.. ya da yakışıklılık güzellik vs olmamalıdır.. benim bir kalbim var duygularım var aklım var.. sırf siz istemiyorsunuz diye nene kalbimi çöpe atmam atamam.. evlendiğim insanla ben bir ömür geçireceğim , siz değil.. size ne oluyor? tamam kaba saba ayının tekidir.. içkicidir şudur budur işte ne bileyim geçerli bir neden sunarlar değerlendirirsin.. ama zorlama olmamalıdır.. en azından seni kendi uygun gördükleri insanla zorla evlendiremezler...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatımda biri varken, kalkıpta başka birini aday gösterecek bir aileye sahip değilim çok şükür. Sevmemişlerse muhakkak bir nedeni vardır, mutlu olacağımı düşünmüyorlardır, benim görmediğim bir şeyleri görüyorlardır uyarırlar tabii ki fakat işe yarar mı? Hayır.
Sevince ciddi körleşenlerdenim, bunu onlar da çok iyi bilir ve ne yapar eder ikna etmeye çalışırım. He sonuç olarak ikna olurlar ama bu sefer başka bir nedenden biter bir şekilde ve aileme dönüp dolaşıp hak veririm. Bu süreç şimdiye kadar hep böyle işledi.😬
Uzun zamandır bende dikkatliyim bu konuda, bu yüzden hayatımda da kimse yoktur mesela.😄
Demek ki olay buradan geçiyormuş, insan zamanla ve yaşadıkça bir şeylere karşı daha temkinli hale geliyor.112 Yorumla- +1 yıl
Kendime kahve doldurasım geldi :D anlat sen canım anlat 😌
- +1 yıl
Ahah😂 Ama sen böyle dinlersen susmam ben.😂 E bende doldurayım kendime kahve o zaman, içeriz karşılıklı.,☕😬
- +1 yıl
Doldur tabii ki, sigaramızı da yakalım 😃
- +1 yıl
Imhh en sevdiğim ortam.🚬👌😄
- +1 yıl
Demek yaşadıkça daha temkinli hale geliyoruz :D ordan devam edelim muhabbetimize
- +1 yıl
Evet, şimdi birde şöyle bir şey var...😂
Bir şeyler fazla acı verse de onlar sayesinde deneyim ve şu "tecrübe" dediğimiz olguya sahip oluyoruz ve ben dönüp baktığımda iyi ki yaşamışım dediğim çok şey var. Bunların geneli de canımı fazlaca yakan olaylardı mesela...👀😬 - +1 yıl
Arkafona hangi arabesk şarkıyı isteriz :D yoksa kuş cıvıltısı falan mı açsak? Söylediklerine katılıyorum canım ☕️ 😌 şluuurp hhaha
- +1 yıl
Ahah☺️ Koyarız arkaya da bişiler olmadı sen söylersin.😂
- +1 yıl
Sesim güzel olaydı 😃😂
- +1 yıl
Olsun olsun, yabancı değiliz.😂
- +1 yıl
Hahaha :D tamam söylerim ben
- +1 yıl
Anlaştık.🤝👌😂
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere şunu açıklık getireyim ben sevgili yapma işim olur artık bu saatten sonra erkeklere yani ne gerek var bir insan ne yapıyorsa yine kendine yapar o yüzden gerek yok
Daha sonrasında eğer konuşmam için bana birisini bulurlarsa tabii ki giderim konuşurum ama ne yaparım biliyor musun güzelce asla ciddi düşünmediğini söylerim daha sonrasında aslında bu aşk birliktelik sevgililik olaylarının ne kadar boş olduğunu anlatırım üstünden efkar kalkan enerjimin dumanıyla zehirlerim
Aşk diye bir şey yok!!!10 Yorumla
+1 yılAteş bacayı sardığı zaman kimse aileyi dinlemez. Herkes sevdiğinle evlenmek ister. Yıllar geçince de keşke annemi dinleseydim derler. Klasik şeyler bunlar.
Ama yine de doğru olan kalp sesi evlilik bu. Her gün uyandığında göreceği yüzü kendi seçmeli insan.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ayni yataga ailem degil ben girecegim. Kendi istedigimle olurum.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kendi istediğimle evlenirim buna ailem karışamaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat benim hayatım ailem tamam der
00 Yorumla Her ne kadar "my life, my rules ✌" olsa da anne ve babamın fikirleri benim için önemlidir. Hem benim annem insan sarrafıdır bugune kadar kimi begenmediyse altından bir şey çıktı 😂 Sevgilimi neden beğenmediklerini sorarım. Sebep gecerliyse ilişkimi sorgularım ama onların bulduğu kişiyle asla evlenmem.
Bilmiyorum, belki de kör kütük aşık olmadığım için boyle diyorum ama bence anne-babalar aşık olduğumuz kişilerle bir tutulamaz. Sevgili her zaman bulunur da anne-baba bulunmaz, yeri doldurulmaz. (Bu dediklerim anne baba ismine layik olanlara ait tabi) İnşallah boyle şeylerle sınanmam.. 🦋💃12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel görüş 👏
+1 yıl
Senin burcun “ne zaman evleniyorsun” sorusuna nasıl cevap veriyor?
Neden? Gerdeğe sen mi gireceksin... derim♏😄
Ailem bu konuda bana fikirlerini sunabilir ama benim kararıma müdahale edemezler ve saygı gösterirler/ göstermek durumundalar. Tercih benim tercihim , hayat benim hayatım15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yaa 😃😅 bu benim hikayem bu benim masalımmm 🎶🎶
- +1 yıl
Soruların hayatıma ışık tutuyor 😄 işte bu yüzden fenomensin 😍
- +1 yıl
Şımartma beni ya 🙈 sen zaten parıl şarıl parlıyorsun 🧿
- +1 yıl
parıl parıl* 🤦♀️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😘
+1 yılailem açıkcası hayır demez bu durumda bana
diyelim bana hayır dediler bir kaçacak yer de bırakmadılar
bende kendilerinin bulduğu adaya hayır derim reste rest
hepsi bu
Gerçi aileyi tınlayacak yaşı çoktan geçtim10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Ailemin onaylaması tabi ki önemli ama eğer gerçekten seviyorsam ailemin bu durumu onaylanmasını ister ve beklerim. Aile kavramı da bunu gerektirir. Biz birbirimizin malı değiliz ki birbirimize zorla bir şey yaptıralım. Amaç iyi günde kötü günde beraber olmak destek ve birlik olmak...
20 YorumlaOha bu resmen benim durumumun tipatip aynisi 😭 cok zor bir durum kendim bizzat yasadigim icin biliyorum. Ailen bi de seni ikna etmeye calisacak kendi istedikleri kisiyle evlenmen icin ama eger istemiyorsan asla direnme onlara. Benim durumum cok farkli
11 Yorumla- +1 yıl
Yok şimdilik öyle bi durum yok 😃
+1 yılGel dedi yârim, git dedi hâlim, iki ara bi derelerdeyken...
Bitmediderdim, gül gibi sevgim. Sensin benim tek dengim... https://youtu. be/KnByd2pw7eM11 Yorumla- +1 yıl
Güzel şarkı ✌️
Benim istediğim olur hiçç kusura bakmasınlar :)
Ben evleneceğim, bir ömür boyu onunla yaşayacağım, herkes saygı duyacak10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailenin görüşüne de önem vermek kerek senin göremedigini onlar görebilir genede sevdgin ön planda kalır
60 YorumlaTabi ki her zaman sevdiğim önemlidir. Ailemin de saygı duyması gerekir
25 Yorumla- +1 yıl
😌 o zaman çok kalp
- +1 yıl
Bende sevdiğimi seçerim.
- +1 yıl
♥️☺️
+1 yılHayatımı paylaşacağım insan konusunda her zaman karar benim olur. Elbet görülen bir durum varsa söylenebilir ancak önyargıya tahammülüm olmaz. O an hayatımdaki insanı ailemle daha sık yanyana getirir, endişelerini gidermelerini sağlarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Sevgilinizi tam tanıyorlar mı? Bir yanlışını mı gördüler de razı değiller?
13 Yorumla- +1 yıl
Yok bazen sebepsiz yere bile aile karşı çıkabiliyor. Yani kendi kafalarında başka biriyle hayal ediyorlar kızlarını/oğullarını
- +1 yıl
He yok :D konu benimle alakalı değil genel anlamda
+1 yılBir kere ailem bana bu yaştan sonra karışmaz ben de onların sevdiğim adama laf söylemelerine asla müsaade etmem. Yerim sevdiğim adamın yanıdır…
Onların bulduğu aday harikaysa Harika ama asla evlenmeyi düşünmem.10 YorumlaOkadar beyeniyorlar ise kendileri evlensinler benim hayatim benim yaşamim aileyi karistırmam bu konulara asla olup gidecekler ben neden sevmedigim biri ile evli kalayim
20 Yorumla
+1 yılEvlenen kişi ailem değil vallahi kusura bakmasınlar. Onların görüşü de önemli elbette ama yinede bu karar benimdir.
30 Yorumlaailem neden razı değil, önce bunu sorgularım. insan kendi kafasına göre hareket etmek istiyor ama aileler de bazen haklı olabiliyor :( o yüzden ne yapardım ben de bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılTabiki ailemin istediği ben ne zaman bu konuda onları karşıma aldıysam hep yanıldım ailen istemiyosa emin ol senin göremediğin bişeyi görüyolar onda ve hepte haklılar..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilimle devam ederim. Hayatımı paylaşacağım insanı ailem değil ben seçerim. Doğru ya da yanlış. Karar benim, tercih benim hayat benim.
20 Yorumla
+1 yılFark etmez evlenen erkek dolandırma ihanet iftira nafaka tazminat ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez
20 Yorumla
+1 yılAilem benim sevdiğimi neden beğenmedim.. sevdiğime evlenirim bir müddet sonra ailemde mecbur kabul eder..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılHayat benim hayatım deyip anne babanı ezersen bu sitede daha çok soru sorarsın? Anne baba ahı alan ömrü boyunca iflah olmaz tecrübelerimle sabit Nokta.
10 Yorumla Ailelerin çocuklarının evleneceği kişiye karışmaması gerekiyor ailem ne yaparsa yapsın sevdiğim kişiyle evlenirim tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkişinin kendi hayatı ve seçimidir.
ama baba bısıler dıyorsa vardır bısı onuda irdelemek gerek.10 Yorumla
+1 yılAile benim için daha önemli ama bana güvenirler zaten, sevdiğim biri olursa kabul edeceklerinden şüphem yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlik adına ikisi ile de evlenirim. Kendim icin degil.
Maksat gönüller bir olsun.
Itiraz edenler 👋
Itiraz reddedildi.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olacak yaşa kadar söz konusu ailemde olsa kendi özgür iradem olduğunu kabul ettiremediysem
Vay halime..10 Yorumla
+1 yılKüba bileti alırım arazi :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah kaçış o kaçış, bir daha haber alınamadı 😃
- +1 yıl
kesinlikleee zlo kaçar :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılAilem de olsa verdiğim karara saygı duymak zorundalar. Çok beğendilerse kendilerine isteyebilirler o kişiyi, benim kararıma etki etmez..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılailem evlenmeyecek, benim hayatım olacak ve buna ben karar verebilirim
20 Yorumla Olmak istediğim kişiyle olurum, ailem kararıma karışmaz gerçi bende çok dinlemem shsh
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ve güveniyorsan ailemi karşıma alabilirim.
10 Yorumla
+1 yıladayımı adaya gönderir sevgilimle hayatıma devam ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim insanla tabii ki. Aile rızası da oldukça önemli. Benim karakter/kişiliğimi bildikleri için büyük sorunlar çıkmaz. Uyarmakta veya nasihat vermekte her zaman haklılar elbette. Orta yol bulunur.
10 YorumlaSevgilim var daha ne olsun git sevgiline anlat hemen istemeye gelir😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir noktadan sonra kabul edecekler. Sevdiğim insanla
10 Yorumla
+1 yılValla bu saatten sonra annemin dediği ile de olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAile önemli ama;
Bu konuda karışmalarına müsaade etmem.10 YorumlaYapacak bir şey yok açıkçası, annen ve babanın razı olmaması senin mutluluğunu değiştiremez. O kızın gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyorsan, anneni ve babanı bu konuda takma. Onlara güzelce anlatmaya çalış.
20 Yorumla
+1 yılAilemin rızası önemli değil benim için..
ben bu kadınla evleneceğim dediğim razı olmak zorundalar..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim insanla hiç düşünmem bunu taman ailem beni korudu büyüttü ama benim sevdiğim adam ayrılamam büyük konuşmayalım başımıza gelmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖteki adaya bir göz atarım ama sevdiğimden vazgecmem
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO zaman evlenmem kimseyle hevesimi kırarlar ki büyük ihtimal beğenemezler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin fikrini önemsemelisin hiç bir ana baba çocuğunun kötülüğünü isteyecek bir karar vermek istemez, sen olaya duygusal bakarak sevgilim diyebilirsin ama hayat öyle değil
10 Yorumla
+1 yılBen bir evin zengin tek oğlu iken kendi eşimi seçtim. Şimdi fakir bir site güvenliğiyim. İki ayaklı bir bekçi köpeğiyim. 8 yıl oldu iyi mi yaptım bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgi her seye deger ben kendi erkegimden vazgecmicm bizimde benzer sorunumuz var sende birakma sevda her zaman kapina ugramiyor...
10 Yorumla
+1 yılailemin istedigini babama alirim sevgilimi kendime
11 Yorumla- +1 yıl
Haydaa :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİksiini de Red ederim
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeye rağmen ailemi karşıma alır, sevdiğim kadın ile evlenirim. Aileme düşen ise bu kararıma saygı duymasıdır.
00 Yorumla
+1 yılBen 28 yılın sonunda 1 tane sevgili bulucam , ailem istemeyecek öyle mi? Ailemi balkondan aşağı atarım.
00 YorumlaÖnemli olan senin mutluluğun. Bu hayat senin, kimsenin. müdahale etmesinen izin vermemelisin.
20 YorumlaKendi sevdigimle yola devam ederim sonuçta o kişiyle ben yasicam , benim hayatım
20 YorumlaHayat senin hayatın sen yaşayacaksın. O yüzden ailemi karşıma alır konuşurum. Sevdiğimle olurum
10 YorumlaSevdiğim kişiyi seçerim sonuçta o kisiyle hayatı ben yaşayacağım benim hayatım
10 Yorumla
+1 yılMavi saçlı heryeri dövmeli piercingli damat götürürüm sjsjsjs
10 YorumlaAilemin beğendiğini bıçaklarım kendi manitayla evlenirim😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇok seversem ailemi karşıma alırım hani bu kişide değecek kişi olmalı ona göre yoksa çok zor
00 Yorumla
+1 yılÇok midemi agritir bu olay. Sevdiğim insanla olmak isterim. Sevmissem onun güzel bir yönü vardır
00 YorumlaAilem evlensin onunla 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Puahaha 😂😂
- +1 yıl
Ailem evlensin onunla nedir ya
- +1 yıl
Sana beğendiler herhalde 😒🤦♀️
- +1 yıl
He onlarda anlıyormuş işte
- +1 yıl
Pes 🏳
- Devamını Gör (38)