Ailemin istemediği biriyle görüşmeye devam ediyorum daha önce ailemle tanıştırdım ilk başta sevdiler sonra sağdan soldan olumsuz şeyler duyduk ama ben inanmadım onlar bitirdiğimi ayrıldığımı sanıyor ama konuşmaya görüşmeye devam ediyorum gizli saklı. İçimde rahat değil ailem bunu hak etmiyor 😢 her koşulda yanımda arkamda durdular desteklediler ama sonra duydukları şeylerden sonra düşünceleri değişti hepsi üzerime titriyor ailemin öğrenseler evlatlıktan reddederler yüzüme bakmazlar 😢
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük sözü dinlemekte fayda var derim
Anı yaşamak güzel ama geleceği iyi görmüyorum öyle hissediyorum o olmadan da olmuyor bilmiyorum
Ya şöyle diyeyim onlar bizim hep iyiligimizi isterler ve bizim goremediklerimizi/hissedemediklerimizi daha detaylı görebilirler. Malum, işin içinde duygular da olunca göz körelebiliyor. Bence anlık hisler ve düşünceler yerine geniş ölçekte değerlendirmek her zaman daha avantajına olacaktır. Tecrübeyle sabit olarak şunu diyebilirim ki; ne zaman büyük sözü dinlemedim başıma gelmeyen kalmadı o yüzden kritik konularda dinlenmesi ve bunların sorulması gerektiği kanaatini de savunurum.
(devamı) O olmadan da olmuyor demenin nedeni bağlanma ve bir çeşit korkudan kaynaklandığını zannediyorum.
Evet erkek arkadaşımın maddi durumu da çok kötü benim her istediğim her dediğim oldu şimdiye kadar ileride çok sıkıntı çekersin diyorlar artı çok tartışmamız oldu onunla fikir ayrılıkları vs.. olmayanı oldurmak gibi işte çabaladık durduk yorulduk yıprandık ama devam ettik ailemin onun hakkında duyduğu şey ise birkaç insandan borç almış ve geri ödeyememiş millet lafını etmiş borç aldığını biliyordum ben elinde para oldukça ödüyordu herkese olmayınca nasıl ödesin derdim buluşmaya giderken bile o görmesin bu görmesin diye gidiyorum tedirgin şekilde ailem duyarsa ne olurum evlatlıktan reddederler beni hem korkuyorum hem yapacağımdan geri kalmıyorum 😔
Ya aslında burada sevgilinin de suçu yok bence, bu kötü bir sey de degil. Hepimiz insanız. Maddi olarak zorlanıp sıkıştığımız dönemler olabilir. Aynen öyle çalışıp elinden geleni yaptığı halde elinde yoksa nasıl ödesin? Ancak kilit bir konu da var burada. Bu adam nasıl bir gelecek kurabilir ve yuva kurabilir? Hadi kurdu diyelim bunu nasıl idame ettirecek? Kabahati olmayabilir ancak realitede bakarsak bunlar cok ciddi konular. Ayrılırken bence bunları açıkça konuşmalısın. Kimsede suç olmadığını, kendini eksik veya yetersiz hissetmemesi gerektiğini, kendinin de ilerde evlenirse (ki borcu ödedikten sonra bunun için maddi birikim yapması gerekir bir de o yüzden bu da mümkün mü belli değil) ev geçindirme ve doğacak çocuğa iyi bir gelecek sunup sunamayacagı konusunda ciddi endişelerinin olduğunu belirtmelisin.
Öyle zaten ben onları düşünüyorum ama ara ara iddia da oynuyor kazanım tutar belki elime iki üç para geçer diye bende bunu istemiyorum haram para artı bizim aramızda büyük bir iletişimsizlik var mesela bir konuda anlaşamadık o an kavga ederek tartışarak bir çözüme ulaşmak gerekir o direk uzatma kapat konuyu deyip çıkmaya çalışıyor bu sefer ben üstüne gidiyorum mesela telefonda kavga ediyorsak yüzüme kapatıyor üst üste aradığım zaman ise kökten kapatıyor telefonu kaçıyor kavga etmekten şimdi böyleyse ilerde evlilik olunca da sorunlar illa ki olacak böyle mi yapacak
Evet o zaman da sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih edecek yüksek ihtimallikle. İddia oynaması hoş değil. Bitir gitsin ya kangren olmuş yeri kesmek her zaman daha iyi zaten.
ederim ailem beni de beğenmiyo.
az şans wer
Kime
yolundan dönme
Ailem karşı çıkıyor asla istemiyor benim bitirdiğimi sanıyor ama ben onlardan gizli devam ediyorum içim hiç rahat değil nankörlük etmiş gibi oluyorum onlara
yaşlar nsll
27
denk mi
Aynen
hm yaşlar uyumlu
dewamke