Ailenin istemediği biriyle devam etmek?

Merhaba arkadaşlar. 9 Ay devam eden bir ilişkim var. Bana olan ilgisi, üstüme titreyişi içimi ısıtıyor. Onunlayken eğleniyorum, gülüyorum, kendimi iyi hissediyorum. Sorun şu ki sevdiğim adamın ailesi çok sıkıntılı, amcalar hapiste yatmış çıkmış hala davaları var tefecilik silah kaçakçılığı vs ve küçük bir şehirde yaşadıkları için tanınıyorlar. Baba da bu olaylara karışmış ancak şu an hapiste değil dışarda ancak hala çok sıkıntılılar. Annem ilişkimi öğrendi ve bu durumu da bir şekilde öğrendi, sordu soruşturdu. Evladım bizi yıkma bu aile olmaz senin mantığına yatıyor mu diyor, ki haklı benim de çok yatmıyor. Çünkü derin bir derya gibi sürekli başka dertler çıkıyor, başka davalar çıkıyor. Bunun dışında aramızda mesleki uyumsuzluklar da var, ancak bu mide bulandıran sineklerden en küçüğü diyebilirim. Sevgilim iyi, dürüst vicdanlı bir insan. Ancak ailem ailesinden dolayı onu istemeyecek bu kesin. Ancak ben de onun kadar dürüst, temiz birini bulamamaktan endişeleniyorum. Aşk gözümü kör etmiş değil, ancak ayrılsam ileride pişman olur muyum bunu düşünüyorum. Erkek arkadaşım da “Annen-baban bir yere kadar seni etkilemeli, sen beni seviyorsun ayrılma. Sana akıl veren değil sen yaşayacaksın bu hayatı” diyor, bu bile laf arasında anneme kızgınlığının belirtisi. O da belli ki annemi ilerde çok sevmeyecek.
İleride ailesinin çektiği sıkıntılar beni de huzursuz eder mi? Annemin sevmediği, içinin ısınmadığı, hakkında kötü rüyalar gördüğü biriyle ne kadar mutlu olurum? Ya da o da anneme bu kadar kızgınken aralarını bulabilir miyim?

Dardayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler, sizlerden de cevap istiyorum lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Ailenin istemediği biriyle devam etmek?