Ne dersiniz daha önce boy olarak sormuştum şimdi ise böyle sormuş olayım dedim :D

Benim için zor... Kilolu birisi olsaydım, herkes bana "Kesinlikle evlenemezsin, zayıfla!" diye çıkışırdı. Evlenmek için sürekli zayıflama peşindeyim; ama 80 kilonun altına bir türlü inemedim. (Boyum 1,73, kilom 82-84. Boyuma göre kilom biraz fazla gibi görünüyor.)
Hanımefendiler genelde fit kaslı uzun boylu yakışıklı fiziksel olarak kusursuz erkek istedikleri için bunlar biraz ütopya gibi ama insanlar sevdikleriyle sağlıklı sıhhatli yaşayabilmeli bence. Herkes herkesi olduğu gibi sevsin. Aşırı kilolu ise kilo vermesine, çok zayıf ise kilo almasına yardım etsin. 3 günlük dünya kimse kimseye kilosu boyu tipi üzerinden baskı ve dayatma yapmasın...
Cevap
10Cevap
Kilo alamıyorum 😃😁 seçeneği olmam kimsenin, keyfi bilirrrr
80 kilo oluyorum😂😂 o zaman artık beni sevmez eksik kalsın bizi birbirimizden ayırdın ya😒
geçmiş olsun be sdf
Sus bi' de teselli veriyor 🤧
Boyum da kısalsın madem 1.75 boya 30 kilo olamam benim kemikler 30 küsür kilo zaten ahahah
Olacaksın diye okudum alacaksınmış, okey ben varım
30 kilo olmayacaksın, 30 kilo alacaksın :D
Alayım sorun yok 90 kilo falan olurum olmadığım kilo değil ama sorun sevdiğim kişi olmaması🥲
Ahshshshsh gençliğimi hem evlenerek hem de 30 kilo alarak heba edeceğimi sanmıyorsun herhalde?
Yani aslında ederim ama kilolu olunca boynuz yersem çok kötü olur... ne var aç kalırım, spora giderim veririm bir şekilde.80 kilo falan olurum..
kabul ederdim ya 80 kilo olmuş oluyorum ama geri veririm o kiloyu yeter ki sevdiğim güvendiğim insan olsun
sevdiğim kişi de beni seviyorsa zaten evleniriz, sadece ben seviyorsam ve bu sekilde evleneceksem gerek yok istemiyorum jdkdkd
Şişko olup sevgilim olacağına fit olup yalnız kalırım daha iyi.
Etmem banane.😀
Hem ben kilo alamıyorum ki, buradan yırtarım herhalde.😀
Benim sevdiğim yok, kendimi seviyorum bu kötülüğü kendime yapamam 😀
Adam sogur yahu 😂 önce kiloyu verir sonra evleniriz sıkıntı yok
Sana kilo yakışır gibi duruyor xd
30 kilo alırım sonra evlenince her gece sporla erit lan beni derim senin yüzünden aldım kilo ben😀
😂😂😂çok güzel bi yorum olmuş bu güldüm vallaha
Beni o halimlede sevicek mi peki🙄
Bilmiyorum :(
Hayır yaa zaten vermeye çalışıyorum ne 30 kilosu
30 fazla mı geldi sana be :D
Haaayirrrr 78 kilo mu asdjfk ben bunu kabul etmem
48sin demek fena değil evet 30da çok koymaz sana :D
adjkffsfsf ben kırk kilo olmayı düşünüyom ne düyün sen haçan
olmaz kurtaramayız onu sdfsd
Olur olur ajfkdf
Zaten evliyim ama 30 kilo alacaksam evlenirim 😂😂40 kılıyım zaten ecik etli butlu oluruz bari
kendinj sevmedikten sonra başka birini sevmenin bi anlamı yok
Etmem 30 kilo alınca kadın aldatır zaten
Hayatta olmaz kalsın sevdiğim kişi :D
Sonradan verebiliyor muyuz hep kalacak mı :D
70 benim için çok fazla olurdu
hayır kabul etmem asla!!
Evet ben onu her türlü severim
Gitsin o 30 kilosuyla evlensin
Hahaga seversem kabul ederim
Alırdım al tarafı 85 kilo olurdum 😂
alt tarafı diii :D
yine olmaz kücücük kalitesiz resim koymuşsun daha güzellerini yapabilirsin.. kendini koymadıgın sürece 8den yukarı verilmez bu arada xd
benimkisi güzel bence xdd
30 kiloalırsam yürüyemem.
buna yakılır işte...
Hahaa yakın.
Yok ya, kilo konusunda takıntım var
Hayır 😃
Etmem
Hayır etmem
Ederim.
Olurm.70 oluyorum.😂😅🤣
Bilemedim simdii
Asla..
Hamile kalınca kadınlar zaten alıyor o kadar :)
Kabul etmem
Hemen ederim.
75 kilo ile beni sevecekse kabul 😏
Etmem
Sıkıntı
Verilir o kilo ama sevdiğim yok ki.
80 ni 🙄😬 olmazgibi sanki
Hayır
Hayır
TABİİİ Kİİ!
Edemem
istemem