Bence Almamaya yemin edilsin skjssjjs

Bence Almamaya yemin edilsin skjssjjs
Gece geç saatte Beraber oturup abur cubur yiyorsunuz film izlerken, hadi oturup menemene ekmek banalım diyorsunuz, sokak lezzetleri istediniz iskemlede oturup tavuk pilav gömüyorsunuz, gece geç saatte uyandınız eşiniz ekmek arası yiyor hadi beraber diyorsunuz beraber yiyorsunuz aslında gördüğünüz kilo ama görmediğiniz keyifli geçirilen anların izleri 🥰 tabi ki dikkat etmekte fayda var ama bence sorun değil o da alır bende alırım veririz de geçirilen anılar bâki kalır 😇🌸
Bir insan bir insanı her şekilde sever kilo alınır verilir ama bakımsız, paspal olunmamalı yani temiz, bakımlı olduktan ve sağlığını etkilemeyecek kadar alınabilir.
evlenirsem eğer aldırmayı ama almamayı planlıyorum
Enteresan planlar 😂
Daha cok fit oluruz gibime geliyor ben tek başıma antrenmandan sıkıldım amma kadınlarda hep yemeye ve oturmaya meraklı kalk stadda iki saat koşalım desem yoklar
Cevap
12Cevap
Bilmiyorum olabilir belki tam tersi olabilir
Erkek arkadaşıma bugün ve daha öncede olmayacagımızı söyledim kabul etmedi ve bugünde bundan dolayı tartıştık dün normal konuşurken birden mastürbasyonla ilgili soru sorunca tepem attı git erkek arkadaşlarınla konuş demiştim bugün bu konuyu sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun dedim asıl sen kimsin yeter lan daha önce bana açık resmini attın ben sana onu dedimmi hiç yeter s. g dedi bende benim 5 ay önceki olayım ( kapalıyım saçı açık halimi attım sadece daha çok beğensin diye ama çok pişman oldum) zaten pişmanım sen bunu uyarmama rağmen dün tekrar yaptın dedim telefonu yüzüne kapattım şimdide sinirle söyledim falan dedi ama çok soğudum istemiyorum dedim bana geberiyim de kurtul dedi engelledim sizce iyi yapmışmıyım doğruyu söyleyin ama
Evlilikle kilo almanın ne ilgisi var ya 🤦🏼♀️ Ben fiziğime, sağlığıma dikkat ediyorum ve bu yüzden kilomu koruyorum.
Söz mü yani sjjsj
Kendi sağlığım için söz 😂
Süpersin
Kilo bu alınır verilir bilmiyorum şimdi acaba evlenecek miyim mesela o daha merak konusu
Büyük gizemli konular
Evet işte
Evlenince değil de iki çocuktan sonra aldım. Şu an 8 kilo fazlam var bekar halime göre.
Normal o ya
bilmediğimiz ne var şu evlilikte arkadaşlar ya niye her evlenen kilo alıyor 😂😂😂
Haha djdjjd mutluluk kiloları mı mutsuzluk kiloları mı sjsj
Merhaba,
Elimde olsa alırdım! 😅
10 senedir aynıyım! 😅
Görsel de hep hayalindi dimi skksjsk
Yok zayıf olmayı seviyorum valla 😅hopla zıplar koşar tırmanırım sıkıntı kilo ama evlilik evet 😅
Sigarayı bırak ideal damat ol bence shsjsj
İlk kız arkadaşım için bırakmıştım 😅sonra beter içer oldum
Diyorum ki eşim için bırakırım 😅
Elektronik sigara nikotin sakızı hap birçok şey aldım da bırakamadım beceremedim
Hayda sigara ile aşk hayatının bu kadar birbirine bağlı olmasına koptum sjsjsj
Ne bileyim sigarayı seviyorum 😅
Bir tek kız arkadaşım için bırakmıştım 😂
Harici seviyorum köpek gibi içerim 😂
Sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar değil 😅
youtube.com/shorts/-DPPkZejn8I?si=NcT8P7E8NLv6BDi_
YouTube kanalıma abone olmayı unutmayın falan desen sonunda süper olurdu hhhkk
Yok ya onların hepsi şey iş gruplarına attığım görüntülü cevaplar 😅
Sanal kalmak istemedim günlük hayattan şeyleri paylaşmak istedim
Normalde tamir üstüne YouTube kanalım var ancak onda da hiç demedim abone ol diye videolarımda
Hadi hepimiz abone olalım at kanalı youtuber yapalım seni burdan youtuber çıkardık deriz hjkkll
Yok yahu 😅 Teşekkür ediyorum sağolasın 😅Benim sadece aşkımda gözüm var harici hiçbir şey de gözüm yok 😅
İleride aşkım ile düşünüyorum belki ortak kanal anı paylaşımı vs vs onla tamir yapabilirim ya da sorun sıkıntı çözüm vs bir şeyler paylaşma eşim de isterse
Abi sen aşk adamı çıktın ınknln
Öyleyim valla 😅hani tek eksiğim de o 😅harici her şey yolunda 😅
Çoğu kadının hayalidir. Evleneyim de rahat rahat kilo alayım. İstediğimi istediğim kadar yiyeyim falan filan
Yok daha neler djsjsj
Evlenince görürsün
Mutlu ilişkiler ye iç gez eğlen içerdiği için birlikte kilo aldırıyor ben normalde kilo alamadığım için seviyorum bu hissiyatı🥰
Sanmıyorum , Spor benim yaşama biçimim bu sebeple yediklerimi kolayca yakabiliyorum. şu an kilo prblemi yaşamıyorsam sebebi , iradeli oluşum ve spor.
Almam metabolizmam hizlidir. Annem de zayif. Anneannem de zayifti.
Yani ben yapısal olarak kiloya müsait biri değilim haliyle almam muhtemelen
Amaann kilo alınır da verilir de ruh eşimi bulduktan sonra bi önemi yok bence fjfbhf
Doğum falan illaki alınır ama evlenen salıyo ya o bi gerçek
Hayır ben çok yiyom zaten baya yani insan yemez ama yine aynıyım
Doğum sağlık sorunu hariç nasıl olsa aldı alan adı altında bahaneye kaçmadan alırım kendime ve eşime hitaben saygımdan çok almazdım zaman kötü ve erkekler sevmez çok kilo
Hahah evet ama. rvlenir elbmez herkss bı miktar. kilo. aliyor.. haklisin şişman dencek kadar olmasın.. ama herkes bı miktar alir
Herkes belli bir yaştan sonra kilo alır ama aynada kendine bakmayı biliyor görsel açıdan korusun yeter
Evet bakımlı olsun kendine dikkat etsin herkes.. nasılsa rvlendim diye salmasin yani.. eşinin begenisini kaymetketen korksun mesela
Vakit ve imkân olursa spor salonuna gideceğim inşaallah. Spor salonuna vakit olmasa bile mutlaka kendim spor yapacağım kilo kontrolümü sağlamak için.
Bendede. :) ya da zayıf evlenelim ordan kurtaralım 😄
Çok çok zayıf mı sjsjjs
Taktik yani sksjsj
Evlilik öncesi güzel bir diyete girip iki taraf da 8-10 kilo vermeli bence. Sonra zaten alınır 😅
Vermesi ne kadar zor o kiloları. Kocamı da alır doğru spor salonuna. Evlendim diye kendini salmak yok.
Almıcam özellikle evlenınce spora salona gıdecem 😂
mutluluktan kilo almışlar
Oooo güzel cümle
Hamile kaldım o yüzden kilo alımı oldu bu ay doğum bitsin bakalım da geri vericez yine normalim
Allah korusun 😁
No spora devam etcem
Daha sevgiliyken aldım😑
Alırım ama bu kadar aşırı degl
Ben almıştım bunun önüne geçmek gerçekten imkansız
Kimseye yakışmıyor yaa
Sorunun saçmalığı
Bana kızdınız mı
Tanrım korusun.
Gece gece ne korkutuyorsun beni 😑?
Rüyana şişko halin girsin istedim 😂
Bir kez çok kilo almıştım. Bir gün hamile kalırım da çok kilo alırım diye korkuyorum 😿. İdolüm hamileyken spor yapan kadınlar. Ebru Şallı mesela fit fit çocuk doğurdu.
Sağlıklı doğum için tutar sana enişte artık bir ebru şallı gibi spor hocası sana 😂
Kısmet 😹.
Hiç kilolu olmadım, ben anlamam o işlerden.
Dikkat ederim öyle şeylere
Istesemde alamıyorum evlenince ne olur bilinmez
yok almadım 2 senede : )
Hayır..
Bilmem
Sağdaki ben
Valla umurumda değil
Yok yok
Aldık fjfj
Almak istemiyorum
Almamak daha iyi.
bilmiyorum
Evlenemem ben
Sevdigim ve beni sevdigine "inandığım" adamla birlikte olduk. Ve bakireligim gitti beni bir süre sonra terk etti. Ciddi ilişki için kiminle konuşsam bakire kız istiyor. O yüzden evlenemem dedim.
Bakir olmayan bir erkek bile konu evlilige gelince bakire kız istiyor hakları yok ama bakire kız istemeye
Bakir adam zaten bakire ister en dogal hakkı. ama bakir olmayan bir adamın bakire temiz bir kız istemeye hakkı yok
Çok nadir var öyleleri.
Ama şimdiki aklım olsa asla yapmazdım erkek olsam bende namusunu kaybetmiş bir kızla evlenmem bakir erkek olsam diyorum
şu an evli değilim ama 20 kilo aldım 5 ayda
Yokkk
Beraber almislar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?