Bu kızlar evlendikten sonra şişiyor ya evlenmemek en iyisi halamın kızı evlenince 20 kilo aldı bir kaç ayda üstelik çocuk doğurmadan

Bak o kilo alanlar hep kendini salanlar.. alan almis diye dusunenler. Ama bence evlendigi zaman daha cok bakmali kendisine, tek bir adama suslenmek iyi gorunmek harika birsey olur. Evlenen kadin kilo alir degilde evlenipte kendine bakmayan kadin kilo alir..
Yooooo
Almamak ve kendimi de salmamak için elimden geleni yapacağım.
Herifi kafesledikten rahata eriyor tabi asd dg
Cevap
10Cevap
Küçükken çok kiloluydum şimdi zayıfladım ama takıntım var kilo alınca hayata küsüyorum depresyona giriyorum. Diyelim ki aldım beni niye bu halimle sevsin der boşanırım heralde.
boşanmak için güzel sebep aSDAS:D
sanki erkek kilo almıyor hepsinde göbek... tipik türk evliliği😂 baş kaldırın bu sisteme!
Biktim genellemelerden! Annem 3 cocuk dogurdu ama yine 45 kiloya hic diyet spor yapmadan indi peki siz erkekler neden aliyorsunuz? Sizin dogum kilolarinda olmuyor? Asil bunu dusunun.
1senede 10kg aldim valla. Ama boyum uzun olduğu için çaktirmiyorum. O 10kgnin 8ini geri verdim 😂😂
Ne alaka ya evde yatıp yemek yerse tabi alır spor yapsın
Bekarken zayıf olamayanlar genelde dusunmuyor 😂😂😂
Kolpaçinodan sahne görünce güldüm, Allah da seni güldürsün :)) , valla ben kendime bakıyorum karşıdan da aynı şeyi beklerim.
Dikkat etmez kendimi salarsam alırım,, ama ben kendimden vazgececegimi düşünmüyorum
Çocuk olursa alabilirim de olmazsa almam diye düşünüyor ben :D
Düzenli seksten diyolla sebebini bilen var mı harbi?
Ben değil de benle evlenecek şanslı şeyin alacağını düşünüyorum:d
Genetik sağlam bizde kilolu insan yok metabolizma hızlı
Daha fazla alirsam patlarm die dusunuorum knk
Evlenmeden önce böyle görüneceksem neden olmasın
Kilo almıyorum ben hem sanırım evde kalcam :Dd
düşünmene gerek yok alırsın :D
benim arkadaşlarımda öyle oldu neden acaba 😂
Barbienin bıngıldağını öpesim geldi haa
Kim kime kilo aldirıyor... 😂
erkekler almaz tam tersi verir :/
Ben almam cnkü dış görüntüm ilk önceliğim
Kendimi o kadar salacağımı düşünmüyorum :)
Ay hayır ins.
hayır.. asla...
hayir
Alırız az çok
Hayir almam
Düşünmüyorum
Dusunmuyorum 👀
Düşünmüyorum
vereceğimi düşüyorum
Hemde nasıl
düşünemedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?