Nolursunuz arada kaldım ne yapacağimi bilmiyorum rica ediyorum bisiler söyleyin?

Sevgilimle Daha yeni oldu ayrılalı bana hep küfürler hakaretler hep kendini haklı sanıyor ben haklıymışım o haksız diye söyleniyor kendince 21.09 2020 de biz çıkmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu hakaret hiçbir şey yoktu 3 ay boyunca böyleydik sonra bana hadi ordan dedi Ben bununla konuşmadım sana affettim yanlışlıkla ağzından çıktı diye bana hiçbir şekilde inanmıyor güvenmiyor Ama ben ona doğrularımla geldim her şekilde benim her şeyimi biliyor hep doğru söyledim Sonra benim aileme küfür etmeler Ananı s... lafları seni herkese sik... Mahallesi s... Onun bunun altına yat Daha bir sürü şeyler sonra O bana söyledi Aynı şekilde ben de onu söylemeye başladım Çünkü artık dayanamıyordum tamam diyorum affediyorum aslında affetmem iyi olmadı onun g.. kaldırdım sonra bana yaptıklarını söylüyor ama şunu yaptım sana bunu yaptım diye Yapmasaydın o zaman sonra ben öyle bir şey demedim Hatun özür dilerim Kusura bakma sinir den sana her şeyi söylüyorum ağlamaya başlıyor sonra tamam diyorum tekrar bir hafta sonra devam ediyor eski konuları açıyor ta kıldıklarını boş boş şeylere onun üstünde bir konu bulup kavga etmeye çalışıyor resmen ben bunu anlıyorum Her dediğini yapıyorum Bir dediğini iki etmiyorum Instagram şifremi vermiyorum diye olay yapıyordu Ben de tamam dedim Instagram'a mı kapatıyorum Sen de kapatıyorsun instagramını ortak hesap açıyoruz diye kapattık sonra ortak hesabımız oldu Şu an hala açık arkadaşlarınla konuşmamı istemiyor beni sıkıyor İşe gidince WhatsApp'a girme mi istemiyor Ben de girmiyorum sonra arkadaşlarım yazıyor birkaç kişiye cevap veriyorum bensiz girdin arkadaşlarını Ne konuştun onlarla daha çok mutlu oluyorsun niye saçma sapan ergen triplerine giriyor gerçekten bu şekilde yapması insanın çok zoruna gidiyor Ailesi biliyor benim ailemden Sadece annem yengem biliyor onun ailesi bir adım atmadı Ben de diyorum ki senin babanla benim babam konuşsun diyorum Ben de istiyorum ama bu hareketleri yüzünden insan istemiyor bile insan sevdigine boyle yaparmı
Nolursunuz arada kaldım ne yapacağimi bilmiyorum rica ediyorum bisiler söyleyin?