NE YAPICAM? ? BEN NOLUR BANA BI FIKIR SUNUN?

Ya şimdi ben birinden hoslaniyor muyum bilmiyorum aslinda kolay aşık olmayan biriyim ama fiziksel olarak vücudum bunun tam tersini söylüyor 20 yasinda olmama rağmen bu zamana kqdar hicbir erkege boyle hissetmedim soyle soyleyeyim
Onun fotoğraflarını görünce ağlama isteği uyanıyor gozlerimden yaşlar akıyor bedenim çok tuhaf bi şekilde farkli hissediyorum ona odaklanasım geliyor sadece fotograflarda ama yuzunun her noktasını incelemek istiyorum ona surekli kizgin hissediyorum EN ONEMLISI RÜYALARIMA HER GIRDIGINDE HEYECANLA SANKI GERCEKTEN YQSAMKSIM GIBI UYANIYORUM HATTA ONA SARILDIGIMI HORDUGUMDE HEYECANDAN KALBIM YERINDEN CIKIYOR HER NE KADAR RUYA OLSADA GERCEK HQYATTA HISSEDIYORUM BU HEYECANI... bunlardan ziyade sürekli ortak şeylerimiz çıkiyor bundan dolayi sanki ruh esiymisiz gibi hissediyorum ornegin bi sarki bana onu hatirlayiyor sonraki gün o sarkiyla hikaye atiyor gibi instada fazla aktif değil onu dusundugimde hikaye falan atiyor size cok acinasi gelebilir ama oylesine baktirdigim tum fallardaki kismetin tipatip o yani...
Aslinda hiç hoşlandığımı dusunmuyordum ta ki bunlari yasayana kadar ve benim için çok üst birisi yani o parisse ben karsim gibi ben bu durumda sizce ondan hoslaniyor muyum ama asiri imkansiz biri ben napcam nolur fikir verin
NE YAPICAM? ? BEN NOLUR BANA BI FIKIR SUNUN?