SİZCE NE YAPAYIM UZUN AMA OKUYUN LÜTFEN?

neredeyse 2 yıldır evliyim eşimin artık beni sevmediğini düşünüyorum bana eskisi gibi ilgi göstermiyo1 senedir aynı sürekli maç izliyo telefonunda da mac oynuyo varsa yoksa maç bana ilgi goster diyorum aradan 2 saat geciyo anca ondada bi kere öpüyo bak ilgi diyo dalga gecermis gibi sonra bu konu d tartışıyoruz hemen küfür ediyo yok ya yok anan da oyle falan diyerek aşagiloyomus gibi sonra trip atıp sinirlenince hemen ayrilma konusuna baskı yapiyo ve eskiden şiddet göstermiştj hamileyken ve cocuk varkende sonra oglumuzu kaybetti aralik ayinda vefat etti 😔😢 sonra onun memlwkwtine tasindik falan 1-2 ay iyiydik bu olay yuzunden, sonra biseyden dolayi lavga ettik ana avrat sovdu evden kovdu ve bu 3. kovuşu ben de ailemin evine döndüm boşanicam falan dedim 1 ay gecti baristik iste oglumuz boyle olsun istemezdi falan diye kandim yani simdi de ayni tavirlarina devam ediyor hatta dun kavga ederken elini kaldordi ama vurmadi bacagima tekme atti ben de demistim bidaha yaparsan giderim demistim eskiden twkrar siddet gosterdi ben katlanamiyorum artik eskiden askim gitme falan diyodu simdi ise ne bok yersen ye umrumda degilsin artik dedi ben de bak gidince gorursun dedim odasina cekildi arkamdan saydirmaya devam etti bilmiyorum ben de bisey hissetmiyorum artik ve bosanmak istiyorum sizce ne yapmaliyim
SİZCE NE YAPAYIM UZUN AMA OKUYUN LÜTFEN?