Ne yapacam akıl verin?

Tesettürlüyüm 7 aydır sevgilim peçe takmam için uğraştı ama ben bi türlü yapamadım istemedim bu süreçte hep kavga ettik çok yıprandık, dün kavga aşırı büyüdü. “Beni yorma yarından itibaren yapacaksın “ dedi sen hangi konuda mutlu olacağını bilmiyon senin mutluluğun için zorla yaptırcam dedi , ben kabul etmeyince gülerek seni mahvedecem deliyim ben s*kerim ortamı dedi ve ilk defa küfür etti💔 kendinde değilsin küfür etme dedim , takmayacaksan sg dedi. Cevap “ver evet mi hayır mı dedi “hayır dedim “zorla da mı olmuyor dedi “son konuşmamız Ss’te seste “senin de babanı da babanın babasını da… “diye küfür etti ve yürügit köpek kızı dedi ben de engelledim o da engellemiş. Yemin ederim ilk defa böyle konuştu 😔 inanamıyorum benim tanıdığım sevdiğim bu değildi. Sırf ilk defa ona hayır dedim diye bu kadar kötü davrandı.. sadece kendi istediği olsun istedi çok bencil davrandı. Geri döneceğine eminim ama tekrar olur diye korkuyorum.. ayrıldığımı düşünsün ders verip pişman ettirmek istiyorum ne yapmam gerek? ( bu arada babaannem az önce vefat etti yazarsa söylemeli miyim?)
Güncellemeler
+1 yıl
4 yıllık bir ilişki.. ve gerçekten ilk defa küfür etti
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten dönmeyeceğim ama ilerde ne olur bilmiyoruz nasip. bu yüzden eğer eşim olursa bu şekilde olmasını istemediğim için sordum. Sağolun
Ne yapacam akıl verin?