Ne yapacağım ben? LÜTFEN OKUYUN?

25 yaşındayım KPSS hazırlanıyorum. Tepemde sürekli ya iş bul ya ders çalış ya iş bul ol ya ders çalış diye söylenip çıldırtan insanlar var. Ders çalışıyorum ama asla yetmiyor onlara ve bunu sürekli nişanlıma bağlıyorlar. O senin dersine mani oluyor gibisinden ama alakası yok ben istiyorum ben arıyorum ben konuşuyorum yeterki elimde telefon görsünler direk nişanlıma yoruluyor ya da instagrama yoruluyor derse bakma ihtimalimi bile düşünmüyolar bıktım artık. İş bulanlar oluyor bana çalış diye ama istemediğim işler ve o ortamlarda çalışmak istemiyorum birşeyler öğrenip kendimi geliştireceğim işler asla değil. Hiçkimse beni anlamıyor sürekli baskı sürekli baskı 4 yanımdan baskı bütün sülale resmen beni konuşuyor bu yaşta hala bir şey olamadı diye bunalıma girmek üzereyim... Kardeşim benden 1 yaş küyük o çalışmaya yeni başladı sürekli bana öğüt veriyor çalış sürekli evde mi duracaksın diye.. Kuzenimle aynı yaştayız o daha okulu bile bitirmemişken herkes bana yükleniyor artık dayanamaz hale geldim. Susturamıyorum kimseyi ne yapacağım ben?
Ne yapacağım ben? LÜTFEN OKUYUN?