Biliyor musun.. aşka muhtaç olan, sevgiye aç olan biri, eğer biri ile birlikte olmak adına el atmaktan korkuyorsa karşındaki insan da sadakat vardır. Bunlardan biriyim... Sanırım sende benim gibisin. Biri olsun benim olsun tek olsun. Sadece bana ait olsun. Üzülmek istemiyorum, üzmek istemiyorum. Sahip çıkmak istiyorum ve sahiplenilmek istiyorum. Eğer kabul edersen biraz konuşmak isterim.
Yaş geçiyor be? Yalnızlık Allah'a mahsus değil mi. Sen korkularından dolayı bunları söylüyor ve aslında ikilem yaşıyorsun. Sahiplenilmek istemez misin? Ne kadar güzel bir oluşum değil mi. Sevmek sevilmek kadar başka güzel ne olabilir. Korkularını yenebilmen için tek dediğin biri ile irtibat kurman gerekir. Tüm cesaretini toplayarak hemde. Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya hanımefendi. Yine de siz bilirsiniz bu ben ya da başkası. Ama elbet bir gün diyorum ben. Hayırlısı olsun 🤲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Takılacak birini arıyorsun işte. Merhaba diyebilirsin :)
Nasıl yani takılacak, öyle olsa neden kaçayım
Hayatıma dahil olmadan takılacak birini
Böyle biri nasıl bulunur ki, ayrıca bu kullanılmak olur çok da işime gelmez
Sen onu kullanmış olacaksın eğer kullanma ise :)
Bunu ıstemem
Karşılıklı anlaşma olursa kullanma olmaz
Nasıl bir anlaşma
Birlikte takılacağız ancak sevgili olmayacağız anlaşması
Bunun bir adı var ve ben bunu istemiyorum çünkü sadakat olmuyor işin içinde
Sadakat olan da sana zarar veriyor
Sadakat olmazsa olmazim bu yüzden yalnız ve rahatım
Yalnızlığında mutluluklar :)
Aşk acısı zor kanka 🤣 Tavsiye etmem. Takıl kafana göre. Yalnızlık iyidir
İşte böyle deyip vın
Takıl o zaman, başta söyle durumu çokta şey etme
Neyi söyleyeyim
Bağlanmadığını ve korktuğunu. Duruma göre olayların gelişeceğini, çok heveslenmemesini ve kendini bağlamamasını
Baştan bağlanıp geliyorlar
O da onların mallığı
Aslında bağlanmıyorlar, sevişmek için türlü numaraların altına yatıyorlar ve hedefe ulaşamayınca rota değiştiriyorlar
Onlar değiştirmiyor ben hep değiştiriyorum yani iki kelime sonrası red
Ne arıyosun da bulamıyosun
Sadakat ve kalbim çarpmıyor
Bulursun bi gün çok takma
Taksam yılardır yalnız olmazdım
Mantıklı 🤔
Denemeden bilemezsin bebişko
Zaten sorun orada, denemeye yeltenemiyorum
Yeltenmen gerekiyor ama canısı
İş ciddiye binecek gibi olunca konuşmaları kesiyorum buluşma zaten yok
Olmaz
Silersin brom tekrar yemicem merak etme
gecmıstekı acı tecrubelerdır ve kacmamak gerek
yanlız olma işte
Serseri birinin elinde olmaktansa yalnız daha rahat, sorun yok
cok sey derdim ama onyargılısın bırsey demıcemm
Ön yargı değil, tercihim değil konum sadakat
uyelık ısmın urkutucu gelmıs olabılır ama sadakat konusunda kımse benden ıyı olamaz
Aynı şeyleri yaşıyorum...
Evlenmiş boşamış biri olarak, tecrübeyle sabit... 😏
Evet bu doğru
Aynen öyle
Biliyor musun.. aşka muhtaç olan, sevgiye aç olan biri, eğer biri ile birlikte olmak adına el atmaktan korkuyorsa karşındaki insan da sadakat vardır. Bunlardan biriyim... Sanırım sende benim gibisin. Biri olsun benim olsun tek olsun. Sadece bana ait olsun. Üzülmek istemiyorum, üzmek istemiyorum. Sahip çıkmak istiyorum ve sahiplenilmek istiyorum. Eğer kabul edersen biraz konuşmak isterim.
Teşekkür ederim ama benim kalbim kimseye geçmiyor bunu çözebilmiş değilim. Size kolay gelsin sadakat zaten en önemli konum
Yaş geçiyor be? Yalnızlık Allah'a mahsus değil mi. Sen korkularından dolayı bunları söylüyor ve aslında ikilem yaşıyorsun. Sahiplenilmek istemez misin? Ne kadar güzel bir oluşum değil mi. Sevmek sevilmek kadar başka güzel ne olabilir. Korkularını yenebilmen için tek dediğin biri ile irtibat kurman gerekir. Tüm cesaretini toplayarak hemde. Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya hanımefendi. Yine de siz bilirsiniz bu ben ya da başkası. Ama elbet bir gün diyorum ben. Hayırlısı olsun 🤲
te Allahım yarabbim siz ne kadar sonradan gelen insanları çok uımursuyorsunuz siz başkasının sevgisine mi muhtaçsınız :D
Olmadığım için zaten hep yalniz vev kafa rahat
ee o zaman neye takıyorsun bu kadar bende sevgili sevmiyorum :D
Zaten uzun yıllardır kullanmıyorum sorun değil
Ben de biriyle başlamaya korkuyorum
Korku guvensizlik
guvensizlik herhalde
Çözüm?
Uzat bence olmazsın
Sanırım ben de
Yaşamış olduğun kötü bir tecrübe var mı
Bende böyleyim
Zevkine bak