Merhaba ben çok güzel bir kızım övünmek gibi olmasın yanlış anlamayın ama mesela geçen bi çocuk bana sana aşığım dedi ilgi gösterdi vs şimdi günaydın bile yazmamış bende üzülüyorum başkası olsa kızım o kadar güzelsin buna mı üzülüyorsun der nasıl düzelticem ben kendimi biri ilgi versin az bişey bağlanıyorum hemen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkili ilişkiler konusunda biraz tecrübe kazanınca, daha objektif bakmayı öğreneceksin. Güzel bir kızsan talep çok olur. Belki de bu seni bu konuda rahat kılıyor. Ama seni geren, sana karışan birisi ile değil, saygı duyan, benimseyen birisi ile sevgili ol. İlişki sana kendini değerli hissettirsin. "Onu giyme. Oraya gitme, onunla konuşma." diyen birisinin sana kendini değerli hissettireceğine inanıyor musun? Bir de herkese hemen güvenme. Güven zamanla edinen bir duygudur. Sabırlı olman gerekiyor. Hemen kendini de kaptırma. Sonra çok üzülürsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk aşamada bu ilişkinin size zarar verdiğini, böyle devam ettiği takdirde ruh ve beden sağlığınızın bozulacağını kabul etmeniz gerekiyor. Şu anda odak noktanız, bu bağımlılıktan kurtulmak olmalı. :) :) Çünkü bu sorunu halledemezseniz hayatınızdaki her şey kötü gidecek ve çok daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bu nedenle diğer sorunlarınızı erteleyeceksiniz ve sadece bunu halledeceksiniz. Bunun için ailenizi, yakın arkadaşlarınızı, dostlarınızı alarma geçireceksiniz. Bugüne kadar bu ilişkide önceliğiniz hep sevgilinizdi. Hayatınızın her anını, yapacağınız her şeyi ona göre planlıyordunuz. Artık kendinizi düşünme zamanı geldi. Bu nedenle kesinlikle ‘Hayır’ demeyi öğrenmeniz gerek. Sevgiliniz de sizin ona bağımlı olduğunuzun farkında. Bu nedenle “Gel” dediğinde geleceğinizi, “Git” dediğinde gideceğinizi biliyor. “Hayır” demek için bahaneler bulun. “Neden gelmiyorsun?” sorusuna cevaplarınız hazır olsun. “Evde işim var”, “Annemin bana ihtiyacı var”, “Yeni bir iş aldım, onunla ilgilenmeliyim” gibi... Bağımlı olduğunuz için hayatınızı kontrol etmekten acizdiniz. Bu nedenle özellikle de sevgilinizin hayatını kontrol etmeye yönelmiştiniz. Onu değiştirmeye çalışıyor, sizinle ilgilenmediği için buna neden olabilecek şeyleri de kontrol altına almaya çalışıyordunuz. Artık bundan vazgeçin. Kontrol önceliğini kendi hayatınıza verin. Siz kendi hayatınızdan sorumlusunuz. Bağımlı olduğunuz sevgiliniz hayatınıza girmeden önce ne yapardınız, bir düşünün. Belki spor yapıyordunuz, belki müzik aleti çalıyordunuz. Belki el sanatlarıyla ilgileniyordunuz. Şimdi yeniden eskiye dönme imkanınız var. Daha önce bir uğraşınız yoksa şimdi edinebilirsiniz. Kurslar, konferanslar ya da internet üzerinden takip edilebilen dersler... Tercih sizin. :) :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hayır demeyi öğrenmeliyim ama hep şu geliyor aklıma ya karşımdaki kırılırsa falan bide hemen bağlanıyorum 1 günlük biri ilgi gösterdi diye sanki 1 yıldır sevgiliydik gibi üzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Güzelsin veya değilsin bilemiyorum.
Her ilgi gösterene bağlanmak doğru değil her türlü insan var senin bu durumunun farkında olan biri çok daha fazla uzebilir seniAşık olmuştur ama senin tavrın nasıl onu bilemiyoruz ki belkide sen soğuk yaptın fazla üzerine gelmek istemedi Biraz zaman ver bakalım00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hemen herkese inanmamakla başlayabilirsiniz yani biraz sorgulayıcı ve şüpheci yaklaşımda bulunmanızda fayda var çünkü herkesin nasıl lafına güvenilmeyeceği gibi sevgisine de güvenmemek gerekiyor diye düşünüyorum. Yani bunun sizin elinizde olduğuna inanıyorum. Eğer isterseniz yaparsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Böyle aşığım diyen bazı duygudan yoksun, gerçek sevgi ve aşk denen şeyi hayatı boyunca sadece film ya da dizilerden izleyip duyan insanlar var bi de.
Onlara inanmayı lütfen bırakın.
Gerçekten seven insan tribe girmez, bi var bi yok davranmaz.
Umarım mutlu edecek birileri çıkar karşınıza...11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🤧
+1 yılBir erkek bir anda tüm ilgiyi verip sonrada çekiyorsa yeni bir ilişki istemiyordur ve seni oyalamak istemiyordur bide bu durumu taktik olarak kullanan tipler de var ilk önce tüm ilgiyi veriyor sonra artık sen flörtlelmek istiyorsun o da kesiyor soğuk duş etkisi yapıyor sana ve sende takıntı haline getiriyorsun genellikle bunu özgüveni düşük kendini beğenmeyen veya negatif-karamsar tipli erkekler yapar. Diğer bir seçenekte istediği başka şeyler vardır baktı ki sen öyle bir kız değilsn çocukta geri adım attı sessizce ve usulca uzaklaştı.
114 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın şu üzülme huyundan vazgeçsem iyi olucak
- +1 yıl
Hemen herkese bağlanma erkek bu ve bu erkeklerin bir çok taktiği var egolarını tatmin etmek için sırf böyle davranıyorlar ama umarım bunu yapanlar pişman olur sende yoluna bak 😊
Soran+1 yılŞey ama bu çocuk bana günaydın yazmadı diye bende şey yaptım eski kankamı erkek hikayeme attım yakın arkadaşlara kalbim senden vazgeçmeyecek şarkısı koydum arkadaşımın. Fotosunu koydum o beni seven de bb yazdı bende peki sen bilirsin yazdım görüldü attı hata bende mi ben sadece kıskanır belki diye yaptım
- +1 yıl
Senin yaptığın kötü olmuş ne kadar karşı taraf hatalı olsada artık sende hatalısın erkeğin gururu bir kırıldı mı daha geri dönemez o yüzden bu çocuktan pek ümit bekleme dönerse de bir kızdan sonra boşta kalınca döner bunu da sen kaldırabilir misin bilemem
Soran+1 yılHaklısın neyse ya boş ver
Soran+1 yılÇocuğa yazsam mı küs müyüz diye acaba peşinden koşuyorum sanar mı
- +1 yıl
Hayır saçmalamaaa
- +1 yıl
Burnu kalkıcak egosu şişicek😲😲
Soran+1 yılAyn yarın okulda görünce yazar belki
- +1 yıl
O yazarsa yaz ama yazmazsa sakın yazma ve yazdığında ağırdan alırsan iyi olur sürünsün birazcıkk😊
Soran+1 yılHaklısın ama şu an benimde hatam var çocuk gibi davrandım
- +1 yıl
Çok takma ya hatasız kul olamaz seni seviyorsa sana değer verir bir hatadan seni bırakmaz afedebilmek için bir ol bulur
Soran+1 yılEvet haklısın boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karşındaki kişilerle alakalı değil, seninle alakalı bir durum. Yani bunu karşındaki insanları kontrol ederek değil, kendini düzelterek yapabilirsin. Kendi değerini karşından aldığın ‘’ilgiye’’ bağlamışsındır ve bu sebeple gelmediği zamanlarda değersiz ve boş hissediyorsundur. Bunu değiştirmen lazım. Onların yazması ve ilgilenmesine bağlı değil senin değerin. Bunun üzerine çalışman lazım.
15 Yorumla
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi bende ben sana güvenemiyorum vs deidm oda ok Allah'a emanet dedi görüşürüz dedim bende
Cevap sahibi+1 yılYani gördüğün gibi o da çok ilgili değilmiş, bir şey kaybetmemişsin önemli. Sana gerçekten değer verenle ol, bir öyle bir böyleyle değil. Dengesizlerle ki uğraşacaksın?
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılYani böyle dediğime bakma elbette hoşlanmışsındır zorlanıyor insan o an anlayabiliyorum seni. Ama sen kendi kendine önem vermezsen, herşeye göz yumarsan herkes her şeyi yapar. Baktın dengesiz bırak değişmez o adam. Seni sevecek daha düzgün insanlar vardır. Birine takılı kalma. İlgiye de çok tav olmamaya çalış. Çünkü o senin değerinle bağlantılı değil.
Soran+1 yılHaklısın şey ben sana foto mu atsam yorumlar mısın mutsuzum da
+1 yılKızım her selam verene dusme akıllı ol.
1 ay elini bile tutma
2. Ay elini tut ve yanağından öptür
3. Ay dudaktan öptür.
4. Ay daha rahat ol.
5. Ay üstü kapali seviş
5. Ay açık seviş.
6 . 👿👿👿
Minimum bu şekilde tabi istersen. Ha el ele tutusurum hep dersin ayrı konu.05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ya yazdıkların nry
- +1 yıl
@_selinsu gel sana da açıklayayım 😅😅
- +1 yıl
@_selinsu üzdü 😶
+1 yılİlgiye kapanmakta doğru değil sadece dozunu bilirseniz bu yeterli olur. Yeni tanıştığınız kişiye fazla güvenmeyin ilk başta az şüpheli yaklaşın ki karşı tarafta ilgiyi biraz kesicektir. Zaten zamanla arkadaş kalmaya devam ettiğiniz anda yakınlaşmalar başlar o zamana kadar bişey olmadıysa ondan sonra da olmaz demektir. O zaman güvenebilirsiniz diyorum.
00 Yorumlaİnsanlar genelde tutarsızlar. İnsanlardan yana beklenti içine girmeyi bırakırsan eğer daha mutlu olabilirsin. En azından daha az hayal kırıklığına uğramış olursun. Bunu deneye deneye, zamanla ve kendini de biraz zorlayarak, başarabilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılŞey ama bu çocuk bana günaydın yazmadı diye bende şey yaptım eski kankamı erkek hikayeme attım yakın arkadaşlara kalbim senden vazgeçmeyecek şarkısı koydum arkadaşımın. Fotosunu koydum o beni seven de bb yazdı bende peki sen bilirsin yazdım görüldü attı hata bende mi ben sadece kıskanır belki diye yaptım biliyorum hata yaptım ama şimdi özür dilersem peşinden koşuyorum sanar
Soran+1 yılSevgili değildik ne alaka bişi dicem özür dilemem ben bu sefer der nasıl da peşimden koşuyor falan
Soran+1 yılEn iyisi umursamamak giden gider gelen gelir sabah okulda görürse yazarsa konuşurum
Soran+1 yılEvtt
+1 yılYok ya inanma seviyorum diyorlar yok o kızı takip ediyorlar yok bununla samimiyete giriyorlar aşığım ya da seviyorum ikisine de inanma yalan abi 😏
10 Yorumla
+1 yılŞimdi herhalde sana güzel diyen bir erkekler olmuş senin biraz popon kalkmış canım ve o kişiden de aynı tepki alamadığın için bağlanma hissayatlara kapılmışsın bencee öyle şeylere girme kuzum bak gözlemle hal ve hareketleti kimlerle takılıyor daha sonra bir güzel analiz yaptıktan sonra çocuğa karşıbaynı duygular içinde olacağını sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kıskanma
Bırakacaksın hepsi aynı iki gün ilgi gösterip sonra sıkılırlar ciddiye alma her ilgi göstereni
10 Yorumla
+1 yılBiz seninle aynı durumdayız😂 Biz kendimize gelmediğimiz sürece bu erkekler bizi üzer. Önce öz güvenli olup insanlara bizi her an kaybedebilecekleri endişsi vermeliyiz. Sen de benim gibi hemen bağlanıp bunu yapamıyorsun anlaşılan. Hoşlandıysam hrmen bağlanıyorum ben🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılGüzel biriysen bu tür şeylere alışkın olman gerekiyordu... ilgi gösteren çok olsa güvenmezdin o zaman kimseye.
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba bir çocukla tanıştım konuştuk sonra neyse ben buna fazla yüz vermedim oda sabah bana günaydın yazmadı sonra olay böyle büyüdü ve konuşmadık neyse bana görüşürüz dedi bende görüşürüz dedim sonra ben beni kıskansın diye bi çocukla hikaye attım buda görüp bana bb yazdı neyse sonra gece oldu ve benim fake hesabım vardı istek atmıştım ordan benim olduğumu bilmiyordu ona yazdı sevgili olalım vs diye sonra o kızla yani benim fakemle fotoğraf attı hikayeye neyse ben dedim sen ne kadar yüzsüz birisin vs sana güvenemem vs dedim bana dedi ki gerçekten kıskan diye yaptım aşığım sana cidden dedi yalvarıyor bana bayadır bende dedim yarın yüz yüze konuşuruz bu arada çocuk okuldan sizce napmalıyım?
- +1 yıl
Temiz beynimi yaktin bravo
yaşadığın tecrübeleri hatırlayarak, kabullenerek ve başka erkeklerin var olduğunu anlayarak. drmiyorum her önüne gelen ile konuş, lafımı doğru anla. sadece idrak ile çözülür bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların senin zaafindan yararlanmasına izin verme hayatında hiç ilişki yasamadinmi ciddi bir anlamda
08 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım fakat ne demek istediğini anlamadım daha açık konuşur musun
- +1 yıl
Seni anlayan duygularına sahip çıkan gerçekten dış güzelliğine önem vermeyip içindeki değeri anlayan olmadımi senin gibi derin yaşayan
Soran+1 yılYazdım sen bana göre biri değilsin yazdım oda şöyle yazmış
bak ben seni gerçekten çok seviyorum sevdiğimi daha önce söyleseydim şu an sevgiliydik ama daha birbirimizi tanımıyoruz sana da bu konuda hak veriyorum herşeyini karışıyorum herşeyini kısıtlıyorum zaten sen benden soğdun ve bunun farkındayım- +1 yıl
İnsanlar bir birini tanırken en önemli duygu güvendir bu güveni hissetmek ve karşındakine hissettirmek tanırken böyle kıskançlık yasakları getirerek bir yere varamazsın sadece kendi egosunu tatmin eder kendini rahatlatır seni ise bu tür kısıtlamalar veya kiskanmalar seni yorar ilişkine kendini veremezsin bence bir erkeğin kaçamak sözleri bunlar insan gerçekten sağlıklı bir ilişki ve tanımak istese bunu yasar ve yaşatır
Soran+1 yılMerhaba bir çocukla tanıştım konuştuk sonra neyse ben buna fazla yüz vermedim oda sabah bana günaydın yazmadı sonra olay böyle büyüdü ve konuşmadık neyse bana görüşürüz dedi bende görüşürüz dedim sonra ben beni kıskansın diye bi çocukla hikaye attım buda görüp bana bb yazdı neyse sonra gece oldu ve benim fake hesabım vardı istek atmıştım ordan benim olduğumu bilmiyordu ona yazdı sevgili olalım vs diye sonra o kızla yani benim fakemle fotoğraf attı hikayeye… [+]
- +1 yıl
Peki anlamadığım konu önce istemiyorsun sonrada görüşürüz diyorsun peki neden sonrada onu deniyorsun. Onu tanımak taktigimi yoksa kıskandırma neyin nesi
Soran+1 yılTanımak
- +1 yıl
Günaydın seni anlamak isterim ama ilişkini daha sağlıklı daha güçlü bir duruma bu tür davranışla getiremezsin. Aksine kaybedersin ve kafan karışır tanımak ya da güvenebilmek bu şekilde olmaz. karsindaki kişi bunu anlarsa senin güvenini kazanmak için suni davranışlar yapar o güveni aldıktan sonra da bam başka bir insan olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maşallah diyelim nazar degmesin ilgi göstermek güzel bişey baglanmakta güzel bişey amandogru kişiye baglanmaktan bahsediyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bilemiyorum çok hızlı bağlanıyorum takmamam lazım
Soran+1 yılHaklısın bıktım valla
Soran+1 yılAhaha🤭
Soran+1 yılSence çocuğa yazsam mı küs müyüz diye
+1 yılKarşı taraf güzel olduğunu görse, her şeyin düzeleceğini mi sanıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılboş ver bitti. Dedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi bende ben sana güvenemiyorum vs deidm oda ok Allah'a emanet dedi bende görüşürüz dedim
- +1 yıl
Çok yüzeysel bir konuşma olmuş görülen kadarıyla... Güven oluşmadan hiçbir şey oluşmaz, oluşursa sağlıklı gelişmez.
Soran+1 yılBen iyi mi demişim
- +1 yıl
Sanal ortamdan gerçek hayata mı geçmek istiyordun ilişkinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok da şımartıp tepene çıkarmamalısın. Yoksa sonradan erkeğin kafasında soyle bir düşünce oluşuyor; " bu güzel kız bile bana baktıysa herkes bakar" diye düşünür ve yeni yelkenler açar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAdın haklı falan mı🤭❤️
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı şeyleri yaşadığımdan biliyorum. Bazı erkekler gerçekten aciz gercekten. Birini sevip onunla mutlu olmak varken hep yeni ilişkiler istiyorlar aldatıyorlar veya çekip gidiyorlar. Adam gibi sevenler de bizi bulmuyor maalesef onları da üzen başka insanlar oluyor.
Soran+1 yılŞey ama mesela biriyle tanışıyorum samimi konuşuyorum saygılı bir şekilde anlattığım olaydaki çocukla da arkadaş olduk canım falan diyor ama olsun hata yapmıyorum umarım
+1 yılİyi de bir sabah günaydın yazmaması sana aşık olmadığını göstermez ki 😀 çok basit şeylere takılma.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞey ama bu çocuk bana günaydın yazmadı diye bende şey yaptım eski kankamı erkek hikayeme attım yakın arkadaşlara kalbim senden vazgeçmeyecek şarkısı koydum arkadaşımın. Fotosunu koydum o beni seven de bb yazdı bende peki sen bilirsin yazdım görüldü attı hata bende mi ben sadece kıskanır belki diye yaptım HATA YAPTIM EVET NAPCAM YARDIM ET
+1 yılBu devirde aşığım diyene bakmiyasin! Aşk kelimesi anlamını kaybetdin. Tıpkı insanlar gibi
10 YorumlaO herkese yazıyordur. Kendine özel olmayan hiçbir ilgiyi önemsememelisin.
00 Yorumla
+1 yılSizin nesil böyle şıpsevdi şıpvazgeçti... sadece zamanla anlarsın
00 YorumlaSadece günaydın yazmadığın için mi üzüldün jejdjsndnfjsfj
00 Yorumla
+1 yılolum aşık olmak zamanla olur zaten az kafanı çalıştır
00 YorumlaHer yanaşana hemen güvenip samimi olma bir mesafe olsun aranda uzun süre tanımya çalış sonra ilişki düşün zaten uzun süre senden karşılık görmeden seninle konuşuyor ilgi gösteriyorsa senden gerçekten hoşlanıyordur demektir
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri yok maalesef
Soran+1 yılUmarım ya
+1 yılAllah baska dert vermesin canim ya.. nasil da kangren ol muuş
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir kızım😂komik geldi bunla konunun bağdaşmaması her neyse güzelsindir ama boşsundur ondan belki kaçmıştır. Veya aşığım diyen insan böyle davranmaz hevestir. Çokta şey yapma yani gülüm. Özgüveni fazla sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzellik her şey değil. Beyin önemli yazdığından da akıl noksanlığın var onu anladım. Güzel olunca üzmezler mi sanıyorsun yavrum.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de bir defalık bir şey ise bu yazamamak işi çıkmış başka bir sebep vs olamaz mı *
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilgisiz kalmissin her güzel şey diyene baglaniyon demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuzellik gorecelidir. Kendi resmini ve cocugun resmini at bende fikrimi belirteyim.
00 YorumlaBu benim açımdan aileden gelen bi eksiklik eğer aile tam sevgiyi gösterebilseydi dışardaki en ufak bi ilgiye bile kanmazdık
10 YorumlaSabah akşam mesaj atacak hali yok çok ilgi sevgi bekleme
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi bende ben sana güvenemiyorum vs deidm oda ok Allah'a emanet dedi
Kimse sevmiyor mu seni ailen arkadaşların vs en önemlisi sen kendini sevmiyorsun en ufak ilgiye sevgiye bağlanmak ciddi bir problem senin için
10 YorumlaBence net uzak duruyordur senden, kaçan kovalanır misali..
17 Yorumla
Soran+1 yılValla geçen yalvarıyordu ama
Soran+1 yılÇocuk bide çok kızı takip ediyor full kız
Soran+1 yılYa ben bundan özür dilesem mi acaba ama peşinden koşuyorum sancak
+1 yılSende sorun yok sorun onda ya ayrangonullu ya da numara
00 Yorumla
+1 yılSanirim bu yapı meselesi profesyonel yardım alabilirsin
00 YorumlaSende onun gibi davran bak o zaman nasıl dönüş yapıyor
00 Yorumla
+1 yılSamimiyet yoksa aranızda sende yazma
09 Yorumla
bak ben seni gerçekten çok seviyorum sevdiğimi daha önce söyleseydim şu an sevgiliydik ama daha birbirimizi tanımıyoruz sana da bu konuda hak veriyorum herşeyini karışıyorum herşeyini kısıtlıyorum zaten sen benden soğdun ve bunun farkındayım- +1 yıl
Sende iyi yapmışsın.
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi
Soran+1 yılBende dedim emin msiin diye güvenmiyorum dedin dedi
- +1 yıl
Lafını yemiş Bay bay böyle gidersin işte paşa paşa
Soran+1 yılBende dedim emin msiin diye güvmnmiyorum dedin dedi
- +1 yıl
Sende güvenme tabi.
Soran+1 yılGerçekten olmucakmıyız yani dedi ne desem
- +1 yıl
Avucunu yala söyle.
+1 yılOhoo sen basite kaçıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin uyguladıği bir taktik. Uzak durunca kızlar peşinden koşuyor vs. sen buna düşme, engelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılBelki gece uyumadı sabah geç kalktı
05 Yorumla
Soran+1 yılHikaye atıyor bana bakmıyor
- +1 yıl
Fazla kısıtlıyorsun, güzel kız olduğuna emin oldum çünkü tipik güzel kız huyu: kıskanç, fazla ilgi isteyen.
Böyle devam edersen sadece efendi erkeklerle anlaşırsın ben olsam ben de ayrılırdım kısıtlanmaya gelemem
Soran+1 yılGiderse gitsin banane
- +1 yıl
Sorun yok o zaman 🤝
Sıradakine bol şans
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi
Vur kaç taktiği, düşme bu oyunlara
01 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyorsa gerçekten
Belli ki o senden daha üst klasmanda
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılDeğil zaten ilk bana fotosunu atamadı reddersin diye atamadım demişti
Soran+1 yılEvet xöwösösööds
Soran+1 yılAaa tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birine aşık olabilir
00 Yorumla
+1 yılEe yazsin mi sürekli wk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılS*lak olduktan sonra güzellik 10 para etmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. :))) bende çok yakışıklıyım napicaz asddfg 😂
00 Yorumla
+1 yılGünaydın ve iyi geceler o zaman 🙂
00 Yorumla
+1 yılŞizofrence yorumları okumaya geldim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhadi ordan çek gitsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Aradğını bulamamıştır
00 YorumlaBu şekilde yanılarak.
010 Yorumla
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi bende ben sana güvenemiyorum vs deidm oda ok Allah'a emanet dedi
Soran+1 yılAyn boş ver o kaybetti bide şey sana Instagram dan fotomu atsam beni yorumlar mısın güzel değilim bence ben
Soran+1 yıl212loren ig yaz
Soran+1 yılHayır bu sadece 212loren
Soran+1 yılSen ver ben yazarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence 2-3 kişi yazınca sen kendini güzel sandın
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka
- +1 yıl
sende çirkinsin galiba
Cevap sahibi+1 yılAhahahhshahahahhahah işine gelmedi galiba
Soran+1 yılÇekemedin galiba gizli kullanıcı xlmwmsmwms
- +1 yıl
kendini çirkin görmüyorsan güzel görüyorsun o zaman aynı şey senin içinde geçerli
Cevap sahibi+1 yılNeden 2 farklı hesaptan aynı anda yazıyorsun çirkin olduğun kadar özgüveninde yok sanırım zor olmuyor mu aynı anda 2 hesaptan yazmak ahahahahahahahhahaha
- +1 yıl
sjsjdj sen sorunlusun xd
Soran+1 yılNe alaka aynı hesap şxöwösöwösöw
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahhahahahahshahahahha ruh hastası seni dskdkdmkdkf
- +1 yıl
pot kırdı boş ver
Onla mutlu olmadın onsuz mutsuz olasın
10 Yorumla
+1 yılSandığın kadar güzel değilsin
021 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun
- +1 yıl
Seni aramamıs bile güzel olsan arardı
Soran+1 yılFotosu yoktu istedim atmadı nedeni ise onu beğenmem redderim diyeymiş
Soran+1 yılOndan atmamış
- +1 yıl
Günaydın niye yazmamış ilgi gösterince şımarırsın diyeöı
- +1 yıl
Çocugu görmedin mi sen
Soran+1 yılDüne kadar aşığım seni seviyorum yazıyordu
Soran+1 yılFoto atmıyordu dün zorla attırdım neden atmadın bu zamana kadar dedim beğenmezsin diye dedi
- +1 yıl
İyide sonsuza kadar kendini saklıcakmıydı nasıl bir mantık
Soran+1 yılİşte buluşunca görürsğn diyodu
- +1 yıl
Ozman beğenicekmiydin ki sanki
Soran+1 yılNe bilim işte ya🤭
- +1 yıl
Sen hoşlandın mı çocuktan
Soran+1 yılİlgisi iyiydi sadece
- +1 yıl
Artık oda yok demeye çaliştıgım okadar güzel olsan bukadar beğenmez diye düşünse ilgiyi asla kesmezdi yani bir aıkıntı var ama anlmadım
Soran+1 yılŞey ama bu çocuk bana günaydın yazmadı diye bende şey yaptım eski kankamı erkek hikayeme attım yakın arkadaşlara kalbim senden vazgeçmeyecek şarkısı koydum arkadaşımın. Fotosunu koydum o beni seven de bb yazdı bende peki sen bilirsin yazdım görüldü attı hata bende mi ben sadece kıskanır belki diye yaptım ondan olabilir
- +1 yıl
İyide daha kıskanma aşamasına gelmemişainizki sen ne istiyorsun
Soran+1 yılYa ne bilim mallık yaptım işte neyse yarın okulda görürse konuşmak ister belkş
- +1 yıl
Bakalım inşallah
Soran+1 yılDedim ki sevgili de değiliz olmicaz da zaten dedim tamam Allah'a emanet bay bay dedi Emin misin dedim oda Dediki güvenmiyorum dedin dedi bende peki dedim oda cidden olmicak mıyız dedi
- +1 yıl
Olmazsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgisi sahte olmayanı, kafa dengin olanı bul.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnanmayınnn
010 Yorumla
Soran+1 yılYa konuşmayalım daha yazdım hayır hayır dur dedi
Soran+1 yılNe yazıyım
bak ben seni gerçekten çok seviyorum sevdiğimi daha önce söyleseydim şu an sevgiliydik ama daha birbirimizi tanımıyoruz sana da bu konuda hak veriyorum herşeyini karışıyorum herşeyini kısıtlıyorum zaten sen benden soğdun ve bunun farkındayım
Soran+1 yılSoğumadım alakası yok sadece normalde her gün yazan sen bugün yazmadın bi garip oldum
Böyle yazdım
Soran+1 yılKomu kapandı Allah'a emanet dedi görüşürüz dedim kanka olalım dedi kalsın teşekkür ederim dedim
+1 yılBı yanlisini görmüştür.
05 Yorumla
Soran+1 yılŞey ama bu çocuk bana günaydın yazmadı diye bende şey yaptım eski kankamı erkek hikayeme attım yakın arkadaşlara kalbim senden vazgeçmeyecek şarkısı koydum arkadaşımın. Fotosunu koydum o beni seven de bb yazdı bende peki sen bilirsin yazdım görüldü attı hata bende mi ben sadece kıskanır belki diye yaptım
Özür dilesem mi bilemedim ama oda günaydın yazmadı soğuk yaptı- +1 yıl
Yok biz ciddi niyetle yaklaşirsak o tür durumlarda genelde kıskanmak yerine soguyoruz senin plan ters tepmis yani.
Soran+1 yılAnladım napcam ben şimdi
Soran+1 yılAma çocukla sevgili değildik o seviyordu sadece eğer bugün naptın vs yazsaydı bana bugün bunlar olmazdı
- +1 yıl
Bilmiyorum çok saçma hareketleriniz var bişey diyemicem ne istediğinizi bilmiyor bı cogunuz.
+1 yılKonuşabiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılNey?
+1 yılBende oyleyim sonra insan cok aci cekiyo uuzluyo
00 Yorumla
+1 yılZamanla olacak iş o
00 Yorumlaboş ver takılmana bak
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Geçen gün sana aşığım diyen çocuk bugün günaydın bile yazmamış. Her ilgi gösterene bağlanmayı nasıl bırakırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler